Şimdi Ara

OYAK ve Renault'dan Türkiye yatırımı: Duster, Türkiye'de Renault logosuyla üretilecek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
7.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tartekin kullanıcısına yanıt

    Abdülhamid neyi beğenir bilemem de(bu Abdülhamid sevdası nereden onu da bilmiyorum), forumdaki yabancılar kaçtı kimse yatırım yapmıyor bittik ölduk diyen müptezellerin hoşuna gitmediği gerçek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 7 Aralık 2023; 19:49:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BLUE MAnN B kullanıcısına yanıt

    çalmasını bilmediği içindir o :))) evet faiz, haram kazançla elbet bir şeylere sahip olabilirsin.

  • Şarkı da revize olacak mı 😅 Arabam Renault seviyorum çift kale maç yo 😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

    Abdülhamid beğenmiş beğeneceğini zaten avatar yapmış kendisine. Sevdasını Abdülhamid'i avatar yapan ulu hakancılara soracaksın..Yıllık sıfır araç satışı 1 milyon geriye kalan 84 Milyonun en az 70 Milyonu poposuna don almakta zorlanıyor..artık bu yabancılar nereye yatırım yapıyorsa?? tanıyorsan kendilerini söylesen bir pazen don fabrikası açarlar mı memlekete acaba?? Son 5 yılda nerelere yatırım yapmış bu yabancılar?? Borsaya gir çık yapıp operasyon yapıyorlar sadece sıcak para ile..

    Müptezele gelince sözlük anlamı şöyle 1.saygınlığını yitirmiş, bayağılaşmış.2.çokluğu dolayısıyla değerini yitiren, değersiz diye yazıyor. Ponziciler, fenomenler, pudra şekerciler, 1 yılda normal vatandaşın ömür boyu kazandığından fazla parayı haram yollardan ,balon ihalelerden kazananlar ve onları besleyen habitatı yaratanlar uyar ancak bu tanımlara , yoksa bu sistemi eleştiren namuslu insanlar değil..

    Bu arada seni hatırladım ve banladım..aklı uçmuş, gerçeklerden kopuk ve/veya menfaat peşinde yancı mankurtlardan bıktık artık ..sen de eksik oluver 

    Edit: Okuyanlardan özür dilerim..Pudra şekerciler gibi saygın ve güçlü bir sektörü unutmuşum onu da ekledim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 7 Aralık 2023; 20:13:56 >




  • en1gma kullanıcısına yanıt

    Eeee şuan bir elimiz yağ da bir elimiz balda mı yani?? Evet bazı arkadaşlar fazla abartıyor biliyorum ama şuan ülkede geldiğimiz nokta hiç açıcı değil . Yeni yeni bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Abartmak ayrı,ülkesine milletine devletine düşman olmak ayrı

    Aylarca forumda kafa sisirdiler yabancılar kaçıyor diye

    Şimdi Renault yatırım açıklaynca ekonomik kriz muhabbeti yapıyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt

    o büyükler yapıyor daha büyüğünü

  • en1gma kullanıcısına yanıt

    o kadar harcama yapan yabancı kaçamaz. tepedekilerin kulağını çekr oturtur.zamanında coca col yasağını delmek için darbe yapılmış. Devleti siyaset değil ticaret yönetir o siyasetçilerde tüccar anlmayanlara

  • Bu hibrit motorları reno başka bir araçta kullanıyor mu performansına nasıl ulaşabiliriz? 1.6 olanı.

  • Renault amblemli olması bana göre Rusyaya da satış için , Duster Rusya da Renault markasıyla satılıyordu


    fransa güya rusyadan çekildi eee okadar yatırımı ne olacak pazarı çinlilere kaptırıyor


    Arkana ,Grand Captur ,Renault Duster Rusyada üretilen ve ciddi pazar payı olan modellerdi


    Renault Taliant ın Cross versiyonu son aşamada iken savaş başladı o modelde Rusyada üretilecekti şu an beklemede


    Ayrıca avrupaya dacia amblemliler Romanya dan gidecek bu civardaki ülkelere Türkiye üzerinden Renault amblemli , özellikler aynı mı olacak muhtemelen ama motorlarda farklar olacak


    Fransız forum sitesinde "Duster Avrupa dışında Dizele devam edecek" diyorlar , bizi magrip ülkelerde sayıyorlar , Duster ın Türkiyede de üretileceğini onlar aylar öncesinde zaten yazmışlardı..


    Bence de Dacia amblemli daha güzel


    Ben renault amblemli olunca pahalı olacağı fikrine katılmıyorum çünkü clio 5 baz versiyon avrupada sandero stepway dolu versiyondan pahalı ama bizde clio 5 sandero stepwayle benzer fiyat


    taliant örneğine gelirsek o logan a göre ayrı , ayrıntılı malzemeler kullanıyor ve ithal ediliyor duster ise burada üretilecek ve sadece amblem farkı var.


    Tiggo 7 Pro Luxury 1240 iken duster ın işi çok çok zor en dolu dusterdan bile dolu tiggo 7 pro


    üstelik makyalı tiggo 7 mevcuttan 1,5lt gibi daha az yakıyor avustralya testini izleyin



    CarExpertyoutube
    One of the most affordable mid-sized SUVs in Australia has finally arrived. Paul Maric gets behind the wheel of the mid-specification 2024 Chery Tiggo 7 Pro to see if it’s any good. Hardness tester, noise and lane keeping results: https://docs.google.com/spreadsheets/d/121Auf6HGvaBqRToYcuAz94alin7Sw55SpOPECBDlnKE More Chery content: https://www.carexpert.com.au/chery/ More Chery Tiggo 7 content: https://www.carexpert.com.au/chery/tiggo-7-pro Skip Ahead: Intro: 00:00 Exterior: 00:44 Interior: 02:25 Infotainment: 03:35 Safety Tech: 05:36 Practicality: 06:24 On the Road: 10:05 Performance: 18:39 Verdict: 20:54 We review every new car on the market, bust car myths, cover the latest car tech and answer your burning questions. Whether you need new car advice, purchase validation or simply love learning more about new cars and technology, we are your car experts. Subscribe to Car Expert: https://www.youtube.com/channel/UC7DvMhvy3H7ntEgn9n3xQcQ?sub_confirmation=1 You'll find us dropping new video content three times a week. If you'd like to ask a question about one of our videos, simply leave us a comment. If you'd like to give us any feedback on our content, feel free to email us, or alternatively, hit us up on social media. Finally, we want this channel to grow with your support and feedback. If there's anything you don't like or would like to see us change, we'd love to hear from you! Follow us on social media to see what we're up to and to ask any questions! CarExpert: Facebook: https://www.facebook.com/CarExpertAus Twitter: https://www.twitter.com/CarExpertAus Instagram: https://www.instagram.com/carexpert.com.au Paul Maric: Facebook: https://www.facebook.com/PaulMaric Twitter: https://www.twitter.com/PaulMaric Instagram: https://www.instagram.com/PaulMaric
    https://www.youtube.com/watch?si=K68E7kQwohc7Ozwq&v=E7LG6HVBsl4&feature=youtu.be




  • sahinkral1 S kullanıcısına yanıt

    full hibrit Clio 5 de kullanıyor , 4 ileri otomatik diye biliyorum 1.6 90Hp+Elektrik motoru 70Hp di sanırım


    Güzel olan motoru yeni 3 silindir 1.2 TCE mild hybrid ,tork ve güç açısından ideal (130Hp 205nm olmalı) mtv si de düşük tek sıkıntı 3 silindir , (1.3 tce 4 silindir) ,diğer tüm markaların 3 silindirlisi gibi titreşim olacaktır.

  • Cayır cayır otomobil satılsa halkın alım gücü yeterli olsa gideceği yol olmayınca ne ifade ediyor satış rakamları yurtiçinde. Araç kullanmak keyiften çıkmış eziyete dönüşmüş, Geçen yıl 5 dk ya gittiğim yolu bu sene yarım saate gidiyorum, herkes birbirinin önüne kırıyor kaynak yapan yapana sinyal veren azınlıkta sıraya girmiyor kimse herkes uyanık herkesin acelesi var çakar araçlar her yerde ara sokaklarda bile park yeri yok. Ülkenin ekonomiste ihtiyacı yok. Toplum mühendisine sosyal mühendise ihtiyacı var. Endüstri mühendisleri tarafından ev iş ihtiyaç programı yapılmalı. Halk Zorunlu göçe zorlanmalı iş ev okul aynı ilçede olacak başka çare yok. İstanbul kaderine terk edilmiş durumda kim kime dumduma bir hayat yaşanıyor..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saçma bir iş. Bari (göstermelik de olsa) dış görünüşünü falan değiştirselermiş. Aynı fiyat aralığında gelirse, millet 2.eldeki değerini düşünüp Renault logolu olanı tercih eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berk768 kullanıcısına yanıt

    Açlık sınırı ve asgari ücret de ortada. Bu örnek sesini kesmen için yeterli mi??


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1BilimAdamı kullanıcısına yanıt
    Hayır tamamen strateji. Savaş öncesi Renault, Sandero' yu da Renault Sandero olarak satıyordu Rusya' da. Farklı ülkelerde farklı modelleri farklı marka (kalite seviyesi) altında konumlandırıyor. Olay bu.

  • makine26 M kullanıcısına yanıt

    Zamanında Alman devleti

    Vw nin Manisa'ya yapacağı yatırımı Suriye bahane edilerek iptal ettirdi

    Ne kadar zarar etti biliyor musun?

    Macron çekilin dese köpek gibi dönerler evlerine




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 8 Aralık 2023; 8:12:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dacia ya dokunma

  • Engellilere ötv muafiyetiyle eski dusterları kakalayan fatti özkan abim keyiflidir şimdi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    1.2 olanda otomatik vites olmayacak diyorlardı, mecbur 1.6 olana yönelir piyasa.

  • en1gma kullanıcısına yanıt

    reno fiyat,pejo çekilin dese koç bıraktıracak mı. Madem alman çekiln dedi mercedes kamyon ve otobüs fabrikası niye kapanmadı. siemens trenleri niye veriyor o zaman .Ülke olarak sadece mercedesleri kamu engellesin hır çıkar. Anında hükümeti değiştirirler.


    vw zaten nazlanıyordu kaç yıldır konuşuluyordu arazisi. Bizim şirketler bile taşeron olmak için 1 sene öncesi görüşüyorlardı. Ama o zamandan belliydi nazlandıkları ve kurmayacakları. Yerel sorumlusuna bile ulaşılamıyordu.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.