Şimdi Ara

Yeni Nesil Corolla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen gün havaalanına bir arkadaşı bırakmaya gidiyordum.. önümde bir araç bir baktım corolla test aracı yeni model.. hemen bayiye gittim arabayı inceledim bilgi alcam adam bilmiyorum diyor.. dedim nasıl iş bu daha fiyatlar belli değil miş falan filan katologlar yokmuş.. yakın zamanda leon yada focus alıcaktık hatta gelcek bir iki hafta içinde girişimlerde buluncaktık derkn bide bu corolla dikkatimi çekti.. sizin araçlarla iligli fiyat tahminiz filan varmı arkadaşlar.. izmir tokullar bayiinden fiyat alamadım..



  • bakın burada fiyat listesini bulabilirsiniz

    http://forum.donanimhaber.com/m_11973809/tm.htm
  • Hocam çok sağol.. Fİyatlar bomba ya çok sevindim bir anda... aman allahım umarım izmirde de fiyatlar böle olur süper ya en üst model diesel alırım hemen... sizce izmirde fiyatların farklılık göstermesi mümkünmü..
  • YA verdiğiniz başlığı tekrar inceledim fiyatlar ın fazla oludğundan bahsediliyor... ama ben focus almayı düşünüyordum.. focus daha pahalı corollanın fiyatından... ben herhalde daha uçuk fiyat bekliyordum ucuz geldi..
  • Kafam allak bullak oldu şimdi ya.. ne alıcam ben focus leon corolla
  • fiyatlar o kadar da düşük değil, en üst model corolla dizel 46000 ytl biraz fazla. ancak rakiplerine baktığımızda da fiyatları üç aşağı beş yukarı aynı. fiyat olarak türkiyenin hiçbir yerinde farklılık olmaz ancak ilk çıktığında fiyatlar biraz yüksek olur, piyasaya oturunca ise kampanya ile biraz iner. benim tavsiyem bi kaç ay daha bekleyip piyasaya iyice oturduktan sonra 2008 modelini almanız ve kesinlikle test sürüşü yapıp diğer aklınızdaki modellerle karşılaştırıp öyle karar vermeniz.
  • golf dizeli 48 den başlıyor bir bakmanı tavsiye ederim
    yada 44 ytl golf tsı
    quote:

    Orjinalden alıntı: mussa

    fiyatlar o kadar da düşük değil, en üst model corolla dizel 46000 ytl biraz fazla. ancak rakiplerine baktığımızda da fiyatları üç aşağı beş yukarı aynı. fiyat olarak türkiyenin hiçbir yerinde farklılık olmaz ancak ilk çıktığında fiyatlar biraz yüksek olur, piyasaya oturunca ise kampanya ile biraz iner. benim tavsiyem bi kaç ay daha bekleyip piyasaya iyice oturduktan sonra 2008 modelini almanız ve kesinlikle test sürüşü yapıp diğer aklınızdaki modellerle karşılaştırıp öyle karar vermeniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.