Şimdi Ara

YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.167
Cevap
37
Favori
201.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abbbbbboooooo Çok indirimli lannn hemen almak lazım hemide bu kadar paraya arka iki camı manuel olanından elle çevrileninden ennnnn sevdiğimdennn adamsın böylesi bu çağda zor bulunurrrr kaçırmamak lazım tabiki de... Alsak cam suyunu da fulluyonlar mı ki acep onu da yaparsa dadından yenmez... ben böyle konforlusunu bi bizim köydeki eşşek te gördüm bir de bundaaaaaa ...PESSS... Türk halkı yemez bunnarı efendi başka kapıya ÇOKKKKKK bahalııı (bir corsa d dizel kullanıcısı)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşhir için AVM' ye 2 adet 1.0 en üst donanımda, bu Corsalardan getirilmişti. İç mekanda ciddi değişiklikler var, sıcaklığı görebilmek için gizli menüye gerek kalmamış. Araçların başı kalabalık olduğu için benim aracımda olmayan bu araçta olan ne varsa hızlıca baktım, gözüme çarpan arka tavan lambası, torpido lambası gibi ufak fakat eksikliği hissedilen donanımlar bu araçta vardı. Bunlar güzel detaylar, şimdi yukarda Allah var benim Corsa D' yi bu araçların yanında hayal edince donanım olarak çöp kalır fakat şunu da düşünmek gerekir benim aracım essentia. Mantıklı bir karşılaştırma için bu Corsanın da essentia modelini görmek gerekir. Sonuçta bu iş, dış görünümden çok donanımda bitiyor, şu an bayilerde (en azından benim bulunduğum şehirde) en üst modeller teşhir ediliyor, haliyle inceleyen herkesin ağzının suyu akıyor, fakat essentia modeli nasıl acaba onu da görmek gerekir. Mesela teşhir için bu getirilen Corsaların yanına bir de Corsa Nunbering Edition koyulsa bütün gözler bu aracın üzerinde olur diye düşünüyorum.




  • Aklıma takılan bir seyi sormak istiyorum :
    Yeni corsa otomatik vitesler , robotik otomatik viteslerden mi ?
    Donanımlar arasında yokuş kalkış desteği var bu genelde robotik otomatik viteslerde oluyor ondan kafama takıldı.
  • şu anki tam otomatik sonra dizel için gelecek olan robotik
  • 2015 corsa dizel (95hp) otomatik (easytronic 3.0) şehiriçi yakıt tüketimi 3.7 lt.
    yakında piyasada....
     YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU
  • Corsa D Dizel kullanıcısı olarak ne ben ne de hanım beğendi yeni Corsaları Ülkemizdeki fiyatlar evet yüksek ama bu fiyata opel alanın aklına şaşmakla birlikte parasını çöpe attığını düşünürüm. O fiyatlara çok daha iyi arabalar var.

    Hele güvenlik testi 4 yıldız olması, arka camların manuel olup güvenlik amacıyla söylenmesi ve akabinde farklı segmentindeki araçların arka camlarının otomatik olması falan. E serisiyle yazık etmiş Opel kendine açıkcası.
  • Herşeyi geçtim yeni kasa diye o nasıl fiyatlandırmadır kardeşim ,anlaşılan opel piyasanın bu dar zamanında yeni kasa çıkardık belki lansman ayağına bi kaç kişiye gazlarız mantığıyla hareket etmiş gibi ,fiyatlar avrupada corsa d ile aynı baktım bir burada değişik.
  • Kasa güzel de bu kadar dolu aracın arka camların manuel olması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta opel showroom una uğradım acayip bir kalabalık vardı fiyatlar pahalı ama bir ilgi var gibi.Corsa C den sonra bence tasarım gitgide bozuldu.Donanımı zengin diyor reklamlarında ama fiyat avantajı yoksa B sınıfı araca servet yatırmak mantıksız.

    Resimleri güzel görünüyor ama yakından aynı güzellikte değil bence.

    Opel Corsa 2015 Resimleri
  • 2013 Corsa D'mi takaslar mıyım acaba diye uğradığım bayi'de herşeyi doldurup ekstradan cam tavan eklettikten sonra 75.000 civarı fiyat çıkmasıyla gözümün önünde yıldızların uçuşmasını sağlayan araç. Bu parayı daha güzel araçlar için kullanabilirim sanıyorum tabi herkes'in tercihi farklı olabilir saygı duyarım.

    Misal 1.2 Golf Confortline'a birkaç paket ekleyip 63 - 65.000 arası alıp gayet mutlu olabilirim zaten 2 yılda yaptığım 16.000 Kilometre
  • Fiyatları çok yüksek. canlı görünce önceki kasanın makyajlısı gibi duduruyor. hele yandan neredeyse aynı. resimlere bakınca daha farklı gelmişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en full versiyon olan color edition da bile önü bırak arka park sensörü bile opsiyonel. ama fiyat şey böreği gibi.
  • Evet arkadaşlar en sonunda test sürüşü yaptım ve eskisine göre olumlu bir kaç gelişme olduğunu farkettim. Öncelikle kullandığım versiyon 1.4 90 bg otomatik şanzıman Color edition modeli. Aracın ön göğüsü en sonunda yumuşak malzeme ile kaplanmış ve şık bir görünüme kavuşmuş, gösterge paneli, direksiyon tamamen Adam ile aynı olmuş, koltuklar Color edition'da daha spor duruyor, yan destekleri artmış, fakat enjoy donanımdaki koltukları eskisinden bir farkı yok. Aracın kapılarının üzerindeki kaplama , kapı kolları , cam düğmeleri ve şekli eskisiyle neredeyse aynı, arkası ve bagajının eskisinden hiç bir farkı yok. Aracı kullanmaya başladığımda motor sesinin eski kasaya nazaran daha az geldiğini farkettim , yol yalıtımı daha iyi olmuş diyebilirim. Benim için çok çok önemli olan hatta eski Corsa'da sıkıntı yaşadağım direksiyon sistemi tamamen değişmiş diyebilirim, yoldaki her türlü taşı filan eskisine göre daha az hissediyorsunuz ve daha yumuşak olmuş. City mod unu beğendim direksiyonu serçe parmağınızla bile rahatça döndürebilirsiniz, bu sistem Punto'dan alınmış inşallah Punto'da yaşanılan direksiyon problemleri bu araçta yaşanmaz. 1.4 90 bg otomatik şanzımana sahip araç belki şimdi kullandığım araçtan da olabilir bana çok hantal geldi, manuel Corsam bu araçtan çok daha atak diye hatırlıyorum, vites geçişleri fena değil ama bir Vw 'nin DSG'si veya Renault'un EDC'sinin yanından bile geçemez. Gelelim süspansiyon sistemine , sadece diyebileceğim süspansiyon sert geldi bana, eski nesil Corsa'nın süspansiyonu daha yumuşaktı, ama arada çok fazla fark yok gibi, sert süspansiyonun tek artısı yol tutuşu daha iyi olabilir. Aracın aynaları büyümüş ve ciddi görüş açıları fazlalaşmış , kullandığım test arabasında kör nokta uyarı sistemi vardı inanın aynalar yeteri kadar büyük olduğu için bu donanımı almaya bile gerek yok bence. Araçta güzel oyuncaklar var tabi ısıtmalı koltuk ve direksiyon sistemi, dokunmatik ekran .
    1.0 motor'u test etmeyi çok istiyordum fakat test arabası olmadığı için 1.4 otomatik ile yetindim.
    Şimdi gelelim asıl bombaya , fiyatı :) Bu araç bu fiyatlara satılmaz , çünkü rakipleri daha uygun fiyata daha çok özellik sunuyor, hatta daha iyi diyebilirim. Evet eski Corsa'ya göre daha iyi olmuş, ama hala rakiplerinin gerisinde bence.
    1.4 ECOTEC® 90 HP, 6 İleri Otomatik Color edition versiyonuna 51000 TL fiyat verdiler, rakibi polo 1.2 TSI 90bg DSG 50500 ve Renault Clio 1.2 TCE 120 bg EDC icon 52000 TL (Ağzına kadar dolu bir araç) bu fiyatlar pazarlıksız bayilerin verdiği fiyatlar.
    1.0 1.0 115 HP Turbo ECOTEC Color edition versiyonu 54500 TL fiyat verdiler, bu fiyata gider midlene plus Golf alırım güvenlik açısından bu araçtan çok daha önde hatta C sınıfı olduğu için bu araçtan çok daha iyi bir araç.

    Enjoy donanım düşünmeyin bile 2 havayastıklı ve ek olarak opsiyon bile fazladan hava yastığı alınamıyor.

    Sonuç bu fiyatlara bu araç alınmaz :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: skysoblue85


    1.0 1.0 115 HP Turbo ECOTEC Color edition versiyonu 54500 TL fiyat verdiler, bu fiyata gider midlene plus Golf alırım güvenlik açısından bu araçtan çok daha önde hatta C sınıfı olduğu için bu araçtan çok daha iyi bir araç.



    54500 fiyatı manuel 1,0 için mi otomatik için mi verdiler ?
    edit : pardon color edition 1,0 zaten otomatik yokmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 5 Mart 2015; 16:39:07 >
  • skysoblue85 S kullanıcısına yanıt
    daha da komiği manuel arka camlar,
    opel karl'a bile üst donanım seviyesinde elektrikli koymuş diye bir bilgi var ki bu tek kelime ile rezalet anlamına gelmekte
  • TiFoSi_BJK kullanıcısına yanıt
    Opel'deki yöneticiler sarhoş geziyor galiba , Karl'ın en üst donanımında elektrikli camlar var valla :)

    Karl'dan :)
     YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU
  • bende aracı yazın değişicem buyuk olasılıkla golf alıcam..bugun arkadasa 1,4 dsg aldık araba yanıyor..gidipte bu araca 50 k verilmez..ederi 45 bindir..gercekten bu fiyat listesini hazırlayanlar alkollu diyorum..
  • reko kullanıcısına yanıt
    Corsa resmen golfe sıçrama tahtası olmuş durumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

    Corsa resmen golfe sıçrama tahtası olmuş durumda

    Deme öyle
  • kaymak817 K kullanıcısına yanıt
    Çok fazla insan biliyorum darısı başınıza :)
    Üzülerek yıllarca eşeğe binmişim diyorum bugün
    Hele ki benim corsayı bilenler bilir yok yoktu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.