Şimdi Ara

>> Yeni Samsung S5603 Dokunmatik-3G << (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.623
Cevap
5
Favori
739.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

    evet hem s8000 jet, hemde i8000 omnia2 modeli var...

    ikiside farklı birbirine göre değişik özelliklere sahip teller...
    bende tam incelemedim şimdi incelicem ama farklarından biri yazılım farkı heralde,i8000de w.mobile var...
    s8000 jet ise daha ufak boyutlara sahip olup çok hızlı dokunmatiği ile öne çıkıyor...



    edit: burda bi arkın msjı vardı,ona cvp olarak atmıştım bu msjı ama silmiş heralde msjı


    Bi an tereddütte kaldım ikisini aynı sandım. O yüzden sildim mesajı.

    Sildikten sonra nette araştırınca iki farklı model olduğunu anladım.




  • Ereyonda hsdpa yerine umts görünüyor hsdpa 7.2 yokmu yani şimdi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s850 -- 22 Haziran 2009; 9:56:54 >
  • holy123 kardeş sen ereyondan almışsın kullanma kılavuzunda hdspa mı umts mi görünüyor? bir de cihazla ilgili sorun veya eksik gördünmü kullandıkça? bilgilendirirsen sevinirim. ona göre almayı düşünüyorum ereyon dan.
  • kardeş telefonda umts de var hsdpa da var yani ikisininde simgesi telefonda görünüyo umarım bu bilgi işine yarar
  • sağol. bu arada telefonu aldım bende. hsdpa menülerde yok ama anladığım kadarıyla servis sağlayıcılar 3g ye geçince görünecek şu an sadece edge servis simgesi görünüyor. yalnız benim dikkatimi çeken bir şey var. internette baktığım tüm siyah s5603 fotoğraflarından farklı olarak bana gelen telefonda üst kısımdaki hoparlör kısım metalik gri rente..sanki beyaz renk telefonun parçasını oraya eklemişler gibi... siyah renk olsa daha çok hoşuma gitcekti. bilmiyorum telefonu alan diğer kişilerinkide aynı mı..
  • Telefonla ilgili ilk izlenimlerim:

    * Dizayn ve boyutu hoşuma gitti. iphone gibi devasa telefonları taşımak zor geliyor bana. bir önceki mesajımda yazdığım gibi tek hoşuma gitmeyen bana gelen telefonun üst hoparlörünün metalik gri olması.
    * Dokunmatik ekran tepkileri piyasadaki benzerlerine göre oldukça başarılı.
    * Kullanımda bana zor gelen tek yönü ortadaki geri tuşu oldu. herhangibir menüye girdikten sonra bir önceki menüye dönmek için bu tuşa basmanız gerekiyor. halbuki ekran üzerinde geri tuşu ayrılarak yapılsa daha iyi olurdu. böylece dokunmatiğe alışan parmak orta tuşa gitmek zorunda kalmazdı.
    * şebeke varken ekranda şebekede edge özelliği olduğunu gösteren mavi bir e harfi oluyor. eğer wap bağlantısı yaparsanız bu işaret kırmızı oluyor. hsdpa şebekede aktif olduğunda aynı yerde h işareti çıkacağını umuyorum. şu an bağlantı menüsünde sadece gsm ve umts görünüyor. umarım ülkemizde satılanlarda hsdpa eksik değildir.
    * hoparlör ses kalitesi kötü değil ama daha iyi olabilirdi. çokça müzik dinleyen biri olarak içinden çıkan kulaklık beni hayal kırıklığına uğrattı. üzerinde ne ses ayar tuşu nede kanal veya şarkı atlatma tuşu var. yani cihazı çantanıza yada cebinize atıp kanal veya şarkı değiştiremiyorsunuz. Resmen git para ver üst model kulaklığı satın al diyorlar.
    * cihazda gps değil google maps java var. bağlanınca yerinizi sanırım baz istasyonlarını kullanarak veriyor. ben denedim 1.5 km hata payı olabilir demesine rağmen konumumu tam doğru gösterdi.
    * bu arada telefon açılırken 3 saniyelik bir turkcell animasyonu çıkıyor bir türlü kapatamadım. iptal etmeyi bulan olursa yazsın lütfen.




  • Telefonu alan dostlara birkaç sorum olacak (Öncelikle hayırlı olsun tabi)
    1-Şu anda Nokia N70 kullanıyorum ama yavaşlığı (özellikle açılıştaki yavaşlığı) can sıkıyor. Bu açıdan bakıldığında S5603 ün menüler arası geçişlerdeki ve açılış hızı nasıl?

    2-Fotoğraf kalitesi için tatminkar denilebilir mi?

    3-Şarj ne kadar dayanıyor?

    4-Ses şiddeti nasıl (bazı telefonlarda en yüksek sese de ayarlasan daha fazla olması gerektiğini düşünüyorsun)?

    5-Dokunmatik hassasiyeti iyi mi,can sıkıcı durumlar yaşanıyor mu?

    6-Bir de haftanın hergünü için ayrı ayrı alarm oluşturabiliyor mu?

    Sorulardan da anlaşıldığı gibi bir telefondan beklentilerim ortada. Wifi,GPS gibi özelliklerle işim olmuyor. Symbian olsun program falan kurarım demiştim zamanında ama telefonu yavaşlatmaktan başka hiçbir işe yaramadılar. İşletim sistemi olup olmaması hiç mühim değil.

    Bir telefona 600 TL den fazla vermeyi düşünmüyorum şahsen. Samsung Jet isimli telefonu merak ediyorum ama fiyatının dediğim sınırdan yüksek olacağını tahmin etmek hiç te zor değil.




  • Sade ve çok hoş bi cihaz. S5233 ile arasında pek bir fark yok 3G, flaş dışında...
  • jetin fiyatı maximum 900 olur
  • S850 arkadaşım en son yazdıgında açılışta 3 saniyelik turkcell anımasyon çıkıyor demiştin yani sen bu teli turceldenmi aldın tam anlıayamadım kampanyalımı yani biraz anlatırmısın fiyatı ne kadar geliyor ?
  • Turkcell bayilerinde varmış sadece.

    quote:

    Orjinalden alıntı: s850

    Hala bayilerde yok telefon...en azından teknosa mediamark vb büyük marketlere geldiğini gören olursa buraya yazsın lütfen gidip inceleyelim..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Chenk

    Turkcell bayilerinde varmış sadece.

    quote:

    Orjinalden alıntı: s850

    Hala bayilerde yok telefon...en azından teknosa mediamark vb büyük marketlere geldiğini gören olursa buraya yazsın lütfen gidip inceleyelim..





    Ankara'da hangi Turkcell bayisinde var???
  • Aldım turkcell'den hoş güzel ama şimdi bilgisayarımdan yüklediğim videoları izleyemiyorum, hem format hem de çözünürlük ayarı yapılması lazım diyor; acaba sadece çektiği boyuttaki ve formattaki videoları mı oynatıyor? (ki bu çoook SAÇMA, EZİK ve KÖTÜ bir durum)Henüz çözünürlüğü değiştiremedim videolarda.
    Eski Samsung D600ümde sadece formatı mp4 yapınca yetiyordu. Videodaki ses kalitesini eski D600 de çektiğim bir videoyla karşılaştırdım hem ses hem çözünürlük D600 den daha kötü bu nasıl olur anlamadım. Yeni modellerde (ki bu D600 2005'te çıktı!!!) daha iyi olması gerekmiyor mu?
    Ayrıca telefonunuz Youtube'u destekleyememektedir diye uyarı verdi oradan da izleyemiyorum. Offff!
    Böyle güzelim kocaman ekranı var, böyle güzel hoparlörü var, resimleri de fena değil...Ama bakalım bu 3 problem benim canımı baya sıktı umarım ben yanlış biliyorumdur da onları düzeltmenin bir yolu vardır alanlardan haber bekliyorum....
    Şarj süresi iyi sanırm, bugün bütün gün uğraştım yok oyunlara bakmaydı yok bütün rehberi yazmaydı (her tuşa basınca titriyo yani bütün gün titredi) bir tane bar (toplam 5 tane) yanıp sönmeye başladı sadece. Ekran güzel algı hızı baya iyi, qwerty klavyesi yok ama mesaj ve numara yazma tuşları alıştığımız tuşlar gibi ve çook rahat.

    Şimdi tek isteğim işi bilen ya da s5603'ü olan birinin bu video ve youtube olayını açıklığa kavuşturması. Ben niye aldım ki o zaman bu telefonu? :(:(:(:( Ve eğer bunlar hakkında hiçbir şey yapılamıyorsa geri vermeyi düşünüyorum bantlarını çıkarmadım fişler faturalar tam.




  • 3.2 mp kamera var iyi değil.Noki N82 daha iyi..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Chenk

    http://www.turkcell.com.tr/bizeulasin/turkcellnoktalari/turkcelliletisimmerkezi

    4440532 i aradım, hepsinde vardır dedi bayan



    eyw.dostum bugün akşam bi bakıyım turkcellere...
  • iluminada333 arkadaşım benim nokia telefonlumla çektiğim hafıza kartımdaki videoları çözünürlükleri çok farklı olmasına rağmen aynı kalitede gösteriyor. format ve dönüştürme ayarlarıyla ilgili bir sorun olmalı seninki.... akşam bi deneriz bakalım hemde youtube olayına bakıp sonucu yazarım.
    benimde alışamadığım tek şey geri tuşu oldu. insan dokunmatik ekrana da geri tuşu koyar yahu. herşeyi dokunmatikle yaparken menüde geri gitmek isteyince hooop tuşa bas hoş olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertas -- 29 Haziran 2009; 9:52:38 >
  • Samsung mu Nokia'nınkileri gösteriyor :O Benimkinde hem format (.mp4) hem de çözünürlük (320 X 240) istiyor. Tek tek hepsini ayarlayıp bir iki video izleyebildim ama program bul ayarla dönüştür vs. çok iş; ayrıca videonun kalitesi baya düştü :(
  • 3,2 mp kötü olmuş
  • şarjı ne kadar gidiyor acaba 5233 topiği çoşmuş durumda ama 5603 kullanıcılarında tık yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.