Şimdi Ara

Yeni Kia Sportage Türkiye fiyatı belli oldu! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
2
Favori
17.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu araca bu parayı vermek için aklını kaçırmış olman gerekli.

  • Ya burdaki yorumlar beni sadece güldürüyor. Çünkü bayilere gelen Sportage'lar satıldı.
    Hatta üst pakete daha çok talep olmuş.
    Yeşil renge de ayrıca çok talep olmuş.
    Şuan tekkar otoda sadece füme ve beyaz orta paket aracy kalmış. Muhtemelen bugün yarın o da satılır.

    Para olan da çok, olmayan da hiç yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carsever kullanıcısına yanıt

    Kâr hırsıyla galericiler almıştır. Araba sahibi olmak isteyen vatandaş daha ucuza bir sürü alternatifi varken bu arabaya 850 bin TL kolay kolay vermez. Ben de vermem. Sen verirsen onu bilmem.

  • Bu parayı vermem etmem diye düşünmemek gerek zaten adamların derdi herkese araç satmak değil. Karşımızdaki firma Egea veya Clio Megan satmıyor ki. Adamlar alabilecek olan alsın sokaktaki herkese araba satmak derdinde değilim diyor. Diğer taraftan bu araçlar Kore den geliyorsa zaten Gümrük vergisi yüksek olduğu için fiyatı da Avrupa dan ithallere göre bir hayli yüksek olacaktır kaçınılmaz olarak. Yani burada aklımızca firmayı cezalandırmaya çalışarak bir yere varamayız en kötü getirmezler aracı Türkiye ye olur biter.

  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Para olup olmamasıyla hiç alakası Yok, ne yani adamın parası var xc40 , Mercedes glb , Audi A3 , Ford Mustang e tech alamıyor, 1 milyona Sportage bekliyor 230 beygirlik değilde onunda eşek modlusunu alıyor, hiç araştırma yapmadan YouTube falan izlemeden bunu yapıyor, parası var ama g vagonlar , teslalar, Porscheler eş geçiliyor, ama parası var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya fiyatı 27.700 Euro sadece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AO A kullanıcısına yanıt

    Arabayı zaten alabilecek olanlar alacak, sokaktaki herkes alamayacak. Arabayı alım gücü olanların çoğu da bu fiyattan almaz rakiplere yönelir. İnsanların fiyatından dolayı alamayacağı arabayı getirmezlerse de kendileri bilirler. Sanki vatandaşa hizmet için mi araba getiriyorlar. Kendi kârları için getiriyorlar. Hem kia merkeze karşı yükümlülükleri var. O nedenle getirmemezlik yapamazlar. Fiyatı uygun hale getirsinler hem insanlar alsın hem kendileri kazansın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 21 Şubat 2022; 13:39:41 >
  • Ne olursa olsun 919k ve c segment bir kia sportage. Gerçekten artık bazı firmalar Türkiye pazarında bu fiyatları koyarken neye dayanarak listeliyorlar anlamak güç. Bir de üstüne o çirkin sinyal lambaları.

  • netfriend kullanıcısına yanıt

    Avrupa araçtan 2 kat fazla vergi ödeyerek nasıl uygun fiyat yapsın. O zaman malzemeden indirecek sonra bunun plastiği leğen plastiği diye hep birlikte burun kıvıracaksınız nasıl olacak bu iş varsa sihirli bir yöntem adamlara da söyleyin. Ben uzak doğu firmaları gibi olsam bir tane araç getirmem getiremem buraya. Adamların Lojistik gideri bile o aracın dörtte biri kadar. Dünyadaki Lojistik ve nakliye giderlerinin ne durumda olduğunu bilen varmı bilmiyorum. Bu gün Çin den verdiğiniz bir kimyasalın elinize geçmesi 6 aydan fazla sürüyor oda bulursanız.

  • netfriend kullanıcısına yanıt

    Ucuza alternatifi falan yok.

    4 ceker 2022 model yilinda bir otomobil.

    Hangi araç bundan ucuz?

    Gidip de 2021 model 2 ceker SUVlarla kiyaslamayin.

    Bana deyin ki, "şu var 4 ceker ve 2022 model"


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carsever kullanıcısına yanıt

    Sen kianın elemanı mısın ? sürekli bu yüksek fiyatları ve aracı savunuyorsun. Nasıl alternatifi yok ? rakipsiz mi yani bu araç o zaman fiyatını 1 milyon TL yapsınlar. Sportagenin en düşük donanımlısı 829.000. TL bunun yerine tucson elite 744.000. TL, elite plus 824.000. TL alıyorsun. Yani tucsonun en yüksek donanımlısı bile en düşük donanımlı sportageden daha ucuz.Donanım farklarını yazmıyorum bile. Hem hyundai 5 yıl garanti veriyor kiada bu yok. 3008 650.000. TL civarında gayet alınabilir bir araç. quashoai 4x4 skypack 760.000. TL pazarlıkla daha ucuza alınabilir. İkinci el tiguan 750.000-800.000. TL arasında bulunabilir. Cupra formentor var 825.000. Diyeceksin ki kia 4x4. Bunlar arazi taşıtı değil kaç kişi şehir içinde 4x4 özelliğini kullanıyor yada ihtiyaç duyuyor. 4x4 olması da fiyatının yüksek olduğu gerçeğini değiştirmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 21 Şubat 2022; 16:27:49 >
  • AO A kullanıcısına yanıt

    Tucson, bunun dışında hyundainin bazı modelleri elentra vb koreden gelmiyor mu ? onlara 2 kat vergi yok mu ? onların lojistik giderleri yok mu ? onların fiyatları rakiplerine göre nasıl uygun oluyor. Yada kianın diğer modelleride Koreden geliyor rakiplerine göre aşırı yüksek fiyat farkı yok. Hatta daha ucuz. (örneğin rio) bunlarda sana göre 2 kat vergiyle geliyorsa, lojistik giderleri yüksekse nasıl bu düşük fiyatlardan satılıyorda. Sportage olunca fiyatlar uçmaya başlıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 21 Şubat 2022; 16:29:28 >
  • netfriend kullanıcısına yanıt
    4x4 Sportage artı olduğu bir alan değil, bir Toyota RAV4 veyahut Nissan Qashqai deki 4x4 performansı beklenemez, Sportage araştırma yapan hiçbir kullanıcı tercih etmeyecek, bayide 5 yıl kalacak bu araçlar, 230 tam hibrit gelirse yakıt ekonomisi için alınır satılır, onun haricinde beklentiye gitmeyin, arkadaşın dediği gibi test araçları haricinde satilmamistir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carsever kullanıcısına yanıt

    Halkın çoğunda para yok ama azınlık olanında da çoğunluğun toplamından fazlası var.


    Öyle düşünün.

  • Forumda vw fanatikleri gibi, şimdi de yok rakipsizmiş, yok pahalı değilmiş, vergiler yüksekmiş, fiyat yüksekliği kiaya bağlı değilmiş diyen kia fanatikleri çıktı. Sportage satamayıp fiyat indirince görücem ben onları. Fiyat indirince o zaman da kâr edecek zararına mı verecek ? yani sorun aracın yüksek kârla satışa sunulması.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 21 Şubat 2022; 16:42:4 >
  • redferrari R kullanıcısına yanıt

    Bazıları da burada öyle bir yazıyor ki, sanırsın ki sportage sudan ucuz, kapış kapış satılıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 21 Şubat 2022; 16:43:5 >
  • netfriend kullanıcısına yanıt

    Cok dogru bir yorum olmus. Klavyenize saglik.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netfriend kullanıcısına yanıt
    265 phev ve 230 hibrit modeli Okey alınır satılır, en azından teknolojiye yatırım, 160 beygirlik modeli parası olan neden tercih etsin, parası olan demek Mercedes, BMW ve Audi sınıfı araçlara binen kitledir, bu markalardan vazgeçip alması için Sportage in dolusu ve makul fiyatı olması gerekiyor, kia önceden böyleydi şimdi sacmaladilar

    https://www.auto-data.net/tr/kia-sportage-v-generation-8476



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 21 Şubat 2022; 16:53:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Aynı fikirde olduğumuza sevindim. Teşekkür ederim.

  • redferrari R kullanıcısına yanıt

    Buradaki bir kaç kişiye bunu anlatamıyoruz. Neyse siz ve sizin gibi gerçeği gören insanlar çoğunlukta olduğundan bunlar sportagenin satış rakamlarına olumsuz yansıyacak.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.