Şimdi Ara

Yeni İphone'lar Rekor Kırdı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone 5S ve iPhone 5C, rekor bir başarıya imza attı. En iyi ilk hafta sonu başlangıcına imza atan yeni iPhone'lar rekor bir satışa ulaşmayı başardı. İşte o rakamlar :

    Bu yıl iki iPhone modelini tanıtarak şaşırtıcı bir işe imza atan ve dahası iPhone modellerindeki renk seçeneklerini genişleten Apple'ın nasıl bir ilgiyle karşılaşacağı merak konusu olmuştu. Yeni modellerin satışa çıktığı ilk hafta sonu gelen yoğun ilgi, Apple'a rahat bir nefes aldırmışa benziyor.

    İlgi iPhone 5S'in Üstünde

    Tüm zamanların en iyi hafta sonu satışlarına imza atan Apple, satışın başladığı noktalarda 9 Milyon iPhone'un satıldığı duyurdu. Bu rakamın içersinde iPhone 5S'in payı 7 Milyon olurken, iPhone 5C 2 Milyon adede ulaştı. Bu alanda daha önceki en iyi rakam 5 Milyon ile iPhone 5'e aitti.

    Bunun yanı sıra iOS 7'ye geçiş konusundaki hız için de bilgi vermeyi ihmal etmeyen Apple, Pazartesi itibariyle 200 Milyon'dan fazla kullanıcının iOS 7 kullanmaya başladığını duyurdu. Böylelikle iOS 7 de en hızlı güncellenen sürüm olmayı başardı. Kaynakça:http://www.kamumanset.com/haber-4334-yeni_iphonelar_rekor_kirdi.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.