Şimdi Ara

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
742
Cevap
54
Favori
51.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
90. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

    Yapan yer elit bir yer, önceki Tiguan i mi da yaptırmıştım 21 de 3 sene de en ufak bir açılma dahi olmadı...yeni gibi durdu o şekilde....

    Ön iki cam a film yaptıracağım ve kaput 4 bin dedi bana...cam filmi de kaliteli kullanıyor ...sormadım ama orası kötü kullanmaz...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatum -- 1 Mayıs 2024; 19:41:28 >
  • aydnksvl kullanıcısına yanıt

    Aradığınızda yazılım gelmiş mi sorar mısınız😊 çözüm önerileri olursa yazar mısınız? Aynı durumda olan birçok kişi var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko0735 -- 1 Mayıs 2024; 20:2:38 >
  • tatum kullanıcısına yanıt

    Camlara ben de film yaptıracağım ama sadece ön 2 cama mı, yoksa hepsine mi yaptırsam, emin olamadım. Arka camlar tamam koyu ama kaliteli cam filmleri gibi %99 UV koruma sağlıyor mu bilmiyorum, o yüzden emin olamadım.

  • civcivx C kullanıcısına yanıt

    Arka camlar karartmali olduğu için ben düşünmedim açıkçası ,film gibi karuma sağlamaz ama onun üzerine de film yapılırsa çok siyah olur bnce...şu an ön iki cam sırıtıyor...o yüzden ben on iki ye yaptıracağım...Belki fiyat olarak daha uygun yapan yer vardır ama hem evime yakın, hemde kaliteli işçilik var diye buraya yaptıracağım...

  • civcivx C kullanıcısına yanıt

    Ben de bir life kullanicisi olarak 5 cama yaptiracagim ama elegance almis olsaydim sadece on sofor ve yolcu tarafina bir de bagaj camina yaptirirdim

  • Yeni araç alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Özellikle elegance ve R line sahibi arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Cam tavan çerçevesinde önceki kasadaki gibi ambiyans aydınlatma mevcut mudur? İnceleme videolarında anlayamadım.
  • deniz_86 kullanıcısına yanıt

    Hayir yok... elagence de yok en azından...

  • deniz_86 kullanıcısına yanıt

    Rline da ben de hatırlamıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: seko0735

    Rline da ben de hatırlamıyorum.

    Cevaplar için teşekkürler. Gece yolculuklarında güzel oluyor,devam etse iyi olurdu cam tavan ambiyans aydınlatması.
  • Bende siyah elegance için ödeme yaptım alan herkese hayırlı olsun almak isteyen herkese en güzellerini diliyorum.
    Siyah almak aslında aklımda yoktu komple şeffaf koruma için 90 bin tl gibi bi fiyat aldım bana yüksek geldi aracı bi şekilde korumak gerekiyor bu konuda tavsiyesi olan var mı veya yaptırmayı düşünen
  • Bir jant ve cam filmi ile life paket çok daha güzel olabiliyor. Life almayı düşünüp jant ve renksiz camları gören potansiyel alıcı arkadaşlar için paylaşıyorum. Facebook grubundan bir üye paylaşmış. Plaka ve kişi gözükmediği için paylaştım

    2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU |
  • Arkadaşlar, bugün okula girmek istedim sabah, malum öğrenci vs çok var ..arkadan önden birisi geçtiği anda araba tak frene basıyor kendi kendine , bu hangi asistan ,bunu kapatmam lazım benim,yoksa okula giriş çıkış yapamam ..
  • Corolla cross ile tıguan life paketi aradında kaldım iki aracıda gördüm beğendim. Çok sık araç değiştiren biri değilim sattıgım arabama 14 yıl bindim bunada aksilik.olmazsa en az 10 yıl binerim. Genelde istanbul içinde günde 40 km kadar ve senede 2 defa sehirler arası kullanımım olur Bu şartlar altında hangisini almak daha mantıklı olur . Aslında tam tiguana karar vermiştim hatta bayilerden fiyat bile almaya başladım aklıma o onda geçmişte bir kaç yerde okudugum dsg sorunları geldi ))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulturkusu -- 2 Mayıs 2024; 8:15:10 >
  • Hazan kullanıcısına yanıt

    Jantlar güzel de büyük ihtimal aftermarket. Güvenilirliği tartışılır. Türkiye'de orijinal jant bulmak çıkma olmadığı sürece zor. Acaba bayilerden VW nin kendi jantlarından sipariş geçilebiliyor mu?

  • tatum kullanıcısına yanıt

    Ön ve arka çarpışma asistanıdır. Tam isimlerini hatırlayamadım. Yazılım güncellemesi lazım tüm fonksiyonlar için😊




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko0735 -- 2 Mayıs 2024; 9:1:34 >
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt

    Burdan bak ikisi de kafa kafaya..iyi denk geldi...

    2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU |
  • tatum kullanıcısına yanıt
    Hocam iki aracıda gördüm. Kısaca söyle sorayım yeni tiguandaki dsg beni en az 10 yıl götürür mü?
  • Merhaba Arkadaşlar, 


    Salı günü R-line donanımlı aracı teslim aldık. Teslimatta bagaj kapağı kapanırken otomatik olarak aşağı kadar kapattı ancak kilitleyemedi, el ile destekleyerek kilitlenebildi.

    Aracın yeni olmasından kaynaklandığı ve birkaç defa açılıp kapanmasından sonra düzeleceği söylendi.

    Biz de il dışından geldiğimizden hava kararmadan dönmek için acele ettik, çok da üstünde durmadık. 


    Eve döndüğümüzde birkaç kez daha denedik denemelerimizin hiç birinde araç bagajı hiç kilitleyemedi.

    Otomatik kapatma sonuna kadar getiriyor, kilitleme için son bir hamle yapıyor ancak kilitlenmiyor ve araç bagaj açık uyarısı veriyor.

    Kilitleme el ile destek vermeden sağlanamıyor.


    Bu problemi yaşayan oldu mu, bana daha çok mekanik bir sıkıntı var gibi geliyor. 


    Sizce nasıl bir yol izlememek gerekir?

  • Salı günü Life paketli (yunus gri) aracımı bende teslim aldım. Genel olarak araç ile ilgili düşüncelerim şunlar;


    -Araç yüksekliği, genişliği ve hacmi ile SUV hissini çok iyi veriyor.

    -Malzeme kalitesini ve montajını (trim sesi açısından) iyi buldum. Dokunuca çıtırdayan veya ses yapan parçaya denk gelmedim.

    -Araç çok sessiz. R-line test sürüşü yaptım. Life paketti kullanıyorum aralarında bariz fark görmedim(ses yalıtımlı camlar açısından). Elegance veya R-line araca sahip arkadaşlar cam kalınlığını ve şeklini atabilirseler bende ölçüp atabilirim. Karşılaştırma yapabiliriz.

    -Motor max. tork 1500 devirde başlıyor ancak ağırlıkla(ruhsatta 1683 kg) ilgili olarak hissedilir bir ivmelenme veremiyor.

    -Bu ağırlığa göre aracın yakıt performansı çok iyi bence(benzinden fulleyerek ortalama hesabı yapamdım henüz).

    -Basic Led farları beğendim. Otomatik yükseklik ayarı olması iyi.

    -Araç proformasında olmamasına rağmen opsiyon olarak kablosuz şarj tablası geldi. Yani ekstra ücret ödemedim ve satıcının bile haberi yoktu. Ancak aktif değil. Serivis biraz yeni Tgiuanlara alışsın sonrasında götüreceğim. Sistemden açılıp kapanıyor mu henüz bakmadım.

    -Sağ selektörün vites olması sonucu tüm diğer özellikler sol selektöre eklenmiş. Sinyal, ön ve arka cam silecek. Bu da biraz alıştırma istiyor. Ön cam sileceğini bir kez çalıştırmak için selektör ucunda tuşa bir kez basılmalı. Ön camı yıkamak için daha fazla basılmalı gibi...Bu biraz farklı geldi bana.

    -Ben aracıma Ziebart'da ön üç parça kaput koruma ve cam filmi yaptırdım. Bence cam filmi yapılan yunus giri ve siyah life tiguan ile elegance donanımın dış tasarımındaki krom parçaları aramazsınız. Araç Black donanım gibi oluyor. Kendimi de avutuyor olabilirim :) Ancak güzel göründüğünü düşünüyorum.

    -Araca güzel bir jant almak istiyorum. Keşke Life paket Venezia 17" jantlar ile gelseydi. Replica almak istemiyorum ama araştıracağım.

    -Filmli camların kapanırken zorlandığını gördüm. Özellikle son bölümde. Film kalınlığına baktım çok inceydi. Fitiller yeni olduğu için olabilir.

    -Aldıktan sonraki gün aracı çalıştırdık orta ekran gelmedi. Biraz sürüp kapatıp açtık normale döndü.

    -Stepnenin bulunduğu bölümdeki siyah yalıtım malzemeleri sabit değil. Hareket halinde. Bu durumu beğenmedim.

    -Park sensörleri çok hassas. Kullandığım otopark girişinde bile yan duvarları yakın görüp ötmeye başlıyor. Duvarlar 70 cm'den uzak aslında.

    -VW aracın yazılımını yakında günceller diye düşünüyorum.


    Bir önceki aracımız Vw Taigo. Ailemizin diğer aracı BMW 320i G20. Bu araçların etkisi ile kıyaslamayı yaptım. Bilginize. Kullandıkça izlenimlerimi aktarmaya çalışacağım. Herkese hayırlı olsun.


    Bu arada almadan test ettiğim araçlar; Cupra Ateca, Toyota Corolla Cross, Peugeot 3008 1.2 Hybrid, Skoda Karoq. Bunları almama sebeplerim; Skoda ve Ateca'nın içi artık eskidi. Süspansiyonları kötü(jantlar büyük). Ama donanımları iyiydi. Toyota almak istediğim araçtı. Ancak iç malzeme kalitesi (alacakların özellikle bagajda kullanılan malzemelere bakmalarını tavsiye ederim) ve yalıtımı çok kötü geldi bana. Peugeot çok doluydu ama hem yenisi yakında gelecek hem de motor sesi yüksek. Ben hybrid olarak ta geleceğini düşünüyorum. VW deki kalite hissi daha yüksek geldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruisecontrol -- 2 Mayıs 2024; 10:9:46 >




  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.