Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (441. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.825
Cevap
175
Favori
935.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hibrit aracıyla çekme karavan tecrübesi olan arkadaşım var mı? :)

  • katarlialman K kullanıcısına yanıt

    s dizayn firmasından almıştım, 2 sene önce.

    koltuk kılıflarını burada kenarda iş yapan bir elemanlardan universal aldım, arka koltukların parçalı yatırılma fonksiyonu iptal oldu.


    cam için rüzgarlık almıştım, onu nereden aldığımı hatırlamıyorum, ucuzdu.


    yan basamak var, onları aldığım zaman takmışlardı ve kaliteli bir ürün.


    cam filmlerini yerel bir yerden yaptırdım, çok ucuz ve gayet iş gören bir ürün, şimdilerde yavaştan gidiyorlar.

    ön cam için de cam filmi yaptırdım, koyuluk seviyesi oldukça düşük ray ban marka, sadece filmin içerisine de ray ban logoları koymuşlar.


    bunun dışında da bir şey yaptırmadım ve fakat boya koruma öneririm (kesinlikle), kaput için ayrı koruma yaptırılmasını da tavsiye ederim.


    bugüne kadar da medya oynatıcı dışında sorun yaşamadım ( o da basit sorunlardı ve çözüldü), 2 seneyi geçti.

  • saig10 kullanıcısına yanıt
    Bende s-cross için takipteyim :) 750 kg altı karavan nasıl olur acaba
  • merhaba. Arka bagaj kapağındaki plaka açılıp kapanırken sürekli kapıya vuruyor. Tangır tungur ses çıkıyor. Gevşekmi acaba diye söktüm, 2 tane vida var sadece. Bu plakaya nasıl bir çözüm buldunuz?

  • carenfly C kullanıcısına yanıt

    Benimki de öyle. Çözüm bulmadım :) Zaten bagajı kapatmak da kendi içinde bir mücadele. Öylece kabul ettim o bölümü.

  • Kocaeli Eskişehir arasını 5.2 ortalama yakıt tüketimi ile geldim. Ortalama hız 54 km/h
  • Vitara için indirim yapiyorlar mi acaba ekstra hem kredi hem indirim şeklinde
  • Merhaba, sıfır araç alma niyetindeyim. Peugeot 2008, Skoda Kamiq ve Suzuki Vitara/ S Cross arasında kaldım.

    Suzuki konusunda tek cekincem 3-4 yıl sonra piyasası çok düşer mi ve ses yalıtımı, süspansiyon sertliğine ilişkin yorumlar kafamı kurcalıyor.

    Benzer süreçten geçmiş veya araçları deneyimlemiş arkadaşlar fikir verebilirse memnun olurum.
  • qxtrml Q kullanıcısına yanıt

    Hocam en iyisi test sürüşü yapmak. Biz swiftten geçtiğimiz için konfor olarak çağ atladık. Ama pamuk gibi mi dersen belki 2008 daha konforludur. yakıt donanım sorunsuzluk ve fiyat olarak optimum durumdaki araç vitaraydı bana göre. Kamiq aynı paraya daha boş bi seçenek. 2008 daha pahalı bir seçenek. Scross bana izmir şehir içi için gereksiz büyük geldi ve daha pahalıydı. Vitara aldım memnunum. Ama test sürüşü yaptım vitaraya sonra karar verdim. Hatta testte özellikle arkaya oturup gitmek istediğimizi söyleyince temsilci kötü yollarda test etti bizim için özellikle.Hatta mg ve cherry ye de bakın test edin derim. Karar verme konusunda çok yardımı olur.

  • Merhaba. Ben de alırken, Skoda kamiq, seat ateca, t-cross arasında kalmıştım. Arkadaşlarımda bu arabalardan var ve çok beğeniyorum. Ancak Vw grubu araçlardaki Dsg arızalarını göz ardı edemedim. Bu grubu kullanan tüm arkadaşlarım Dsg sorunu yaşadılar. Mümkün olduğunca sanayiye gitmeyen, aracı kurcalatmak istemeyen bir yapım var o nedenle bu araçları çok beğeniyor olmama rağmen vaz geçtim. Pejo-citroen grubu zaten sürekli arıza çıkaran araçlar o gruba hiç yaklaşmadım. Suzuki hakkında önceden hiç bilgim yoktu. Gündeme geldikten sonra etrafımda sürekli görmeye başladım. Kullanıcılardan hiç olumsuz bir durum duymadım.
    Bu bayram tatilinde yeni arabamız vitara ile 1.200 km yapmışım. Manisa Kula da volkanın içinde dahi gezdim. Bu süreçte araçla ilgili hiç rahatsız olacak bir durum yaşamadım. Tableltinden hoşlanmadım, onu da bir kaç ay sonra değiştirmeyi planlıyorum. Araç çok seri, rahat konforlu, farlar led, bu seyahat boyunca ortalama tüketim 6.0 lt oldu. Dönüşte bayram trafiğine denk geldim, 4 saatlik yolu 8.5 saatte gelmeme rağmen.
    Biraz iç tasarım güzel olsun diyorsanız sanırım Kamiq veya t-cross daha uygun olur. Bunları önemsemiyorsanız bu araç güzel.
    Ben "keşke daha önce alsaydım"dedim açıkçası. İlave olarak bu aracın 4x4 olanını ben sürekli 4 çeker sanıyordum ancak anladığım kadarıyla otomatik modda 2 çekermiş ihtiyaç olursa 4 çekere geçiyormuş, bunu daha önce bilseydim 4x4 ü alırdım sanırım. Seyahatlerimizde antik kentleri, treking alanlarını gezmeyi seviyoruz, bir çoğunda doğru dürüst yol yok 4x4 le çekinmeden girerdim.




  • Yorumlarınız için teşekkürler. Açıkçası temel unsurları ile stabil bir araç olsun yeter, ben de usta servis sanayi gezmeyi sevmeyen bir insanım ve bazı görsel özellikler benim için ikinci planda.

    Önümüzdeki ay test sürüşü yapıp kısa da olsa canlı deneyimlemek mantıklı geliyor.

    Tablet için yaşadığınız problem neydi, düşündüğünüz alternatif nasıl bir çözüm serviste mi değişim yaptıracaksanız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qxtrml -- 17 Nisan 2024; 15:38:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saig10

    Benimki de öyle. Çözüm bulmadım :) Zaten bagajı kapatmak da kendi içinde bir mücadele. Öylece kabul ettim o bölümü.

    Yapıştırın plakayı. Ben öyle yaptım

  • qxtrml Q kullanıcısına yanıt

    Dostum tablet insanı sinir ediyor. Radyo yu kapatmak mümkün değil, ancak sesini kapatarak susturuyorsun. Mikrofonu tabletin üzerine koymuşlar ve gürültü azaltma yok. Telefon görüşmesi sırasında arkadan yol sesi geliyor. Android autoya kablosuz bağlanmıyor, illa o kabloyu bulacaksın. Radyo da kanal numaraları yok yani numpad yok, 3. veya 6. Kanala gidemiyorsun, ileri tuşlarıyla gidip geliyorsun. Tablette bir wifi seçeneği yok, içine Spotify, YouTube, storytell yükleyemiyorsun. Android auto bağlıyken haritalarda gündüz modundan çıkamıyorsun, zar zor gece modunu ayarlıyorsun ama bir yerde durdun stop ettin tekrar çalıştırdığında haritaları yine gündüz modunda açıyor, yeniden uğraşıp geceye alıyorsun. Vs vs....

    Türkiye ye tabletsiz gelmiş, Doğan trend kendisi bu tabletleri takmış, Bu aracın kalitesine yakışmayan bir multimedya.

    Araştırdım sanayide 8 bin liraya değiştiriliyor çok daha kalitelisi. 2 yıl da garanti veriyorlar.





  • incubus İ kullanıcısına yanıt

    Dün hızlı kuruyan silikon ile plakalığı yapıştırdım. Taş gibi oldu.

  • carenfly C kullanıcısına yanıt

    Multimedyalar 2015 ten beri problem önce daichi sonra navitech.

    Ne kadar ekmek o kadar köfte. Suzuki bu problemi 8 senedir çözmediyse çözülmesi gereken bir problem olduğunu düşünmediğinden. Distribütörlerin bir suçu yok.

    İngilteredeki vitaralarında tabletleri boktan.

  • carenfly C kullanıcısına yanıt

    android version nedir

  • 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt

    Navitech Adayo RM4Y65

    MPU V1.40_210826

    MCU V0.17_210623

  • incubus İ kullanıcısına yanıt

    Başka ülkelerdeki de eğer böyleyse rekabetin bu kadar yoğun olduğu bir sektörde çok enteresan bir yaklaşım. Örneğin Clio, megan gibi arabaların arka kapılarında cam indirmenin manuel olması o markanın marka algısına ne kadar zarar veriyorsa bu tablet de aynı oranda etkilidir diye düşünüyorum. Arka kapıya buton koymayan üretici bizim görmediğimiz yerlerde kimbilir nelerden tasarruf etmiştir? Bu tablet de de aynı düşünce hakim olabilir. 1.5 milyona satılan bir arabaya 10 bin liralık bir tablet takılıversin bir zahmet.


    Tabletin işlevselliği bu kadar kötü olmasının yanısıra, ses sistemi bir o kadar güzel, tabletin ses işlemcisi sanırım gayet iyi bir modül, muhtemelen hoparlörlerde kaliteli ki müzik dinlemek, stereo sesleri ayırt etmek gayet keyifli.

  • carenfly C kullanıcısına yanıt

    Android versiyon 10'mu

    yazdılarınız cihaz bilgileri.


    ben android 9 u son sürüme güncelledim radyo uygulaması çok çok daha güzel ve kullanışlı oldu. GPS stabil değil. devamlı kopuyor.

  • 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt

    Daiichi multimedya kullanan 2015-2018 (2019?) araçlarda da GPS konum kaybetme yaşanıyor zaman zaman. Ama bunun sebebi cihazdan çok GPS antenin yerleştirildiği yer. Eğer son yıllarda bir değişiklik olmadıysa GPS antenini sürücü tarafındaki A sütunu içine yerleştiriyorlar. GPS anteni uyduya (gökyüzüne) düz bir şekilde bakmadığı için alınan sinyal çok kaliteli olmuyor.


    Eski mesajlarda paylaşıldı bu durum. Anteni ön cam dibine düz bir şekilde yerleştirirseniz (konsol üstünde veya göğüs altında gizli bir şekilde) sinyal seviyesi bariz bir şekilde iyileşiyor. Ben hiç bir alet edavat kullanmadan sol direk içindeki anteni hemen sol tarafta ön cam dibine düz olarak yerleştirdim. O günden beri GPS stabilitesi hayli iyileşti. Detaylar resimli olarak eski mesajlarda var.

  • 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.