Şimdi Ara

yeni sistem vs yeni ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar 6 yıldır kullandığım sistemim ekran kartım yandığı için öyle yatıyor. Yeni gelen ryzen ve yeni ekran kartlarıyla sistem toplamak veya rx 570 gibi bir ekran kartı alıp geçmeyi düşünüyorum ikisi arasında kararsızım.

    Genellikle oynadığım oyunlar cs go, lol nba, fifa gibi oyunlar yani çok ağır oyunlar oynamıyorum oynasam da yüksek grafik aramıyorum akıcı oyun deneyimi olsun yeter benim için.

    FX 8320
    HD 7870
    8 GB RAM
    kasa güç kaynağı vb yeni onlarda bir sıkıntı yok.

    kullanıyordum ekran kartı yandı şimdi ya rx 570 alıp bu sistemle devam edeceğim burada kararsızlığım 4gb veya 8 gb olmasında ya da komple yeni nesile geçeceğim ama oynadığım oyunlar belli o kadarm masraf gerekli olur mu sizce ne yapmalıyım desteklerinizi bekliyorum.



  • Rx 570 o işlemciye darboğaz yapar. Daha düşük ekran kartlarına yönelebilirsin. Rx 550 veya gtx 950 gibi. Oynayacağın oyunlar için sorun teşkil etmezler.
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    onlarda çok fiyatını hak etmiyor gibi zaten önceden kullandığım hd 7870 rx 560 ayarında performans gösteriyordu oyunlarda az bir darboğaz olacaksa işlemci voltaj yemeden fx 8350 olabiliyor. onu da düşünebilirim.
  • Hocam intertten işlemciniz ile rx570in test oyun videolari vs varsa bakın eğer sizi tatmin ederse alın sistemi yükseltirseniz ileride ekran kartı için masraf etmemiş olursunuz... Belki ekran kartınız%100 de çalışamaz ama donma takılma gibi bir şey olamayacak ise bunun bir önemi yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019daDHyekatilmak -- 16 Haziran 2019; 17:43:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4GB RX570 alın, 8 GB gereksiz rx570 için.
    İşlemcinize de overclock yapınca neredeyse hiç darboğaz yaşamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.