Şimdi Ara

Yeni iPhone olarak tanıtıp güncelleme yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6s imi sıfır kurulum yapmak istiyorum. iCloud da resimler hariç yüklü programların yedeklerı var.
    Telefonu dfu moda alıp " yeni iPhone ". olarak tanıtıp kurarsak bir önceki bilgilerden sadece rehber mi senkronize oluyor iCloud dan ? Telefonda Diğer kullandığımız programları tekrar App Store dan indirip kurduktan sonra indirilen programın ayarları icloud yedekten geliyor mu yoksa hepsini sıfırdan tekrar ayarlamak mı gerekiyor ? Bu konuda Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yardımcı olabilecek yok mu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu uygulamada olmuyor ne yazıkki, ki şunu belirtmekte fayda var, siz mevcut durumda bir terslik aradığınız için telefonu yedeksiz kurmak istiyorsunuzdur. Eğer o verilerin hepsi geri gelseydi öyle bir durum olmazdı. Yedek alınca benim anladığım mevcut olanın hepsini bütün olarak alıyor, bazı uygulamaları ayrı ayrı alıyo ki onlarda orda gözüküyo zaten yedek harici(örneğin whatsapp). Tüm uygulamalar öyle tek tek yedeklenmediği için ben x i indirdim, onu görüp fark edip eskileri kursun diyemiyosunuz ne yazıkki. Benim bildiğim bu, farklı bilgisi olan varsa bende faydalanabilirim 😄 İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir iPhone olarak olarak tanimlamak demek, temiz kurulum demek. Sadece temel iCloud verilerin geri gelir. iCloud'a yaptigin yedeklemeyi bile alamazsin (iCloud yedeginden/iTunes yedeginden kurma secenegi bunun icin var). Genel ayarlarin da gelmez, uygulamalarin ayarlari da gelmez. Uygulamalarin ayarlari gelsin istiyorsan ya "sifrelenmis" iTunes yedeginden kuracaksin ya da iCloud yedeginden.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanıtlar icin tesekkurler. 8 den beri ota üzerinden güncelledim iOS 10 dahil bir sıkıntı olmadı. Belki biraz daha yavaş çalışıyor olabilir bir tek. Dfu moda alıp iOS 9 yedeğinden geri al desem alır mi peki su an iOS 10 yüklü çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jajabo

    Yanıtlar icin tesekkurler. 8 den beri ota üzerinden güncelledim iOS 10 dahil bir sıkıntı olmadı. Belki biraz daha yavaş çalışıyor olabilir bir tek. Dfu moda alıp iOS 9 yedeğinden geri al desem alır mi peki su an iOS 10 yüklü çünkü.


    ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.