Şimdi Ara

Yeni Nexus'ların İsimleri Belli Oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google'ın yeni Nexus telefonlarının piyasaya çıkış tarihi, büyük ihtimalle bu ayın sonunda olacak. Telefonlara resmi olarak kavuşmamıza az bir süre kalmışken, isimler de belli olmuş durumda.

    Droid Life'ın haberine göre isimleri kesinleşen telefonlar, aynı zamanda son aşamaya gelmiş durumdalar. Yani isimler bu saatten sonra yüksek ihtimalle değişmeyecek. Droid Life'a göre yeni Nexus'karın isimleri Nexus 5X ve Nexus 6P olacak.
    Şu an için Google'ın neden bir telefonunda X'i, diğerinde de P'yi tercih etti net olarak bilinmiyor. Ancak şöyle bir tahmin var -ki bana da oldukça mantıklı geliyor-, bildiğiniz gibi yeni Nexus hem LG hem de Huawei tarafından üretilmekte. Huawei'nin yapacağı Nexus'un daha önceden 6-inç ekrana sahip olacağını zaten söylemiştik. Yani telefonun ismindeki ''6'' kısmı buradan gelmekte. ''P''ye gelecek olursak; Huawei'nin en popüler telefon serisi zaten P serisi. Yani parçaları birleştirmek çok da zor değil.

    Her iki telefonun da 29 Eylül'de düzenlenecek ve Google'ın yeni Chromecast sistemini de tanıtacağı etkinlikte ortaya çıkması bekleniyor. Bildiğimiz, aşina olduğumuz Nexus serisinin devamı olacak her iki telefon da, isimleri ile şimdiden farklı olacağa benziyor.

     Yeni Nexus'ların İsimleri Belli Oldu!







  • tasarımını beğendim, hoş olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Evil

    tasarımını beğendim, hoş olmuş

    Aynen hocam bence tutar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.