Şimdi Ara

YENİ KURDUĞUM SİSTEMİM AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bileşenleri yeni aldım,sistemi kurdum, açtığımda monitöre sinyal gelmiyor. Pc önce bir restart yapıp devam ediyor.Ekran kartından şüphelenip başka bir pc de denedim sorun onda değil. Ramleri farklı yuvalarda denedim yararı yok. Ekran kartını diğer 4x slotunda denedim yine ayni. Anakarttaki ledler bir süre sonra yeşile dönüyor yani hata göstermiyor. Ancak powere bir kere bastığımda pc kapanıyor bu HDDyi görmediği anlamına mı geliyor? Power yetmiyor diye kasayla gelen 350 watlığı çıkarıp yeni bir 500 watt aldım. Hala ekran açılış sinyali yok. Arızayı hangi bileşende aramalıyım?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

    Soru Türü: Donanım
    İşletim Sistemi: 0
    Sistem Özellikleri:
    (intel core2 duo E4500 2,2 Ghz)
    (msi p35 platinum intel P35 LGA775)
    (a-data vitessa 2gb 800MHz exreme edition 2x1gb)
    (leadtek px8600GT 256mb ddr3)
    (High Power 500 watt PSU)
    (seagate 250gb sata2 16mb HDD)
    (LG DVD Writer)







  • Donanım için seçtiğiniz, parçalarınızda bir uyumsuzluk gözükmüyor. Bir uzay montaj deneyin, tek ram'le veya başka ram'le deneyin. En azından bir boot ekranı gelmesi lazım. Atladığınız biryer olabilir, montaj klavuzunu inceleyin.
    Bilgisayar montajı nasıl yapılır. Konusunu inceleyin....
    http://forum.donanimhaber.com/m_11252597/tm.htm
  • İlgine teşekkür ederim nihat35, Sistemi tek ram la diğer slotlarda denedim olmuyo ancak ramleri söküp denedim bu sefer sistem sürekli restart atıyo, ekran kartını söküp denedim uyarı sinyali veriyo. Uzay montajı yapmadım bunun yararı heralde anakartın kasaya değip kısadevre yapıp yapmadığını tespit etmektir. Atladığım bi yer olduğunu sanmıyorum. Parçaları tek tek başka sistemde deneyip sorunlusunu bulup garantiye göndermekten başka çarem kalmadı çünkü parçaları internetten almıştım.
  • SORUN ÇÖZÜLDÜ!
    Monitöre dönüştürücü aparatla analog bağladım, DVI dan görüntü almıyormuş, yani sistemde sorun yokmuş. Tabi bu ayrı bir sorun DVI girişi olan bir monitör neden dijital sinyal alamasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.