Şimdi Ara

Yeni kripto projelerine yatırım yaparak 2x,10x,40x....vs kazanma imkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle belirteyim yatırım tavsiyesi değildir!!! 


    Binance,Coinbase,Kraken...vs gibi yerlerde yeni kripto paralar listelendiğinini görürsünüz peki ya öncesi? Örneğin siz 10$ dan listelendiğini görürsünüz ama bunların öncesinde 1$ gibi fiyatlardan satılabildiğini biliyor musunuz? Bu projelerde çalışanlara düşük fiyatlı, büyük miktarlı alım imkanları veriliyor. Bunun dışında bazı borsalarda büyük borsalarda listelenmeden önce yatırımcı olarak düşük fiyatlı alım imkanı veriliyor. Ben bu projelerden bir tanesi olan Dao Maker'da çalışan bir tanıdığım sayesinde 80x kazanınca bu konulardan haberdar oldum. 


    Bu borsalardan benim bildiğim bir tanesi var Gate.io (https://www.gate.io/signup/3472541) . Referans linkini %20-%20 şeklinde paylaştım yani %20 size %20 bana isterseniz referans kullanmadan da üye olabilirsiniz. Üye olduktan sonra bu yeni projeleri (startup) ları "Startups" bölümünden göreceksiniz. Sitenin Türkçe seçeneği de mevcut. Ben tarzança Türkçe'den hoşlanmadığım için İngilizce seçeneğini kullanıyorum o yüzden burda da İngilizce'lerini kullanıcam.


    Peki bu startuplara nasıl katılacaksınız? 

    Ön şartlar kimlik doğrulama ve çoğu proje için minumum VIP1 olmak. 


    VIP1-2-3...vs nasıl olabilirim?

    VIP olmanın en kısa yolu bu borsanın kendi tokenı olan Gate Token (GT) almak ve hesabınızda tutmak. VIP1 olmak için hesabınızda son 14 gün GT ortalamanız 100GT bu da şu an itibariyle 210$ civarı ediyor. Burda benim de daha yeni farkettiğim son 14 gün hesabında üyelik tarihi değil bugünden önceki 14 gün baz alınıyor. Ben daha kısa sürede VIP1-2-3 olmak istiyorum diyorsanız o son 14 gün ortalamasını yükseltmek için daha yüksek miktarda GT almak. Ben önce VIP1 olayım dedim 100GT aldım sonra VIP2 olsun dedim biraz daha aldım sonra VIP3 olsun dedim biraz daha aldım bir baktım 3-4 günde VIP2 olmuşum. Bunun dışında örneğin VIP1 olmanın diğer yolu hesabınızda 0.05BTC değerinde varlık tutmak şu an itibariyle 2933$ ediyor. VIP seviyelerine nasıl erişildiğini "My Rates" kısmından görebilirsiniz.


    VIP1-2-3...vs seviyeleri farkı nedir?

    Kısaca startupslardan daha fazla alım imkanı. Mesala VIP1 10 birim alabilirken VIP2 40 VIP3 90 birim alabiliyor. Ben katılım şartı olarak henuz VIP1 üzeri seviye görmedim


    Başka katılım şartları var mı?

    Kimlik doğrulama ve VIP olma dışında bazı projelerde özel şartlar yer almakta. Bu şartlar startup detaylarında belirtiliyor. Mesela Dao Maker'ın projelerinde 14 gün boyunca belli bir miktar DAO kitleme şartı var. Dao Maker projeleri getirilerinden dolayı iyi talep görüyor dolayısıyla DAO kitleme şartları DAO fiyatlarına olumlu olarak yansıyor.


    Startuplardan gelen coinlerimi ne kadar sürede alıp satabilirim?

    Her startup ın detaylarında bu bilgiler paylaşılıyor. Bazı projelerde kısa süre içinde tüm coinlerini alabiliyorsunuz bazılarında ise örneğin %10 ön satış bittikten 1-2 gün sonra yani çok kısa süre içinde kalanı her ay %10 u şeklinde alabilirsiniz gibi ibareler mevcut. Genelde Dao Maker projelerinde görüyorum bunu uzun vadeli tutmaya yönlendiriyorlar.



    Ne kadar kazanabilirim?

    Startups bölümünden gelecek ve geçmiş startupların başlangıç fiyatlarını "Trades" bölümünden de şu anki durumlarını görebilirsiniz. Aşağıda örnek projeler başlangıç fiyatları ve güncel durumlarını görebilirsiniz. Büyük borsalarda listelendiklerinde genelde daha iyi fiyatlara da çıkıyorlar. Bu tablodakiler son dönemlerde çıkan startuplar en eski startup 2021 Ocak ayına ait.


    Kine    $3.4 -> $5.6 (0.65X)

    Oxygen Protocol $0.1 -> $3.18 (32X)

    Hapi    $10 -> $150 (15X)

    ETHA Lend    $1 -> $1.87 (0.87X)

    Idavoll Network $0,009 -> $0,033 (3.6X)

    Aluna Social    $0.1 -> $1.08 (10.8X)

    Yield Protocol    $0.025 -> $0.43 (17X)

    DAO Maker    $0.1 -> $8.28 (82X)


    Hangi projeye yatırım yapmalıyım?

    Dersinize iyi çalışmalısınız. Proje sayfalarını sosyal medya platformlarını gözden geçirmelisiniz.



    Daha bu borsada hiçbir startupa girmedim hala öğrenme aşamasındayım. Lütfen sizi strese sokmayacak uzunca bir süre unutabileceğiniz rakamlarla yatırım yapın son projelerdeki kazançları paylaştım ama yeni projelerde ne olur bilinmez. DAO ile ilgili belki pek objektif olamamış olabilirim ciddi getirisiyle oluşan sempatiden dolayı.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.