Şimdi Ara

Yeni Superb Active 1.4 Tsi 125 ph Satın Almak Istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba , Başlıkta belirttigim gibi Yeni Superb Active 1.4 Tsi 125 ph modelini satın almayı düşünüyorum.Suana kadar kafamda bircok model vardi.En sonunda bu modele karar verdim gibi fakat aklıma takılan birkac soru var ve sorularima açıkçası cevap bulamadim ve sizlerden bilgi almak istiyorum.
    1. Bu model icin Seker beyazi , klimatronik ve stratos 17 Alüminyum Alaşım Jant opsiyonlu son fiyat 75.000 tl dediler. B segmentindeki tasitlarin bile bu fiyata yaklastigi günümüzde bana göre fiyat iyi.Tabi sizinde fikrinizi ögrenmek istiyorum.
    2.1.4 tsi motor bu kasada nasildir ? Cekiste problem olur mu ?
    Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • aracı herhangi bir bayide bulabilirseniz veyahut bayiye peşin olarak parayı ödeyip sipariş açtırabilirseniz helal olsun size derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 16 Haziran 2016; 16:34:09 >
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Evet bulmak çok zor 2 ay önce yanlış hatirlamiyorsam bursa bayinde lansman rengi olan 1 tane vardi 78.000 tl liste fiyati vardi.Ama hemen satilmistir diye dusunuyorum.Tekirdağ bayisinden ay sonu için 1 tane araç gelecek dediler.Fiyat olarak son 75.000 tl dediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • active donanim arac bulmak zor degil. Ozellikle arac tasiyan gemiler geldiginde yuce otoyu ararsan hangi bayide hangi opsiyonlarla arac oldugunu soyluyorlar. Ben aracimi satinca siparis verdim 4 hafta sonra arac geldi fakat gemide hasar almis. Kaporami alip yuce otoyu aradim ayni opsiyon ile antalyada arac varmis, zaten tatile gidiyordum vekalet gonderdim ertesi gun otobusle gidip otelime gectim. Ben ilk siparisi konyadan vermistim hic indirim yapmadilar, hediye paspas dedim asagilayici tavirla paspas kac lira biliyormusunuz zaten para kazanmiyoruz cevabini verdiler. Antalyada telefon ile sadece fiyatta ne yapariz dedim 500₺ indirim yaptilar. Kucuk sehirlerde indirim daha fazla. Elazig telefonda 1500₺ indirim yapti ama arac bir hafta sonra gelecegi icin antalyadan aldim.
    Bence bu arac icin klimatronik cok onemli degil, onceki aracimdada vardi ama cift bolgeli klimayi auto konumunda hic kullanmadim. Bagaj kapagi cok yukari kalkiyor ve oldukca agir o yuzden otomatik bagaj alin derim. Ben kapali otoparkta yangin borularina denk geldigi icin bagaji acamiyorum. Otomatik olsa yuksekligini ayarlayabilirdim. Bolero ekran da oldukca sik oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sunu da ekleyeyim. Yuce oto gelecek araclarida soyluyor size. Benim arac hasarli cikinca turkiye capindaki bayilerin hepsini aradim cesitli opsiyonlara sahip 10 tane arac bulmustum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forever42 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim cevabiniz icin. Şunu da sormak istiyorum 1.4 active 125 hp kullaniyorsunuz anladigim kadariyla.Arabadan memnunmusunuz ? 1.4 motor ve 125 beygir bu araba icin yeterli mi ? Tabiki cok bir beklentim yok ama ortalama olarak soruyorum. Birde iç dösemeleri merak ediyorum, active modelinde sadece siyah orta da baklava dilimi yok dimi ? Skoda saticilari gercekten araba hakkinda hicbirsey bilmiyorlar,istedigim sorulara bir türlü cevap bulamadim.Tekrardan çok teşekkur ederim cevabiniz için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajınızı görmemişim k. bakmayın. Aracın performansı yeterli. En önemli özelliği basmazsan yakmıyor basarsan gücü hissediyorsun. Baklava dilimli koltuk döşemesi style donanımda var ama bu döşemelerde hiç göze kötü görünmüyor. Skoda bayileri aslında kar marjı düşük olduğu için bu araçla ilgilenmiyorlar.
  • bende bugun 75.000 fiyat aldım şeker beyazı active. opsiyon olarak klimatronil 17 jant, hız sabitleyici ve bluetooth vardı. ama dığus oto ındırımı vardı . sizide doğus oto indirimi yoksa size iyi fiyat vermişler bence.
  • onrblg kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz aracı bayramdan önce 75400e aldım (temmuz vergisi satıcıya ait), bayramda kullandım, araçla ilgili görüşlerimi aşağıdaki linkte yazdım umarım yardımcı olur...
    //forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=118478070
  • not: bu pakette alacaksanız aracın haziran 2016 tarihinden sonra üretildiğine dikkat edin ki güncellemeler ile birlikte alın (katlanır aynalar, çerçevesiz dikiz aynası gibi)
  • Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Active paket artı 17 stratos jant, hız sabitleyici, klimatronik için 74.500 e anlastım. Doğus çalışanı indirimim vardı o şekilde fiyat verildi. Depozitoyu verdim ama 75bine anlaşan sizde dogus indirimimi yoksa siz daha iyi fiyat almıssınız bence. Birde passat trendline için 77.200 en son fiyat aldım. iyice kafam karıstı.
  • cibuti40 kullanıcısına yanıt
    Haziran ayinda skoda da superb modellerine indirim vardi 1000 tl diye hatirliyorum ayrica bayide kendi indirimini yapip gelecek araca 75000 tl son fiyat dedi.Dogus indirimi yok.Ayrica temmuz ayinda bayramdan birkac gun once arayip birkac bayiye tekrardan sordun 77.000 tlden asagiya inen yoktu.Keske alsaymisim diyorum ama olmadi iste bende agustos ayi icinde almayi planliyorum ama fiyat ne olur kestirmek zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracın liste fiyatı 74.900 iken size nasıl 75 bin lira fiyat veriyorlar.
  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemoandcemo -- 12 Haziran 2018; 14:33:25 >
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Arac mevcut donanımına ek 17 jant ve cift bölgeli klima var.Bu iki donanımın tam fiyatlari aklımda yok ama 3.000 tl aklımda kalmıs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şunu soruyum superb 1.4 active 125 hp araç almak istiyorum üzerindeki ekran 6.5 " ben 8" ekran smartlink ilave etmek istiyorum acaba takılırmı ..
  • Konu hortlamış, yaklaşık 2 yıl önce 75 bin olan araç şu anda 120 bin TL, % 60 zamlanmış, şaka gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.