Şimdi Ara

Yeni PlayStation 4 Kulaklığı Duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Yeni PlayStation 4 Kulaklığı Duyuruldu


     Yeni PlayStation 4 Kulaklığı Duyuruldu


    PS4 İçin Kablosuz Stereo 2.0 Kulaklık


    PS4 için yakında çıkacak olan yeni bir kulaklığın haberini vermekten mutluluk duyuyoruz. Kablosuz Stereo 2.0 Kulaklık 10 Şubat'tan itibaren (ülkeye göre değişebilir) 79.99 Pound/89.99 Euro fiyatından piyasada olacak.

    PS4 için bu yeni kulaklık mükemmel 7.1 virtual surround sound'a ve online oyun oynarken takım arkadaşlarınızla sohbet etmek kristal berraklığında noise-cancelling (gürültü engelleyici) mikrofona sahip olacak.

    Kulaklık USB kablosuz adaptörü aracılığıyla PS4, PS3, PC veya Mac'lerde şarj edilebilir pili sayesinde 8 saate kadar kullanılabilecek. Aynı zamanda kulaklığınızı dışarıda PS Vita ile veya diğer mobil cihazlarda 3.5mm stereo mini kulaklık girişinden kullanabileceksiniz. Kulaklığın katlanabilir yapısı seyahatlar için ve kullanmadığınız zamanlarda kulaklığı katlayarak saklamanız için ideal bir hale getiriyor.

    Kulaklık Rehber Uygulaması (Headset Companion App)

    Bunun da ötesinde, PlayStation Store'dan hiçbir ücret ödemeden edineceğiniz Kulaklık Rehber Uygulaması ile PS4 ve PS3'teki müzik ve film deneyimleriniz için, oyun oynama deneyiminizi artırmak için özel ses modlarına erişebileceksiniz (bu aynı zamanda PS3'teki Pulse Manager app'ine gelecek bir güncelleme ile de kullanılabilecek).

    PS4 oyunlarınızdaki audio'yu geliştirmek için özel olarak ayarlanacak gelecekteki ses modu yayınlarını takip etmeyi unutmayın. Uygulamaya gelecek ilk ses modu Sucker Punch tarafından merakla beklenen PS4 Exclusive'i inFAMOUS Second Son için geliştiriliyor.

    Buna ek olarak, uygulama aynı zamanda oyunlar, müzikler ve filmler için birçok farklı önayar ve kendi özel EQ modunuzu yaratmak için bir araç içeriyor.

    Kulaklık Rehber Uygulaması Kablosuz Stereo 2.0 Kulaklık ve PULSE Kablosuz Stereo Kulaklık ile PS4 ve PS3'te uyumlu olacak.


    Kaynak:http://blog.eu.playstation.com/2014/02/03/new-wireless-stereo-playstation-4-headset-revealed-ps4-system-update-1-60-detailed/







  • Morning
  • Günaydınlar olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.