Şimdi Ara

yeni kangoo (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.731
Cevap
3
Favori
368.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dikkatimi çektin,sayende haberim de oldu eyvallah.
    Senin kullandığın aracın aynısını 5 sene kullandım.Demek ki bilmiyormuşum kangoonun özelliklerini.5 sene boyunca euro dizelden başka yakıt koymayanda ben değilim demek ki.
    Araçlar hakkında ve teknik veriler konusunda da senin kadar bilgim yokmuş bunuda öğrendim sayende.22 senelik ehliyette önemsizmiş araçları nasıl kullanmamız hakkında bilgi birikimine sahip olabilmemiz için.
    Fabrika verilerinin her zaman 1 litre üstünde yakıt tüketimi olacağınında yalan olduğunu aksine adamların bizimle kafa bulduğunu aslında 1 litre daha az yaktığınıda öğrenmiş oldum sayende.
    Dip not:Yazı tarzın çok agrasif.Karşındakini tanımadan hitap ediyorsun.
  • Senin lafın 100-110 kuruş yaktım diyenlereydiya işte o lafın bana gelmiş oldu.. 139 kuruşuda 100 kuruşuda yakan benim. sen bu aracı kullandım diyosunda demekki kullanamamışsın adamım ne yapim yani ? özelliği mözelliği bi kere öğrenirsin özellikler her gün değişmez. senin euro yada normal dizel kullanman konusunda bişey söylemedim. bi üst mesajdaki arkadaş sormuştu onu cevapladim. Benim kadar teknik bilgiye sahip olman yada olmaman bişey değiştirmez. senin sorunun bu beni alakadar etmez. 22 yıllık ehliyetin olabilir :) benim dedeminde vardır heralde 25-30 yıllık ehliyeti :D ama araba süremiyo oda ayrı bir konu :)

    Fabrika verilerinin her zaman 1 litre üstü olduğunu nerden uydurdun ? madem o verilerden fazla cikacak neden o verileri dikkate alıyor bu insanlar ?? madem her zaman 1 litre yukarda cikiyor neden araç özelliklerine bakılırken orda 1 litre fazlası yazılıpta alıcılara doğru bilgi aktarılmıyor ?
  • Konu gereksiz bir şekilde değişime uğradı,herkesten özür dilerim.Adamım vs.laflar tarzını gösterdiği için seninle dialoğa girmem tekrar.Herkes konuşma tarzına dikkat etmeli,dedesiyle kıyaslayan gelir drag yada rolling yapar dede nasıl araç kullanıyor anlar.Sana bundan sonra cevap vermeyeceğim.
  • 40 yaşında bir usta abimize saygısızlık yapmayalım lütfen ...
    (Taraf falan tuttuğumu sanmayın objektif bir şekilde bakıyorum)
  • Kangoocular hepinizi tebrik ediyorum :) 65lik orjinal kangoo ile 90 km sabit hızda bile kullansanız 4.5-5 litre civarında yakarsınız.. şehir içi 6.5-7 civarına cıkabilir bu sürüş tarzınıza göre.. Trabzondaki şehir trafigi ile istanbuldakini bir tutmamak gerekir ayrıca.. :) Bu arada 80 likler 65liklerden daha az yakar bu renaultun sitesinde de yazıyor.. ve teknik olarak bu iki araç arasında intercooler,turbo basıncı ve yazılım farkından başka birşey yoktur.. dilerseniz araçlarınızıda 85 hp yaparım :)
  • Maliyet ?
  • Hocam 80 liklerde 100-105 hp arası oluyor.Fiyat 450 € aslında ama basel bizim için 600 TL ye yapıyor bu işi.
  • İstanbul'da mı ?
  • Arkadaslar yeni Kangoo (Authentique Klima+Sol kayar kapi+ Metalik Renk)

    Bu aracın fiyatı net olarak ne olbilir bayiden alınan fiyat ne kadar?
  • Evet yerimiz istanbulda Maltepede.. googledan araştırıp daha detaylı videolar görsel bilgiler elde edebilirsiniz hakkımızda.. New kangoo dedigi gibi 450€ uygulama fiyatı fakat 600 tl nakite yapabiliyoruz işlemi.. New kangoo adlı üyemizin aracında da var bu işlem ;)
  • Hayırlı sabahlar arkadaşlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dhci16

    Arkadaslar yeni Kangoo (Authentique Klima+Sol kayar kapi+ Metalik Renk)

    Bu aracın fiyatı net olarak ne olbilir bayiden alınan fiyat ne kadar?


    29000 tl.Ama fiyatlar aralık ayında bu araç için 26.300 dü..

    Şu an kangoo klasik multix yani eski kangoo larda çift sürgü,Klima 24000 tl kampanyası var sanırım onlar bitince yenilerin fiyatları inecek.


  • kangoo 105 hp kullanan bir arkadaş zahmet olmazsa aracının her açıdan fotoğraflarını ekleyebilir mi? özellikle vites...

    zahmet olmazsa...
  • golf 4 ü satıp bende almayi düşünüyorum ticaret amaçlı almışken full almak istiyorum yarın ilk işim renault bayisine gitmek ve aracı test etmek saygılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muratalagoz

    golf 4 ü satıp bende almayi düşünüyorum ticaret amaçlı almışken full almak istiyorum yarın ilk işim renault bayisine gitmek ve aracı test etmek saygılar



    şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: byspayn

    kangoo 105 hp kullanan bir arkadaş zahmet olmazsa aracının her açıdan fotoğraflarını ekleyebilir mi? özellikle vites...

    zahmet olmazsa...


    Tek fark vites 6 ileri .Geri vites öncekiler gibi mandallı ve vites topuzu scenic ve magane 2 privilage teki gibi rakamların yazıldığı yer altın sarısı onun dışında bi fark yok.

    İndirim gelsin diye bekliyoruz.Aralıkta 85 liğin en full olanı 29000 di,bayilerde hala aynı araçlar duruyo.Ama fiyatları durduğu yerde artmış.

    Birde araçların lastiklerine baktım en yeni gelen araç ekim 2008 de gelmiş.Hatta mais de mart 2008 lastikli 0 km yeni kangoo vardı 2009 model diye satılacak.Normalde lastik tarihi ile Türkiyeye geliş tarihi arası en fazla 2 ay oluyor.

    Serdar hocam bu lastik konusuna ne diyorsunuz genelde lastikteki tarihle üretim tarihi aynı oluyor???




  • DEğişik gerçekten.105 likleri bende arkadan baktığımda eksoz çıkışından anlıyorum.Dikkat edin çift çıkışsa 105 bg tekse 85.En güzel buradan ayırt edilebiliyor.İçeriden de tabiki 6 vites olması.:)
  • bulunduğum ildeki reno serwisine gittim... martın 10 unda yeni bi kampanya yapılacak dediler...

    içeriği hakkında bilgileri yoktu ama kampanyadan haberleri wardı :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trkkrsy

    bulunduğum ildeki reno serwisine gittim... martın 10 unda yeni bi kampanya yapılacak dediler...

    içeriği hakkında bilgileri yoktu ama kampanyadan haberleri wardı :)



    o da güzelmiş
  • Artık reklamlarda ... Yaptılar kampanyayı ne kadar fiyat veriyorlar şu an 105 full lara?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.