Şimdi Ara

Yeni telefon alıcam G3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar, yeni bi telefon alıcam 10 gün içerisinde almak zorundayım lütfen rica ediyorum sd805 i bekle yada iphone6 yı bekle gibi şeyler demeyin almam lazım 10 gun ıcınde.

    1 aydır falan G3 almaya hevesım var ama kullanıcı yorumlarına bakılırsa kimse övmüyo yeminle sogudum telefondan . Cok pıs ısınıyo dıyolar, kendi kendine kapanıyo diyolar, 4k video cekılmıyo, telefon kasıyo bildigin kasıyo yani, sarj dayanıklılıgı cok dusukmus . Bu maddelerı goz onune alınca basıt seyler degıl telefondan sogudum biraz.

    siz bana ne onerırsınız bi tane telefon alıp 2-3 yıl kafam rahat kullanmak istiyorum para sıkıntım yok bana ne onerırsınız ?

    Android hastasıyımdır bayılırım yani ama bu aralar kafam iphone 5s e gidiyo . 5s e ne kadar daha destek verilicek ve beni kasmadan donmadan 2-3 hatta 4 yıl goturebılırmı ? yada bana ne telefon almamı onerırsınız beyler



  • Oncelikle elma armuta helede android kullanmis seven biri icin o batarya o ekran sd kartsiz hafiza falan bence bos is..

    G3 yorumlarina gelirsek en iyi alternatif z2 ama bakarsan ondada sorun var yazilip cizilior,sorunsuz cihaz yok bisuna sogutuosun bence kendini,z4 tede G4 tede sorun olacak,sorunsuz cihaz asla olmayacak ona bakarsan..

    G2 icinde bolbol sallayan mevcut 5aydir super memnunum iki arkadasa aldirdim paralel cillop gibi,buri s3ten sonra g2 aldi duacı resmen..

    Yani takilma fazla g3al gec keyfini sur super cihaz hergun kurcaliorum sagda solda cidden guzel ama z2 daha saglam eger evhamli isen z2 de alabilirsin.ama unutma hiçbirinin oyle bozulmaz die garantsi yok ve olmayackta..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 14 Temmuz 2014; 21:23:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 alıcaksan 3 gb ram'li olanı almalısın diye düşünüyorum.
    2 gb ram'li ile G2'nin kamera, ekran ve biraz işlemci harici pek fark yok gibi.

    32 gb'lık G2 alırsın. Paran cebinde kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman 3 gb ram lik g3 aliyorum ? İphone 5s sarmaz yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gb ramlı olan olabilir ya da 32 gb g2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum güvenle alabilirsin g3. ben cuma günü aldım çok memnunum. ısınma sorunuda şöyle söyleyim telefonun tamamı ısınmıyo. sadece arka tuşların ve kameranın olduğu kısımda ısınma var telefonun geri kalanının çok fazla ısındıgını hissetmedim .
  • dostum zaten ısınma orda olur baska nerde olucak :D çipleri orda oldugu ıcın sadece kameranın oldugu o bolge ısınır o sorunda degılde yanı ısınma cokmu acaba ? bide browserde twitterde whatsappta falan gezerken ısınıyomu ya ? sadece oyunmu yoksa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azbark

    dostum zaten ısınma orda olur baska nerde olucak :D çipleri orda oldugu ıcın sadece kameranın oldugu o bolge ısınır o sorunda degılde yanı ısınma cokmu acaba ? bide browserde twitterde whatsappta falan gezerken ısınıyomu ya ? sadece oyunmu yoksa

    Öncelik 5S
    Alternatif Z2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı ne aldin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.