Şimdi Ara

>> Yeni Samsung S5603 Dokunmatik-3G << (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.623
Cevap
5
Favori
739.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • samsung 5603 de ekran cozunurlugu 16 m s5233 de 256 k yazıyor 16 m cok cok ıyı mı oluyor s 5603 . 2.8 inç ekran 5233 3, inç bırınde klavye var bırınde yok su durumda 3 g oldugu ıcın ben 5603 mu almalıyım yoksa 5233 mü sizceeee ? karar veremedım kullanan arkadas yardımcı olabılırlermı
  • arkadaşlar bu akşam aldım ürünü elektroworld den eskiyi getir yeniyi götür kampanyası var,
    ürünün fiyatı 599 ytl. bozuk bi telefonum vardı onu verdim 100 tl indirim yapıyorlar.
    499 tl ye 9 taksitle aldım.
    tam olarak inceleyemedim. eksilerini ve artılarını geçen zamanda yazıcam
    saygılar..
  • samsung ve türkcell çok sağolsun bizi kazıkladı samsung bişey yaptığını sanmıyorum ama türkcell sağolsun 9 taksit 660 tl ye verdi bu nedir ya admlar 499 a satıyor 6 taksit 6 taksit yapmak isitodum benb herifler zorla 9 yaptı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4L1

    samsung ve türkcell çok sağolsun bizi kazıkladı samsung bişey yaptığını sanmıyorum ama türkcell sağolsun 9 taksit 660 tl ye verdi bu nedir ya admlar 499 a satıyor 6 taksit 6 taksit yapmak isitodum benb herifler zorla 9 yaptı.



  • arkadaşlar 3G görüntülü konuşmaya imkan veriyor mu? yoksa iphone gibi mi?
  • teknosada 100 tl indirim olayı var gm dst700 iade ettim sorun çıktığı için bire bir başka telefonla değiştirebiliriz dediler acaba üstüne bir kaç kuruş fazla verip alsam mı bu telefonu kullanan arkadaşlar öneriyor mu? + larını - lerini sıralayabilecek arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
  • W910 almaya karar vermiştim ki bunu gördüm.100TL pahalı ama.Farka değerse alabilirim.Sizce hangisi daha sorunsuz ve iyi.Hangisini almalıyım?
  • Arkadaşlar uzun bir araştırma sonrasında S5233 almaktan S5603 almaya karar verdim. Bugün 499 tl ye 9 taksit olarak teli aldım. Ancak şunu öğrendim ki galiba bu ürünün ülkeye tüm girişleri turkcell etkisiyle olmuş. Ankara kızılayda 4-5 mağazaya sordurdum. Bütün telefonlar turkcell kampanyalı ve bu yüzden acılıs ve kapanısı turkcell le yapıyor. Ancak adamlar guncel yazılımla bu turkcell sımgelerının yok olacagını soyledıler. Neyse dedim ve aldım telefonu. Görünüş olarak gayet güzel. Ancak daha bir inceleme yapamadım. Daha doğrusu şarjının ne kadar dolması gerektıgını bılmedıgım ıcın 12 saat durmasına karar verdım. O zamana kadar acmayacagım teli. Açtıktan sonra bütün sorularınızı yanıtlamaya calısırım.

    Telefonun kutusundan, turkcell 1 ay mobil internet çıkıyor. Ayrıca şık ancak birazcık kaba birde telefonu korumaya yönelik bir kılıf çıkıyor. Bunlara ek olarak eski kullandıgım E900 e nazaran kulaklıgı daha farklı. Kulaklık ıkı parcadan olusuyor. Bır parcanın gırısı mp3 kulaklık gırısı ıle aynı. Doger parca ıse mp3 kulaklık cıkısı var. Boylece kulaklıgınız bozulsa bıle samsung marka almak yerıne normal bır kulaklık kullanabılırsınız. Ancak bu olayı daha test edemedım. Calısıp calısmadıgını daha sonra yazarım. Buna ek olarak 2 gb mıcroSD hafıza kartıda kutuda var.

    Aslında telefonun ne kadar sarj edılmesı gerektıgını bılen bırısı yazarsa cok memnun olurum????




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dost_58

    Arkadaşlar uzun bir araştırma sonrasında S5233 almaktan S5603 almaya karar verdim. Bugün 499 tl ye 9 taksit olarak teli aldım. Ancak şunu öğrendim ki galiba bu ürünün ülkeye tüm girişleri turkcell etkisiyle olmuş. Ankara kızılayda 4-5 mağazaya sordurdum. Bütün telefonlar turkcell kampanyalı ve bu yüzden acılıs ve kapanısı turkcell le yapıyor. Ancak adamlar guncel yazılımla bu turkcell sımgelerının yok olacagını soyledıler. Neyse dedim ve aldım telefonu. Görünüş olarak gayet güzel. Ancak daha bir inceleme yapamadım. Daha doğrusu şarjının ne kadar dolması gerektıgını bılmedıgım ıcın 12 saat durmasına karar verdım. O zamana kadar acmayacagım teli. Açtıktan sonra bütün sorularınızı yanıtlamaya calısırım.

    Telefonun kutusundan, turkcell 1 ay mobil internet çıkıyor. Ayrıca şık ancak birazcık kaba birde telefonu korumaya yönelik bir kılıf çıkıyor. Bunlara ek olarak eski kullandıgım E900 e nazaran kulaklıgı daha farklı. Kulaklık ıkı parcadan olusuyor. Bır parcanın gırısı mp3 kulaklık gırısı ıle aynı. Doger parca ıse mp3 kulaklık cıkısı var. Boylece kulaklıgınız bozulsa bıle samsung marka almak yerıne normal bır kulaklık kullanabılırsınız. Ancak bu olayı daha test edemedım. Calısıp calısmadıgını daha sonra yazarım. Buna ek olarak 2 gb mıcroSD hafıza kartıda kutuda var.

    Aslında telefonun ne kadar sarj edılmesı gerektıgını bılen bırısı yazarsa cok memnun olurum????


    Hayırlı olsun. Şarz konusunda 3 gün sonra yorumlarını bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkan82 -- 3 Ağustos 2009; 19:58:48 >




  • Merhaba Arkadaşlar,
    Cumartesi Hem eşime hemde kendime İki adet S5603 aldım...
    İki gündür cihazları kurcalıyorum...
    Şimdilik istediğim tüm fonksiyonlara sahip...
    Tüm izlenimlerimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım.... Bu arada tüm kurcamalarıma rağmen fotograf çekimi için zoom'u bir türlü bulamadım bilen varsa anlatabilirmi :)
  • Bende bir tanıdığım için bu telefonu düşünüyorum.Acaba benim için önemli olan qwerty klavye sonraki yazılımlarda gelebilir mi?
    SE K700 telefonumdan beri cep telefonları bölümüyle ilgiliyim ve az çok bir birikimim var.Fakat klavyenin yeni yazılımla olup olamayacağı konusuna bir türlü karar veremedim.Bence bu eksiklik telefonun en büyük handikapı.
  • qwerty kılavyeyi neden tercih ediyorsunuz anlamadım.bence handikap falan değil gözünüzde büyütmeyin. msj içinse eğer ondan da pratik olan t9 var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Blof

    Bende bir tanıdığım için bu telefonu düşünüyorum.Acaba benim için önemli olan qwerty klavye sonraki yazılımlarda gelebilir mi?
    SE K700 telefonumdan beri cep telefonları bölümüyle ilgiliyim ve az çok bir birikimim var.Fakat klavyenin yeni yazılımla olup olamayacağı konusuna bir türlü karar veremedim.Bence bu eksiklik telefonun en büyük handikapı.


    Aslında ben de düşündüm alırken bu qwerty klavye olayını, sonradan (tamam 5233de olup da bu tlfonda olmaması garip ama) 3G olması ve bence 5233e nazaran daha şık bir telefon olması nedeniyle aldım. Şimdi siz söyleyince beni de br düşünce sardı acaba qwerty yazılım güncelleme ile sonradan eklenebilirmi

    quote:

    Orijinalden alıntı: boraf

    qwerty kılavyeyi neden tercih ediyorsunuz anlamadım.bence handikap falan değil gözünüzde büyütmeyin. msj içinse eğer ondan da pratik olan t9 var.


    bende öyle düşünüyorum




  • arkadaşlar telefonu hızlıca inceledim. qwerty klavye yok ama t9 u gayet kalıtelı hıc onu aratacagını sanmıyorum.. Hala yenı seylerını kesfedıyorum telefonun. Telefonla gelen New Pc Studio gercekten saglam bırseye benzıyor. Ancak bırazcık karısık gıbı. Suanda bir tane film atmak ıcın fılm dosyasını cevırıyor. Daha sonra fılm kalıtesı hakkındada bılgı verecegım. Kamerası dısarda gayet hos ama ıcerı de de benı tatmın edıyo. Sıklıgına ıse dıyecek bırsey yok. Ayrıca USB deden sarj oluyor. Ses kalitesi de ayrı bır hoparlorden geldıgı ıcın gayet guzel.

    Ayrıca bende hala nasıl resım cekerken zoom yapacagımı bulamadım :D ama elimden kacmaaz yakında onuda hallederım :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atilganc

    Bu arada tüm kurcamalarıma rağmen fotograf çekimi için zoom'u bir türlü bulamadım bilen varsa anlatabilirmi :)




    Ben o işi hallettim. Telefon 3.2 mp de iken nedense zoom yapmıyor. Zoom yapabılmesı ıcın ayarlardan bıraz ozellıklerını dusurmen lazım. Boylece yandakı ses tusları ıle zoom yapabılırsınız...
  • Menü geçişleri nasıl?Ağırmı yoksa hızlıca geziyor mu menülerde?
  • Ankara Ankamall Teknosa dan S5603 ü 499 YTL ye aldım. Eski telefonu getir indirimi burda da var, yani 599 dan 499 a indiriyorlar ama telefon vermenize gerek yok. Cihaz açılış ve kapanış animasyonlarında Turkcell reklamı çıkıyor ama Turkcell kullandığım için beni pek rahatsız etmedi. Cihazla 3G konuşma yaptım gayet kesintisiz kullanımı çok iyi birkaç widget indirdim. indirme hızı yaklaşık 230kb falandı. Tabi ki şebekeye bağlı. Ben HTC S710 Vox da kullanıyorum. onda açılır QWERTY klavye vardı. Kullanımı çok kolaydı ama dokunmatik olduktan sonra ha QWERTY olmuş ha olmamış bu telefon için farketmez bence bir eksi değil. T9 gerçekten çok iyi çalışıyor. Parmaklarım büyük olmasa %100 verim bile diyebilirim:) Son olarak cihazdaki sağa sola yatırınca foto değiştirme olayı da çok hoşuma gitti şarjı günde 1 saatten fazla konuşmama rağmen 2 günü tamamlıyor şu an daha bitmedi. Ön kamera çalışıyormu diye test etmek için *#0*# yapıp 8 tuşuna basabilirsiniz. Görüntülü konuşmada direk açılıyor zaten. Başka türlü de ön kamerayı kullanamıyorsunuz. Telefonun eksisi yok fiyatına göre çok iyi bence ben ekranındaki jelatini çıkarmadım. Düşünmüyorumda. Fakat ilerde soyulmasına bağlı olarak ilerde bi koruyucu sticker jelatin istiyorum ama bulan varsa bana haber versin bu telefona göre lütfen. Telefondaki çoğu özellik çok iyi. 3G de bi avantaj. Star'a göre kıyaslanmamalı bence bu telefon... Çok ayrı kategorilerin telefonları. Artık 3G li ve 3G siz diye ayırmak gerekir. Ha 3G abartılacak birşeymi, 1 yıl sonra %95 kapsama alanı oluşunca ve sınırsız paketler çıkınca ADSL in tozunu attıracak bir teknoloji. Zira Ulaştırma Bakanlığı da tüm eski 3G siz telefonları toplayıp Irak'a İran'a Suriye'ye ihraç etmeyi oplanlıyormuş. Google da aratırsanız içeriği görürsünüz. Bu dai ileriyi görmenin bir işareti bence. Kulaklıkta benim canımı sıkan mikrofon aşağıda kalıyor biraz. Ben kulaklığı biraz kısalttıracam elektronikçi arkadaşta. Öyle çözüm bulacam olaya. Ama bu da benim takıntım:)




  • arkadaşlar, bende s5603 almayı düşünüyorum ancak autofocus konusunda çelişkili açıklamalar var. cihazı kullanan arkadaşlardan kamerasının autofocus'a sahip olup olmadığını öğrenebilir miyim?
  • Yorumlar için teşekkürler.T9'u bir türlü sevemedim,ısınamadım.Belki alacağım kişi sever.
    Acaba destek durumu nedir?Yani oyun,uygulama vs bulunabiliyormu?
    Mesela şu oyun oynanabiliyor mu?
    http://r apidshare.com/files/263599206/Disney_Board_Games_240x320_Samsung_F480_Touchscreen_by_Blof.jar
    (r'den sonraki boşluğu kaldırın)
  • Uygulamalar 320*240 çözünürlükteki oyunlar ve uygulamaların çoğu çalışıyor. (Samsun U ve J serisindekiler). Tema olayı yok sanırım. 2 renk seçimi var sadece ama menü backgroundlarını ve backgroundları değiştirebiliyorsun. Bi bakıma kendi temanı yapabilirsin gibi (gibi). Java desteği olduğundan java programları çalıştırabilirsin. Ben bu başlıktan birkaç tane widget te paylaşacağım...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.