Şimdi Ara

Yeni Psu Hdd Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yeni psu aldim. Hersey calisiyor fakat bios hddleri gormuyor. Bu arada once psu nun kutusundan cikan kablolari degil eski psudan aldigim kabloyu kullandim. Psu ilk basta bi calisir gibi oldu sonra tak die ses verdi ve kapandi. Daha sonrasinda calistiramdm hic pc yi hic tepki vermedi tusa basinca. Anakarttaki cmos zimbirtisina dokununca calisti tekrar (yeni kabloyla calisiyor eski kabloyla hep ayni seyi yapiyor). Yeni kablolarla biosa kadar geliyorum fakat no bootable device hatasi aliyorum ve bios ana ekraninda hddler listelenmiyor. Ayni kablolarla cdromu denedim guc geliyor ve bios taniyor. 3 hddyi birden mi bozdum simdi ya ? teki ssd diger ikisi 500gb westgate mi ne bi marka. Ssd yi alali bir hafta olmadi ya... Telden yazdim malum pc yok kusura bakmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Jeeztro J kullanıcısına yanıt
    Yeni aldığın psu nun kendi kablolarını kullan ayrıca şimdilik sadece SSD,yi bağla başka bir şey bağlama ve anakartın bios unu resetle sonra F10 ile kaydet ve sonra usb ile sıfırdan format.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ssd aldım yeni taktım çalıştı. sanırım 3 tane hddyi birden yakmayı başardım... bunların geri dönüşü yoktur herhalde, daha yeni almıştım 128gblık ssd ya şaka gibi.
  • Jeeztro J kullanıcısına yanıt
    3 HDD birden yanması imkansız demiyorum ama zordur eğer yanmış ise zoru başarmışsın demektir :)

    Yanmış dediğin HDD leri,SSD yi çıkartıp tek tek denermisin,bakalım BIOS içinde görünecekmi ?
  • tek tek denedim hocam hiç tepki vermiyor. güç gitmiyor mesela hiç. ssd yi geçtim de mekaniklerde normalde hiç çalışmasa bile bir tıkırtı olur bir titreşim olur, avucumda tuttum 3hddyide bildiğin ölü :)
  • Jeeztro J kullanıcısına yanıt
    o zaman allah rahmet eylesin,gerekli defin işlemlerini yaparsın,helvayı unutma :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.