Şimdi Ara

Yeni Mazda 3 Sedan 1.5 Skyactiv-G AT Testim (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
9
Favori
61.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gadniar G kullanıcısına yanıt
    Hocam tüketim değerleriniz gerçekten çok fazla. Ben Ş.içi 9lt'yi çok aşırı agresif kullanırsam anca yakalarım. Sizin araçta farklı bir problem olabilir. Ben tüketimi çok farklı şekillerde test ettim sakin kullanım ş.içi 7-7.5 arası. Eğer trafik çok aşırı yoğunsa 8.5 lt. Agresif ş.içi kullanımda ise maksimum 9.5lt yi gördü. Yani sizin sakin kullanımda elde ettiğiniz değeri ben aracı zorlayarak elde ediyorum, bir problem olabilir aracınızda. Ş.dışı ise 7lt ortalama tüketimi olması için 140kmh den aşağı hızınızın düşmemesi gerekir ya da hafif rampa çıkıyor olmanız gerekir. Ben ilk defa mazda3 te normal kullanımda 9lt yakıt tüketimini sizde gördüm bence servise tekrar götürün ve biraz çökün servisin üzerine :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan mazda 3 sedan inceliyorum ve 2 merak ettiğim şey var;Mazda bayilerinde indirim oranları nasıldır? İkincisi ise resimlerde araç küçük duruyor mesela bir corolla yada jettaya göre küçük duruyor gerçekten öylemi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ernn93

    Şuan mazda 3 sedan inceliyorum ve 2 merak ettiğim şey var;Mazda bayilerinde indirim oranları nasıldır? İkincisi ise resimlerde araç küçük duruyor mesela bir corolla yada jettaya göre küçük duruyor gerçekten öylemi?

    Mazda da, afaki miktarlarda indirim olmuyor, zaten getirilen araçlar hemen hemen rahatlıkla satıldığı için reklam vs. de yapılmıyor. Ekim ayında takas desteği adı altında kampanya vardı aşağıdaki linkten inceleyebilirsin. Ayrıca; bahsetmiş olduğun markalara göre Mazda 3 biraz küçük kalıyor. Hakkında hayırlısı.

    http://www.mazda.com.tr/haberler/mazda-genel-haberler/mazdadan-toplamda-4500-tl-deerinde-destek/

    http://www.mazdagaraj.com/konular/mazda-takas-destegi-ve-kasko-kampanyasi-ekim-2016.5720/




  • e-rose kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için,Herkes Hakkında Hayırlısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahim Bey,

    Bursa inallar servis tam bir rezalet. Aracın bakım zamanı gelecek diye korkuyorum artık.
    Her yağ bakımına gittiğimde söylüyoruma ama dikkate alan yok. İşin doğrusu servistekilerde çok tecrübeli değiller. İki vida sökmesini bileni koymuşlar usta diye.
    Yakın zamanda multimedia sistemi aruızalandı. Sistem açılmadı mazda logosunda kaldı. Servise gittim adamlar sistem kurmasını bilmiyor.
    Garanti dahilinde değişecek dediler. nerdeyse 3 ay bekledim.
    O yüzre boyunce internette girmediğim araştırmadığım yer kalmadı. Ruslar Amerikanlar ve bilmediğim diğer milletten insanlar araştırıp yapmışlar sisteme takla atırmışlar. Bizim MAzda yetkili servisine gittiğizde daha neden bahsettiğinizi bile anlamıyorlar.Ben bunlara gidipte araç çok yakıyor diye test ettirtmem. Araştırıyorum çevremde ustalara danışıyorum. Güven veren birisi çıkınca onun dediğini uygulmayaı düşünüyorum. En son ustanında birisi alman markası olan enjektör temizleyici ile bir depo benzin kullan dedi o içine ne varsa ne yoksa temizler dedi.Ama adam sokak tamircisi tarzında birisi. Yetkili servis değil.O yüzden şimdilik araştırma modundayım.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.