Şimdi Ara

Yeni Oyuncu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Killer Penguin kullanıcısına yanıt
    Şimdi öncelikli olarak

    Top Lane için Jax , Dr. Mundo , Poppy , Tryndamere

    Orman için Amumu , Nunu , Xin Zhao , Gragas

    Mid Lane için Annie , Veigar , Akali

    Nişancı Rolü için Sivir , Tristana , Miss Fortune

    Destek Rolü için Alistar , Janna , Morgana

    En verim alabileceğin , kolay olan , ip olarak en ucuz şampiyonlar. Yani açmak istersen bunlarla başla ki , 1 haftada biriktirdiğin ip'yi bir tane şampiyona verme.

    Rünlere gelecek olursak başlangıçta 3 tane sayfa sana yeterli olur ,

    İlk sayfayı , Ad-As yapabilirsin çoğu ormancı , ve adclerde kullanabilirsin.

    İkinci sayfayı , Ap-Cdr yapabilirsin ki ben şahsen midde cdr tercih ediyorum bekleme süresi yani , ama seviye başı cdr. Bütün ap mid herolarında kullanabilirsin.

    Üçüncü sayfayı , Zırh yaparak tanky ormancı , top tanklar için , hatta supportlar için kullanabilirsin , support rünlerinin acelesi yok , ileride onuda ayrıyetten yaparsın.

    Dördüncü sayfada şuanlık çok mühim değil aslında ama seviyorsan , Ad-Zırh delme koyabilirsin , Rengar , Khazix , Zed , Talon vb. herolarda çok etkilidir tabi acelesi yok bunun.

    Bütün rünlerini Aşama 3 rünlerinden almalısın , tabi diğer rünlerin fiyatı 1 ip olduğu için artık , hepsini alıp , yavaş yavaş 3'e de çevirebilirsin karar senin




  • yeniden baslamis olsam hep adc oynardm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dommann D kullanıcısına yanıt
    Oh,yalnız şunu belirtmeyi unutmuşum.
    Bir ana rol seçmedim.
    Aslında seçmek istemiyorum.Karar vermek çok zor geliyor ama levelım ilerledikçe herkes ben adc ben jungle falan filan demeye başladı.İstediğim yere gidince de olmuyor kızıyorlar.
    Rün sayfası önerilerin için teşekkür ederim.
    Peki ana rolümü belirlemek için ne yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şu Kog'Maw'i oynamıştım ilk.Değişmiş şimdi sanırım.Alamadım ama onu almak istiyorumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Killer Penguin kullanıcısına yanıt
    Kog'maw risklidir , yanına çok iyi bilen bir support gerektirir , o yüzden tavsiye etmiyorum pek. Rol mantığı içinse henüz daha erken. Normal oyun ekranında ise istediğin rolü en erken sen yazarsan %90 alırsın yani ona yapacak birşey yok. Bütün rolleri tart ölç biç bak bakalım , nerede iyisin . Ama şöyle bir açıklık getireyim , Oyunun en zor rolleri kendi sıralamama göre , Adc > Jungle > Mid > Support > Top. Buna göre karar vermeni öneririm. Mesela sen ben adc oynayayım derken , bakarsın Jungle'da diğer oyunculara göre daha rahat dönüyorsun kampları , takıma daha iyi yardımcı olabiliyorsun , daha iyi hakimsin haritaya. Geçersin Jungle'a. Baktın haritada görüşü sağlayabiliyorsun , Nişancınla uyum içindesin vb. geçersin Support'a . Bu zamanla oturacak birşey , Şuan hatta şöyle diyeyim , Burası tr sunucusu olduğundan mütevellit tek 1 role bağlama kendini , en azından plat - dia aralığına kadar , 2-3 oynayabildiğin sırıtmadığın rol olsun




  • dommann D kullanıcısına yanıt
    Tr'de değilim.
    Zaten canımı sıkanda o herkes girince
    "I pref mid or sup" gibi laflar etmeleri.
    Ormancılığı da sık görmeye başladım.
    Her maç farklı bir yerdeyim.Top,adc,sup vs.
    Her rolde oynadım.Farm yapabiliyorum.
    Sırf iyi oyuncular 10dkk 80cs üstü farm yaptıkları için kendimi zorluyorum.
    Şimdilik en iyi yaptığım 78 genelde 60-63 civarında.
    Olaylara dahil olmayı seviyorum.Mesela bu orman olayının başlamasıyla invade öğrendim.Çoğu maç basıyoruz,pusuyoruz.O kadar zevkli ki.
    Ama ilk ormancı deneyimim pek iyi değildi.
    Sanırım o rolü beceremiyorum ya da kavrayamadım.
    Bedava olan şampiyonlardan en çok Orianna'yı beğendim.
    Sesi çok hoş.Ve o topu yönlendirmek,ultisiyle olayları karman çormanlamak çok hoşuma gidiyor.Sanırım insanları süründürmekten zevk alıyorum.
    Adc oynarken biraz sıkılıyorum.Farmlamak iyi hoş ama gezemiyorum.Farmlar arkamdan ağlıyormuş gibi geliyor.
    Midde ise birden kendimi kaptırıp karşı takımın ikinci kulesinin altında buluyorum kendimi.
    Topta farmlamak dışında birşeyler olduğu için zevkli ama orasıda biraz ıssız.Işınlanma alıyorum.Ama her ışınlanmamda 4-5 kişi karşılıyoe ve ölüyorum kuleye atmassam.Neden çalıya girerler ki
    Supporta ise birazcık agresifim galiba.Adc'me birşey demeden karşıya dalabiliyorum.Ama farmına asla dokunmuyorum o varken veya yakındayken.
    İşte özetim böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Killer Penguin kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle birşey var , kendimden örnek vereyim. Bazı oyunlarda 30 dakikada 300 civarı , bazı maçlarda 30 dakikada 200-250 civarı yapıyorum. Ama bunun farkı minyon kaçırmaktan vs. değil. Her maç dakika başı 10 minyon farm diye zorlama kendini , zaten bunu şuan oynanan dünya kupası maçlarında bile yapamıyor bazıları. Bunun nedeni her oyunun farklı şekillenmesi. Yani bir maçta kamplanabilirsin , ejder için çok vakit kaybedebilirsin ya da karşı takım beraber pushlar vs farmları takım arkadaşlarıyla bölüşürsün vb. bir sürü etken var. Minyon sayısından ziyade , kestiğin minyonlardan % kaçını kaçırıyorsun ona bak. Bu sayıyı en aza indirgemeye çalış. 35 dk'da 400 farmda kesebilirsin 40.dkda 500 minyonda kesersin fakat , gidip diğer carry'lerin kasılmamasına yol açarsın , bu da sıkıntılı bir durum. dakika başına 8 uygundur westin plat 5 civarına kadar yeter bir miktar. Bir de şöyle bir durum var minyon kontrolü , karşındaki adama ne kadar çok farm kaybettirirsen o kadar önde çıkarsın. Kaybettirdiğin 50-60 farm 3-4 kill parasına denk gelir. Bir zaman sonra farmda artık kendi kendine yapmaya başlarsın gözü kapalı , ama çalışman gereken şeyleri anlattım sana , rol içinde çalışmalarına devam et , Alt koridoru Support belirler Adc değil , O yüzden ipleri senin eline alman lazım




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.