Şimdi Ara

Yeni TV alacağım. TAVSİYE LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben yeni bir 3D TV alacağım. Salonum 20 metrekare. Samsung almayı düşünüyorum. Ve ayrıca çok sık taşınıyoruz. En az 2 yılda bir taşınıyoruz. Bu yüzden sağlam olmalı. Acaba sizler bana ne alcağım hakkında bilgi verebilir misiniz ?



  • Daha dün Samsung 46"F8000 aldim 3.198 TL'ye kapalı kutu 2 sene garantili (260 teknik servisi var istanbul'da) çok memnunum tavsiye ederim. 46" alınır salonunuza.. Daha bir kişiden bu TV kötü yorumunu duymadım. 4 tane de gözlük hediye ediyorlar (normalde 2 tane çıkıyor kutudan)

    http://www.bedavacim.com.tr/Samsung-UE-46F8000-Led-Tv_472.html#0?ref=akakce&v=0.71.9

    Düşünme al derim :)
  • 2013 tv leri bulmak nekadar zorlasti.Ozellikle Samsung Türkiye garantili imkansiz haale geldi.F serileri 2013 un en iyisi serilerinden di.1 sene de bukadar az üretim yapmalari neden acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saracevic

    2013 tv leri bulmak nekadar zorlasti.Ozellikle Samsung Türkiye garantili imkansiz haale geldi.F serileri 2013 un en iyisi serilerinden di.1 sene de bukadar az üretim yapmalari neden acaba?

    Samsung Türkiye garantisi ya da ithalatçı garantisi arasında (en azından benim aldığım site için konuşuyorum) neredeyse hiçbir fark yok. Samsung Türkiye'yi bir problemde aradığınız zaman sizi servise yönlendiriyor. Servis ne derse o oluyor. Paralel ithalat da öyle, servise yönlendiriyor servis ne derse o oluyor. Örnek vermek gerekirse ben 2006 yılında LG plazma televizyon almıştım, 4. ay sorun çıktı bir sürü kırmızı piksel vs.. LG Türkiye kartı değişmesi gerekiyor garanti dışı dedi ve 800 TL istedi. Ben de LG Plazmalardan anlayan başka bir servis buldum resmi olmayan onlara 300 TL'ye yaptırdım 7 sene sene çok güzel kullandım

    Elimde faturam olduğu sürece 2 sene garantim var demektir. İnternetten alıyorsam da koşulsuz şartsız iade etme hakkım 7 gün içinde. Ee testlerimi de yaparım ölü piksel var mı yok mu, cihaz kapalı kutu mu değil mi, bakarım keyfime




  • Benimde aklimda F8000 modeli geçiyor büyük ihtimal bende onu alicam sanirim.Eylül de düğün var biraz daha beklim diyorum.F8500 bulabilirsem alirim yoksa F8000 artik ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.