Şimdi Ara

Yeni Pc, Bios Klavye Mouse Tepkisiz Kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    Yeni bir pc topladım. Herşey çalışıyor. Bios ekranı geldi. USB portlar ve Fanlar çalışıyor. Unuttuğum birşey yoksa, gelen bios ekranında MSI Click BIOS 5 klavye mouse görmüyor. Normalde Logitech Bluetooth mouse ve klavyesi var. USB ile bağlıyorum. Işıkları yanıyor ama tuşlar tepkisiz kalıyor. Nasıl çözebilirim?




  • Olurda, bir arkadasimiz ayni problemi yasarsa cozum; logitech mouse ve klavyem bluetooth versiyonlu, usb ile bagli olsa bile kurulum yapmadan islemiyor. USB ile baglanti yapan eski bir klavye ile cozdum. Daha sonrasinda windowstan bluetooth kuruluma gectim.
  • Geri dönüp bilgilendirdiğin için teşekkürler. Logitech'in modelinden bahsedersen belki konuyu arayanlar için de iyi olur.


    Driver işleri böyle maalesef. Benim de bir masaüstüm var, onda da format sonrası kablosuz çalışmıyor, mecbur modeme kablo ile bağlanıyorum ilk başta.


    Burada da anladığım kadarıyla Bluetooth sorun olmuş.


    Yalnız anlamadığım şu: Mouse/Klavyede USB var ona rağmen görmedi demişsin, cihaz muhtemelen DUAL moddur, yani altında 2.4 GHz geçmek için switch olmalıydı? Xiaomi'de vardı böyle.

  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

    Aslinda modeli bilerek belirtmedim. Cunku butun bluetooth baglantisi yapan cihazlarda bu sekilde oluyor. Cunku BT driveri yuklu olmadigi icin pc gormuyor, tanimiyor. Bende ki cihazlar MX Keys versiyonu, dual modlari xiaomi gibi malesef yoktu.

    Format sonrasi bende de ayni. Ne wifi, ne bluetooth, driver gereken hicbirsey calismiyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.