Şimdi Ara

YENİ NESİL KİA MODELLERİ TÜRKİYEDE SATIŞTA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2017 yılı için ürün gamındaki modellerin donanım paketlerini güncelleyen KIA; cee’d modelini 89.900 TL’den, Yeni Cerato’yu 68.900 TL’den, Sportage modeli de 89.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Soul 99.900 TL, Sorento ise 297.900 TL’lik fiyatıyla dikkat çekiyor. KIA ayrıca, Şubat sonu itibariyle yeni Picanto ve Mart ayında ise yeni Rio’yu otomobil severlerle buluşturacak.

    YENİ NESİL KİA MODELLERİ TÜRKİYEDE SATIŞTA
    Yeni KIA Picanto Şubat sonunda geliyor…
    KIA’nın küresel çapta en çok satan modellerinden biri olan küçük sınıftaki Picanto’nun üçüncü jenerasyonu Şubat ayı sonunda Türk tüketicisiyle buluşuyor. Genç ve enerjik tasarımıyla dikkat çeken yeni nesil KIA Picanto iç ve dış tasarıma yönelik birçok kişiselleştirme imkanı sunuyor.

    KIA’nın B segmentindeki temsilcisi Rio 4. nesli ile Mart ayında Türk tüketicisiyle buluşacak. Yeni Rio, KIA’nın Almanya, Kaliforniya ve Kore’deki tasarım merkezlerinin yakın işbirliği ile geliştirildi. Modern ve yenilikçi bir tasarıma sahip olan yeni nesil KIA Rio, artan uzunluğu (15 mm) ve azalan yüksekliği (5 mm) ile önceki nesil ile kıyaslandığında çok daha dinamik bir duruş sergiliyor.

    Modern tasarımı ve teknolojileri ile otomobil severleri kendine hayran bırakan Yeni KIA Cerato, yeni sürüş modu seçme sistemi ve geri görüş kamerasıyla sürücülere güven sağlıyor. Isıtmalı koltuklar ve panoramik sunroof özellikleriyle keyifli bir sürüş vadediyor..........

    http://www.motobilim.com/2017/02/yeni-kia-modelleri-martta-turkiyede.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 17 Mart 2017; 19:3:33 >







  • Yen'i kasa rio nun 1.25 manuel olanı yakıt ve performans olarak nasıldır acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıa Yeni Rıo Ve Yeni Pıcanto’yu Galatasaraylı Ünlü Futbolcu Podolski’nin Katılımıyla Bayilerine Tanıttı
    YENİ NESİL KİA MODELLERİ TÜRKİYEDE SATIŞTA

    KIA, yeni Picanto ve yeni Rio’nun bayi lansmanını Galatasaraylı ünlü futbolcu Lukas Podolski’nin katılımıyla Türk Telekom Arena’da gerçekleştirdi. KIA’nın Türkiye genelindeki tüm bayilerinin katıldığı lansmanın sürpriz konuğu olan Podolski, Çelik Motor Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Özgür Maraş ve KIA Grup Direktörü Ayşe Tuncel tarafından karşılandı. Başarı hikayesini KIA bayileri ile paylaşan ünlü Alman futbolcu, bayilerden gelen soruları cevapladı.

    Genç ve dinamik tasarımı, fonksiyonelliği ve ataklığı ile ön plana çıkan yeni Picanto ve KIA’nın en çok satan modelleri arasında bulunan dördüncü nesil Rio, Türk Telekom Arena’da düzenlenen lansmanla KIA bayilerine tanıtıldı. Yeni modeller ile ilgili bilgi verilen lansmanın sürpriz konuğu ise Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Lukas Podolski oldu. ...
    http://www.motobilim.com/2017/03/ka-yeni-ro-ve-yeni-pcantoyu.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 17 Mart 2017; 19:5:49 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.