Şimdi Ara

Yeni Kurulan Takımımıza Sup Aranıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Yeni kurulmuş olan takımımızın rolleri netleşmiş olup tek eksiğimiz N5 Support kalmıştır. Başvuru için bizim isteklerimiz; +4k Mmr, +2k Oyun süresi, +20 Yaş, uyumlu ve seviyeli bir kişiliğe sahip olup 5 numara support rolüne ve takım oyununa hakim olunmasıdır. Arkadaşın picker ve commander yönünden kendini geliştirmiş biri olması tercihimizdir. Takımdaki üyelerin turnuva geçmişleri vardır. Yeni takımımıza katılacak arkadaşın da pick yapma konusunda turnuva geçmişi olması hat safhada iyi gelecektir. Amacımız; amatör turnuvaların ufak para ödülleri ve ekipman ödüllerini kazanmaya yöneliktir.

    Takımımızda yaşlar sırasıyla 23,24,26 ve 18dir. 3.8-4.5k arası ranklar dağılmış durumdadır. Trainler gündüz ve gece olarak sizin tercihinize göre revize edilebilir. Online süremiz yüksektir. Laneup olarak 2-1-1-1 şeklinde roamı tasvip edip, 4 numaramız genelde roammer oynamaktadır. Fakat picklere göre jungle veya nadiren de trilane yapmaktayız.

    Yani kısacası hard supun hakkını versin kâfi. Online saati de trainlere engel teşkil etmeyecek şekilde olursa, kısa sürede iyi işler başaracağımıza inanıyorum.

    İyi Forumlar.


    İletişim:http://steamcommunity.com/profiles/76561198069049465/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.