Şimdi Ara

YENİ KİA PİCANTO TÜRKİYEDE SATIŞTA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YENİ KİA PİCANTO TÜRKİYEDE SATIŞTA

    Koreli markanın A segmenti temsilcisi Kia Picanto tamamen yenilendi. Uzakdoğu Pazarında Kia Morning adı ile satılan Picanto, üçüncü nesli ile ilk kez Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılıp yılın ikinci yarısına doğru satışa sunulacak.

    Yenilenen tasarımında yer alan farklı renkteki hava giriş kanalları ve marşpiyel detayları ile oldukça dinamik bir görüntü sunan Yeni Kia Picanto, LED gündüz farları, dokunmatik multimedya sistemi ve şehiriçi güvenlik teknolojileri ile öne çıkıyor. ...
    http://www.motobilim.com/2017/02/yeni-ka-pcanto-avrupadan-once-turkiyede.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 27 Şubat 2017; 18:12:5 >







  • Bu gidişle 60binden aşağıda arac kalmayacak



    Araba cok karizma olmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Kıa Pıcanto Avrupadan Önce Türkiyede

    Üçüncü nesli ile yollara çıkan yeni KIA Picanto, genç ve dinamik tasarımıyla A segmentine tamamen yeni bir soluk ve benzersiz bir sürüş deneyimi getiriyor. Sadece tasarımıyla dikkat çekmekle kalmayan yeni KIA Picanto, aynı zamanda bünyesinde barındırdığı ileri teknoloji, kaliteli malzemelerle bezenen yaşam alanı ve zengin kişiselleştirme seçenekleriyle de sınıfının en çok yönlü otomobili olarak öne çıkıyor.
    YENİ KİA PİCANTO TÜRKİYEDE SATIŞTA


    yeni KIA Picanto’nun yol tutuş ve sürüş konforu özelliklerini daha da geliştirdi. Yürüyen aksamda yapılan iyileştirme kadar yeni KIA Picanto’nun boyutları da yol tutuş ve sürüş konforuna katkı sağlıyor. Artan dingil mesafesi ve kısalan ön aks uzantısı sayesinde ağırlık dağılımı arkaya kaydırılırken, böylece fren anında aracın öne yığılması minimize ediliyor ve daha dengeli bir viraj tutumu sağlanıyor.

    Yol konforunu yükselten dingil mesafesindeki artış, aynı zamanda daha dengeli bir sürüş sunuyor. Yeniden tasarlanan arka aksın torsiyon çubukları sadece yol tutuş ve yol konforunu arttırmakla kalmıyor, aynı zamanda arttırılan burulma direncine karşın 1,8 kg ağırlık avantajı sağlıyor.

    Direksiyon sistemi de yenilenen Picanto, %13 iyileştirmeyle direksiyon turu 16.5:1’den 14.3:1’e düşürüldü. Böylece çok daha fazla geri bildirimi yüksek ve çok daha hassas bir direksiyon sistemi elde edildi. Daha önce 3,4 olan direksiyon turu 2,8’e düşerken, böylece yeni KIA Picanto şehir içindeki park ve manevralarda kullanım kolaylığı sağlıyor. Kısalan ön aks çıkıntısı sayesinde ön aks ağırlığı azalırken, daha kıvrak bir sürüş beraberinde geliyor.

    Yeni KIA Picanto, sınıfında bir ilk olarak Elektronik Denge Kontrolü Sisteminin ek bir özelliği olan fren anında tork yönlendirmesi özelliğini de sunuyor. Söz konusu yeni teknolojinin A segmentteki bir otomobile uyarlanması daha iyi yol tutuş, daha kontrollü bir sürüş ve arttırılmış sürüş güvenliği gibi avantajları beraberinde getirirken, keskin dönüşlerdeki önden kaymayı da minimize ediyor.





    http://www.motobilim.com/2017/02/yeni-ka-pcanto-avrupadan-once-turkiyede.html




  • 1.1 dizel veriyonları hindistan ve diğer ülkelerde satılıyor. Keşke ülkemize de gelse.
  • Kullanimi vs. nasildir bilmiyorum test surusu yapmadim ama canli olarak gördüğüm kadariyla ufak ve otomatik olmasi sehirici kullaniminda ve park konusunda avantaj yaratir, ozellikle bayanlar icin.

    Ancak yakit konusu, bana gore az yakmayacaktir, ayrica rekabet etmesi, satilabilmesi bu fiyat uzerinde cok zor geliyor bana.
  • 2011den beri kullanıyoruz şuan 30.000kmde gerçekten çok sorunsuz bir otomobil. Bizdekinin lansman olarak getirilen full serilerden olmasıda cabası. 6 yıl oldu hala bu segmentte yerine koyacak birşey bulamadık :) Yenisi tek paket geliyor o nedenle bence eğlence faktörü biraz düşük.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.