Şimdi Ara

Yeni Pc toplamalımıyız yoksa beklemelimiyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar.
    Uzun zamandır pc kurmayı düşünüyorum ve amacım yüksek performans içeren ve modifikasyona uzun süre acık bir pc toplamak ancak yeni teknolojileri arastırdıgımda işlemcilerde ve buna baglı olarak anakartlarda sürekli yeni birşeylerin cıkmak üzere oldugunu veya yok son ceyrek yok 2012 fuarından sonra lanse edlicek gibi yorumlar okuyorum.Bu haberler yüzünden sürekli fikrim değişiyor.

    Baştan söyleyim ben intel den şaşman evet pahalı ama sonucta ben bir intel kullanıcısıyım.

    Kısacası ivy leri beklemelimiyiz yoksa sandylerden i7-2600k veya i5-2500k almak yeterlimidir. Ve tabi chipsetlerde var sanırım gelmesi beklenen en iyi chipset x79 chipseti 10 adet sata 3 içeriyor. Soketlerde var tabi 1366 tekrar degermı kazanıyor yoksa 1155 ler mı kazanıyor?? yoksa Lga 2011 beklemelimiyiz bunlar kafamı karıstıran noktalar. Yani şöyle bir bakınca 1156 lar cıkıyor sonrasında 1366 cıkıyor ve bi anda en son soket 1155 cıkmıs durumda gelcekte gelicek 2011 soketin ardından gene böyle bir geri dönüş olmayacagını önceden kestirmek mümkünmüdür acabaa??

    Muhtemelen yeni pc toplayacak birçok kişi vardır. Eminimki benim sorularımın dışında bu konu altına soruları olan birçok kişide vardır. Herkes burdan engin fikirlerini paylaşırlarsa birçok kullanıcı belkide vericekleri yanlış kararlardan en az zararla kurtulabilirler ve bu bilgilerden faydalanabilirler...

    şimdiden herkese teşekkür ederim
    iyi forumlar ...







  • takip edicem
  • Yeni çıkan şeyler daima en pahalısı olur bütçen varsa biraz bekleyip yeni teknolojileri alabilirsin. Fakat eğer bütçen yoksa ve yeni şeyler çıkınca diğerlerinin fiyatının düşmesini bekliyorsan bence hiç bekleme
  • aslında yeni cıkıcak buldozer işlemcileri bekliyorum alacağımdan değil ama onlar çıkınca intelde indirim kesin olucaktır. chipset ve ona baglı olarak soket kararı vermek cok zor oluyor surekli değişiyor fikrim ..

    bu arada sanırım herkes tatilde veya pek ilgili değiller bu konu ile...
  • bence bulldozerleri bekle ama cıkınca biraz pahalı olabilir ama simdi dolar fırlamıs durumda bence kış topla bilgisayarı
  • peki, windows 8 2012'de yayınlacak ve 128bit desteği olacağı da söyleniyor. 2012'de 128bit işlemcileri görebilecek miyiz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astebe

    peki, windows 8 2012'de yayınlacak ve 128bit desteği olacağı da söyleniyor. 2012'de 128bit işlemcileri görebilecek miyiz?


    Sanmam.
    2012 de çıkacak işlemciler deşifre olmuş durumda.
    128 bitle ilgili bir haber yok.
  • evt dolarda ciddi yükseliş var kolay kolayda inmez bence beklemek en iyisi. Düşene kadarki zamanda cıkıcak işlemcilerin performans değerleride daha net bilgiler halinde cıkmaya başlar.kesin bir gözle incelme fırsatı bulmus oluruz. Pahalı oyuncaklar bunlar yüksek kurda almak zararlı cıkartıcaktır herkesi en azından şimdiki fikrim böyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.