Şimdi Ara

Yeni Passat Pro Sedan'ın tasarımı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni Passat Pro Sedan'ın tasarımı ortaya çıktı



    Volkswagen Passat, Avrupa'da yola sadece Variant versiyonuyla devam ediyor olsa da sedanların hala popüler olduğu Çin'de durum farklı. Alman üretici, yeni Passat Sedan'ı satışa sunmaya hazırlanıyor. 2024'ün üçüncü çeyreğinde satışa çıkacak olan model, Volkswagen-SAIC ortaklığında üretilecek.



    Çin'in Bilgi Teknolojileri ve Sanayi Bakanlığı tarafından paylaşılan görsellere baktığımızda yeni Passat Sedan'ın Avruopa'daki Passat Variant ile benzer bir tasarım diline sahip olduğunu görebiliyoruz. İnce bir LED şerit ile birleşen farlar, boydan boya uzanan mat krom detaylara sahip geniş alt panjur ve dikey hava girişleri neredeyse tamamen aynı.



    Yandan bakıldığında ise yüksek omuz çizgisi, çerçevelerdeki krom detaylar, çapı 17 ila 19 inç arasında değişen çok kollu tasarıma sahip alaşımlı jantlar dikkat çekiyor. Arka tarafta yüzgeç anten ve boydan boya uzanan LED stopların ortasında Passat yazısı göze çarpıyor. Keskin hatların öne çıktığı modelin bagaj kapağında yer alan Pro yazısı da dikkat çeken detaylar arasında.



    Yeni Passat Pro Sedan'ın tasarımı ortaya çıktı
    Yeni Volkswagen Passat Sedan, bakanlığın sitesinde paylaşılan verilere göre 5006 mm uzunluğa, 1850 mm genişliğe, 1489 mm yüksekliğe ve 2871 mm aks mesafesine sahip. Bu da ülkemizde satılan yeni Passat Variant'a göre yaklaşık 9 cm daha uzun bir gövdeye sahip olduğu anlamına geliyor.



    Ayrıca Bkz.2024 Volkswagen Tiguan Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri



    Alman üreticinin güncel modelleri Avrupa'da bolca elektrik desteği sunsa da Çin'de aynı durum söz konusu değil. Yeni Passat'ın kaputu altında 160 PS güç üreten 1.5 litre turbo dört silindirli ve 220 PS'lik 2.0 litre turbo dört silindirli benzinli motorlar yer alıyor. Modelin iç mekanına ilişkin henüz bir görsel yok ancak diğer yeni nesil modellerdeki gibi büyük multimedya ekranına sahip dijital kokpit ile karşılaşmamız muhtemel.



    Sizce Passat Sedan bu tasarımla Türkiye'de satılsa başarılı olur muydu?









  • Suv'lar bana göre sürüş hissiyatı ve sürüş konforu açısında güzel arabalar değiller. Hem gereksiz çok yakar hem de bir sedan kadar yol tutmaz. Önceki arabalarım hep sedandı. Focus 2.5'tan, Astra G'den ve Passat B6'dan aldığım sürüş zevkini şu anki t-roc'umdan sıfır olmasına rağmen alamıyorum. Viraj tutmaz, ivmelenmez, bastığında çokta gitmez, e bir de gidişinden çok yakar. Sürüş dinamiği açısındam sedandan güzel kasa bence yok. Astra L'de sedan model koymadılar. Sedan seçeneği olmayan Astra mı olur? Passat'tan da sedanı aldılar. Piyasada alacak eli yüzü düzgün sedan kalmadı.

    passat Türkiye de üretilecekti. devlet binlerce passat kamuya alınma sözü vermesine rağmen Zararına Almanya fabrikayı Türkiye'den geri aldı. VW ye emisyon tokadını biz atmadık o da minnet duymak yerine suriye operasyonları bahanesi ile Türkiye'de üretim üssü olmasını engelledi. Bu araba bedava olsa Türkiye de satışına izin vermemek lazım.
  • Uzata uzata 60ların amerikanlarına yaklaşacak bu gidişle. 1.5 motorun gücü 160 hp burada da fena olmazmış…şanzıman yağlı kavrama mı acaba? Hiçbir yerde bilgi yok bununla ilgili…

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu birleşik stoplardan nefret ediyorum ya.

  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Aynı sebepten bende yeni araçların pek çoğundan soğudum mercedesin elektrikli ninja kaplumbağaları olsun audini a7 olsun hepsi gudubet tipte, bi porsche yapabiliyor şu işi hakkıyla

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bi araba modellerine pro adı gelmediği kalmıştı 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kapitalizm bizi Suv'lara köle etti. Araba dediğin sedandır arkadaş. Passat'tır, Focus'tur, Astra'dır, Corolla'dır, Insignia'dır. Hele şu hatchback Astra ne Allah'ınızı severseniz? Küçük tuhaf bir araba...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 16 Nisan 2024; 19:12:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chery tiggo 8 pro :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin dışında satılmayacağına göre, pek de önemli olmasa gerek…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rasyonel teletabi R kullanıcısına yanıt
    Neden araba dediğimiz sedan ? Mantıklı bir açıklaması var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bununda mi Pro‘su cikti Aga?!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt

    Suv'lar bana göre sürüş hissiyatı ve sürüş konforu açısında güzel arabalar değiller. Hem gereksiz çok yakar hem de bir sedan kadar yol tutmaz. Önceki arabalarım hep sedandı. Focus 2.5'tan, Astra G'den ve Passat B6'dan aldığım sürüş zevkini şu anki t-roc'umdan sıfır olmasına rağmen alamıyorum. Viraj tutmaz, ivmelenmez, bastığında çokta gitmez, e bir de gidişinden çok yakar. Sürüş dinamiği açısındam sedandan güzel kasa bence yok. Astra L'de sedan model koymadılar. Sedan seçeneği olmayan Astra mı olur? Passat'tan da sedanı aldılar. Piyasada alacak eli yüzü düzgün sedan kalmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 16 Nisan 2024; 21:59:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rasyonel teletabi R kullanıcısına yanıt
    Sürüş konforunda haklısın bi tık önde sedanlar ama hatchback ve kaliteli suvları da yabana atmamak lazım. Ve yeni nesil suvların yol tutuşları da çok iyi. Tamam hala da çoğu marka-model bir sedana yaklaşamasa da Lexus, Cupra, Ds gibi bazı ulaşılabilir marka modeller kendini aştı. Öte yandan insanlar bu araçları günlük kullanımlar için alıyor. Suvların hepsi olmasa da çoğu tam aile aracı ya da uzun yol aracı. T-roc’a gelince zaten pek bi esprisi yok 😅 Focus ve Passat özellikle de Passat (2012 sonrası) yol tutuşu cidden iyi. Astra sevmem ama İnsignia’nın gideri vardı. Cevap için de teşekkürler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt

    range rover'in bir testini okumuştum (yerli test değil). range rover için bile adamlar yüksek hızlarda sıkıntılı diyordu. muhtemelen cayenne'de o derece sıkıntılı değildir ama böyle üst sınıf lüks bir suv bile alçak bir otomobil gibi gidemiyor işte.

  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt

    çinliler pro seviyo demek ki. cipleri falan da öyle isimli.

  • Aşiret Paket Pro

    Aşiret Paket Pro Max

    ... diye çeşitlendirebiliriz

    ????

  • anilk91 kullanıcısına yanıt

    baktılar tiggolar piyasayı ele geçiriyor pro ayağına Yeni Passat Pro Sedan'ın tasarımı ortaya çıktı 

  • Volkswagen Türkiye'ye özel sedan üretmeliydi en azından polo sedanı ülkemize getirmeliydi. Türkiye sedan pazarı VW bunu en iyi bilen markalardan biri ama Passat gibi efsaneden vazçerek hata yaptılar en azından ucuz olan polo sedanı getirseydiler bir nebze olsun halkın sedan açlığını bastırırdı

  • Suv lar hakkında çok ön yargılısınız t-roc u bilemem ama bende 23 tiguan var. Bir önceki aracım 17 passat olmasına rağmen hiçbi konfor eksikliği veya yol tutuş eksikliği görmedim hatta ve hatta keşke daha önce alsaymışım dedirtti bana.

  • Kuşkusuz satar fakat saic vwnin sadece çinde ortağı onun için saic firmasının ortak olduğu arabayı çin dışında satıp haybeye vw saic i z3ngin etmeye çalışmayacaktır

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.