Şimdi Ara

YENİ KLANA ALIM VAR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KLAN ADINI ARamA YERİNE YAZAMAYACAĞINIZ İÇİN : #L9V0R99V ARAMA YERİNE YAZIN.!!
    Merhaba arkadaşlar;
    20 Eylül tarihinde açmış olduğumuz crazy turks klanımıza önümüze gelen herkesi almaktan ziyade, öncelikli olarak eşi doştu ve arkadaşlarımızı aldıktan sonra; LV ve oyun bilgisi yüksek kişileri aldık. Bundan sonrada yolumuza bu prensibe ayak uydurabilecek kişiler ile devam etmek istiyoruz.

    Klanın Adı : crazy turks

    Level Sınırı : +35 Lv ve üzeri arkadaşlar tercihimizdir. 33 ve 34 LV aralığındaki arkadaşlarda kabulümüzdür. Klan içerisindeki 30 LV altı arkadaşlar ise, çok yakın arkadaşlarımız/akrabalarımızdır. 30 LV kişi sayısı prensip olarak 3 kişiyi hiçbir zaman geçmemektedir.

    Ödül Sınırı : 1000 Ödül kupanız olması yeterlidir.

    Yaş Sınırı : Herhangi bir yaş sınırımız yoktur. Saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde hareket edebilecek tüm arkadaşlar davetlidir.

    Nedir / Ne Değildir?

    © Klanimizda saygı, sevgi ve kalıcılık ön plandadır.
    © Asker isterken hangi askeri istediğinizi belirtirseniz daha hızlı yardımcı olabiliriz.
    © Bağış ve alınan asker sayısındaki farkı eşit tutmaya çalışın. Biz sürekli asker bağışı yapıyoruz fakat, sömürüldüğümüzü farkedince heves ve şefkimiz kırılıyor.
    © Büyüklük isteyen arkadaşlar; forumdan geldiklerini yazarsa tolerans gösterilebilir, onun dışında hak eden ve klana insan getirilebilecek arkadaşları büyük yapmayı tercih ediyoruz.
    © Y. Liderlik güven esasına dayandığı için sadece yüzyüze görüşebileceğimiz ve güvenebileceğimiz kişileri yardımcı lider yapıyoruz. Yani sırf yardımcı liderlik için klana gelmeyiniz, ilerleyen süreçlerde elbette düşünülebilir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.