Şimdi Ara

YENI VE KIDEMLI HEKIM ADAYLARI HATTA DOKTORLAR ICERI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler bayanlar. Ulkemizin garanti is bulan tek kabilesi tipcilar hakkinda abim ile minik bir sohbet, minik bir cay muhabbeti yaptik. Hepsi dh icin. Neyse efenim malumunuz ulkede tip sektoru ortada, hekimlere nasil davranildigi ortada. Bu kadar adam her sene tip seciyor fakat neyle karsilasacagini bilmiyorlar. Benim uzerinde duracagim konu doktorlarin dayak yeme cikmazi.

    Abim bu sene capa tiptan mezun oldu. Hatta starixa kardesim ile kendisini gorusturecektim bir turlu ayarlayamadim ayri mesele. Neyse konustuk ettik en son bir seye degindi. Daha once hic duymadigim bir seye... Artik hekimler son sene savunma sanatlari dersinden 3 farkli dovusu stilini secip bunlarin uzerine calisiyormus. Atanmalari icin bu dedigim olay artik zorunlu. Bu son atanan tayfada bir cildiyeci milli takima girmis o derece yani. Fazla uzatmayacagim abimin sinifindan birinin bana attigi mesaji da buraya birakip tartismayi size birakiyorum.

    Selam Lars, benim tek eglencem hekimlik. Maalesef engelliyim kollarim ve bacaklarim protez. Eger Tus'tan guzel bir sonuc getiremessem babam beni yine dovecek. Fakat son sinifta aldigim dovus egitimi sayesinde artik gard alabiliyorum. Onceden sadece kafami oynatabiliyordum. Son sinifta kafamda piriket ve tugla kirarak kendimi gelistirdim. Dedigim gibi protezlerim kirilsa bile yumruklari kafami oynatarak dodgelayabiliyorum. Yasasin Turkiye'de hekim olmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • E kardeşim doktorlar olmasa sana da bakan olmayacak ? Sen burada kendi topuğuna sıkmış olduğunun farkında değilsin galiba. Belki de bu yazını okuyacak doktor adayı gelecekte annenin babanın belki senin hayatını kurtaracak olan doktor olacak ? Hadi bunu da geçtim mesela polis olmak daha mı iyi? Eminim doktorların uğraştığından çok daha anlayışsız insanlarla uğraşıyorlardır. Mühendis de aynı şekilde işinizi ingiltere kraliçesinin yanında yapmıyorsunuz arkadaşlar para kazanmak istiyorsan bir risk almak zorundasınız. Benim kafamdda da en azından savunma sanatlarını öğrenmek var çünkü Türkiye'de ihtiyacım var. Ama ben bunun yanında hastayı ve yakınlarını nasıl sözlerimle sakinleştiririm bunu da öğrenmek istiyorum.
    Ayrıca:

    Birileri yine tıp kazanamamış.




  • Yekase2084 kullanıcısına yanıt
    MoRuq gaRd aL Len mQ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3.Larsthespaceng

    MoRuq gaRd aL Len mQ
    Cidden böyle insanlarla aynı sokakta yürüyoruz lan düşünsenize bu adam bildiğin hasta. Acilen bir psikologa gitmelisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.