Şimdi Ara

Yeni Jetta mı yoksa Juke mu? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
8.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • adam cıkıp uzerınde 5 bın tl extra yapılmıs caddy ilanı koyuyor sonra dıyor hanı nerde deger kaybı.. kardeşşş oraya fiyat yazmak bedava. o fiyata satamakdıktan sonra ıstersen 148 bin tl yaz...

    ben kimseye juke al dediğim falan yok. banane kim ne alırsa alsın. juke alacakta bana hayrımı dokunacak. hatta kimse almasında jetta golf gibi sokaklarda kuş serileri gibi dolanmayalım bi farkımız tarzımız olsun.. bu konuyu açan canlı da ne diye açtı onuda anlamadım. vw den pişman egosunumu tatmin ediyor ne ediyor anlamadım.

    son olarak rahatlık istiyorsan evinde koltugunda oturacan. araba işi zevk işidir.. hiç öyle yaylanamam arabanın içinde size pofuduk golfunuzde iyi yaylanmalar.
  • ne juke muş be forumda milleti ikiye bile bölmüş
  • valla o jukeda para veriyorlar ya ne diyim ben helal olsun nissan sana ne arabalar satıyorsun
  • jetta mı juke mu tabiki juke ama segment farklı hatırlatayım herşeyi ile dört dörtlük araç jettayla karşılaştırılamaz bile alacaksanız dci dizeli alın 1.5 motor onunda fiyatı 50 000 civarı yanlız şuda var vw tiguanda o fiyatlarda benzinlisi, juke mu tiguan mı dersenizde tabiki tiguanı tek geçerim harika araç tabi şuda var en iyi araba sahibi olduğunuz arabadır o yüzden fazla kurcalamınında bi faydası yok alanlar için iyi sürüşler
  • Her ne kadar segment farklı olsada.
    Juke çok çok iyi bir araba.
    Kesinlikle Juke diyorum.
    Bir VW kullanıcısı olarak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanair

    valla o jukeda para veriyorlar ya ne diyim ben helal olsun nissan sana ne arabalar satıyorsun



    bu forum sitesinde hiç olumlu bir yorumun oldumu ? nissan derken 2 kere düşün hava yolumusun tren yolumusun anlarsın
  • elmayla armutu kıyaslamamak lazım. Jetta orta sınıf standart kaliteli güzel vede alınası bir arabadır, Juke ise sıradışı olmayı ve sportifliği sevenlerin tercih ettiği çok güzel bir araç bence. ayrıca herkesin zevki-beğenisi-isteği aynı olsaydı tek tip araba üretilir herkes onu alırdı. Juke alan arkadaşımı çok iyi anlıyorum, 3 sene Jetta'ya binmiş biri olarak Jettanın çok rahat, kaliteli fakat bir o kadar da sıkıcı ve standart bir araç olduğunu söylemek durumundayım. Bu yüzden Juke şu anda bana da acaip çekici geliyor, fakat evli-çocuklu olmamdan dolayı pek uymadı bana. Bekar olsam listemde ilk beşe kesin girer... Diğer arkadaşı da anlıyorum, o da konfor ve sağlam ikinci el vb. istediği için vw tercih ediyor haklı olarak. Ben Jettayı 3 sene boyunca çok memnun olarak ve önemli bir sorun yaşamadan kullandım, satışa çıkarmamın ilk haftasında da istediğim fiyata sattım. Nissan ikinci eli konusunda bilgi sahibi değilim fakat çok kötü olacağını da düşünmüyorum. 4-5 ay kadar önce bir arkadaşım dizel Qashqai aldı, memnunmusun diye sorduğumda biraz yüzünü buruşturuyor. Yüksek süratte aracın pek güven vermediğini, kasislerde ve bozuk yolda konforlu olmadığını söylüyor. Yine dizel Qashqai alan başka bir arkadaşım ise acaip memnun, iyiki almışım şimdi olsa yine alırım diyor. Sonuçta bu işi marka fanatikliğine dökmemek lazım, mesele zevk ve ihtiyaç meselesi. herkese kazasız sürüşler dilerim.




  • cuku alın geçin, ilerde başınız ağrımaz
    hem bundan 15-20 yıl sonra satarkenki ilanları bi düşünün

    memurdan bayandan doktordan öretmenden subaydan....
    az kullanılmış
    kaza, çarpık, vuruk yok!
    tertemis mis gibi sapasağlam cukkk

    :P
  • bir arkdaşım bugün juke yorumu
    jayatımın en büyük yanlışını yaptım bir anlık bir heves uğruna aldım bin pişmanım
    dur ya dedim ne oldu ki abi kim arabaya binse kafes gibi diyor arkaya binenler bu nebiçim arka dizayn sanki mezarda sandım kendimi diyor dedi bende yok ya olurmu öyle şey falan dedim ama arkadaşı ikna edemedim satcam diyor üç aşağı beş yukarı neyse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djnone


    quote:

    Orijinalden alıntı: cihanair

    valla o jukeda para veriyorlar ya ne diyim ben helal olsun nissan sana ne arabalar satıyorsun



    bu forum sitesinde hiç olumlu bir yorumun oldumu ? nissan derken 2 kere düşün hava yolumusun tren yolumusun anlarsın

    var tabi imzama bak anlarsın arabayı sen nissanmış juke muş juke heryeri araba olsa kaç yazar ya arkdaya oturan inince oh be üstümden karabasan kalktı diyor sen hala araba diyorsun önü zaten tam bir felaket daha saymasam iyi olcak
  • bence yanlis bir karsilastirma.birisi binek arac digeri compact suv.illaki ikisi karsilastirilacaksa kisisel gorusum juke daha iyi bir secim olabilir.
  • jetta boş + boş bir araç 4 teker bir motor. birde çıkan gazların tahliyesi için egzos var (opsiyonel). ayrıyetten aldıktan sonra hazımsızlık yapar diye 6 lı soda hediye ediyorlar.

    hadi hayırlı olsun.






























    işiniz gücünüz yok bütün gün vw yi eleştiriyorsunuz bıkmadınız mı ? binin arabanıza dolaşın . bu işten para kazanıyorsanız eyvallah ekmek için derim ama boşuna ise çok yazık. birinin aklına vw almak gelmişse ne yapar eder alır boşuna uğraşmayın vakit kaybetmeyin buralarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 2 Şubat 2011; 21:19:54 >
  • vw alıcaksın sonra bır ogreneceksın ıcerısınde klıma yok bılmem ne yok... hepsını gectım yarın obur gun guvenlık onlemı olan parcaları takmazlarsa olumlu bır kaza yapmadan nasıl ogreneceksınız?
  • JUKE 1.5 dci sport pack 49.000TL civarına alınabilecek en güzel dizel araç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asoz

    Kesinlikle Juke ....

    Niye mi ?

    Sport tuşu varmış, bastığın zaman arabanın amortisörleri sertleşiyormuş ve motor gücü 2 katına çıkıyormuş, aynı zamanda egzozdan alev çıkarken aracın önü havaya şahlanıyormuş.. Tüm TSI'ları tokat manyağı yapıp, Gerçek Suv'ları kıskandırıyormuş...


    motor gücü 2 katına çıkıyormuş

    ölü taklidi yapın gider belki
  • Bence Jetta yı Nissan QQ ile karşılaştırmak daha doğru olurdu, Juke biraz farklı olmak isteyenlerin arabası olabilir ancak..
  • sokaktaki 100 insana sorun jetta mı juke mu diye... tahminime göre 90'ı jetta der.. ben geri kalan 10 içindeyim. herkesin bi yaşam tarzı var beminkine juke yakıştığını düşünüyorum. jetta dan inen 10 adamın 9 u göbekli. :) eşiminde kullanacağını düşünerek 1.5 dci juke aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adursun78

    sokaktaki 100 insana sorun jetta mı juke mu diye... tahminime göre 90'ı jetta der.. ben geri kalan 10 içindeyim. herkesin bi yaşam tarzı var beminkine juke yakıştığını düşünüyorum. jetta dan inen 10 adamın 9 u göbekli. :) eşiminde kullanacağını düşünerek 1.5 dci juke aldım.


    jetta dan inen 10 adamın 9 u göbekli çok iddaalı bi istatistik olmuş
  • Juke sahipleri başka bir forum konusu bulamadım buradan sormak istedim. Ben eşim için otomatik vites bir juke almak niyetindeyim. ne yazık ki dizeli yoook. Sizin otomatik vites aracınız varsa yakıt, performans, yol tutuş vs. bilgilendirirseniz sevinirim.

    Bayideki tanıdıklarım bile bana juke'u boşver, ağır kalıyor, nissan öyle motor koymuş ki çekmiyor demişlerdi. Tabii güçlüsünü de eklediler ama o güç, yakıt arfiyatı da çoğumuz için anlamsız olabilir.

    Deneyim ve fikirleriniz lütfen
  • Ayrıca şu yoruma da katılıyorum ki bizim gibi memlekette 10 adama sorsanız 9'u jetta der!!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.