Şimdi Ara

Yeni tasarımlı iPad Mini, USB-C ve A15 işlemci ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni tasarımlı iPad Mini, USB-C ve A15 işlemci ile geliyor



    Apple’ın en son iPad Air 3 ile güncellediği iPad Mini, yakın zamanda büyük bir güncellemeye kavuşabilir. J310 kod adına sahip yeni iPad Mini’nin büyük değişikliklerle sahip olması ve bu sene sonunda tanıtılması bekleniyor.



    A15 işlemci ile gelecek



    9to5Mac’in haberine göre yeni iPad Mini, A15 işlemci ile gelecek. A15 işlemci, A14 işlemci gibi 5nm fabrikasyon sürecinde üretilecek. Apple’ın A15 işlemcileri iPad Mini ve iPhone 13 serisinde kullanması bekleniyor. Ayrıca Apple, A15 işlemci dışında A15X işlemcisi üzerinde de çalışıyor. iPad Pro serisinin M serisi işlemcilere geçtiği düşünüldüğünde, A15X’in varlığı soru işaretleri oluşturuyor. A15X, büyük ihtimalle iPad Air serisinde kullanılacaktır.



    Yeni tasarımlı iPad Mini, USB-C ve A15 işlemci ile geliyor



    USB-C ve Smart Connector



    Yeni iPad Mini, tıpkı iPad Pro ve iPad Air serisi gibi USB-C bağlantı noktası ile gelecek. Apple’ın iPad serisi ile eskimiş Lightning konnektörünü bırakıp evrensel USB-C’ye geçmesi, Apple ekosisteminin geleceği için heyecan yaratacaktır. Ayrıca yeni iPad Mini, güncel bütün iPad modelleri gibi Smart Connector’a sahip olacak. Smart Connector ile klavye kılıflarına destek verecekiPad Mini, daha büyük ekran boyutuna da sahip olacağı için üretkenlik konusunda büyük bir adım atlamış olacak.



    iPad Mini ayrıca daha modern bir tasarıma sahip olacak. Yeni iPad Mini’nin 8.5-9 inchlik bir ekrana sahip olması, home tuşuna sahip olmaması ve daha ince çerçevelerle gelmesi bekleniyor. iPad Mini’nin, bu sene sonunda A13 işlemci ile gelecek olan 9.jenerasyon iPad ile beraber tanıtılması bekleniyor.




    Kaynak:https://9to5mac.com/2021/07/20/new-ipad-mini-exclusive-a15-processor-usb-c/







  • lightning portu bitsin artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuasudba kullanıcısına yanıt
    Lightning portu MFI programı dahilinde ve her bir tekil ürün başına 4USD lisans parası alıyor. Sırf bu yüzden sık kullanılan MicroUSB veya yeni
    yeni popüler TypeC formatındaki kabloları kullanmıyor. Ve belkide sırf bu yüzden iPhone'lar tamamen kablosuz yapıya geçebilir. Şarj, iPhone12'de olduğu gibi magnetik tip kablo ile olabilir. Tabiki MFI kapsamında. Kapitalist düzende herşey para demek.

    Made For iPhone

  • Xagdas kullanıcısına yanıt
    güzel sağıyor apple.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşasın kapitalist düzen. Emekçi proletaryaya ölüm!!

  • Gelemedi gitti bi türlü..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.