Şimdi Ara

Yeni iPad, iPad 2'ye karşı! video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
44.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @mebrar

    Açıkçası bir şey söylemek zor. Resmi bir açıklama gelir elbet :)
  • Ekran kartı ve 512 mb fazladan bellek ne kadar performans sağlıyor bilmiyorum ama ipad alacak olsam kesinlikle 2'yi alırdım.. Bana göre ve çoğu kullanıcıya göre öyle ahım şahım bir fark yok aralarında..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Arkadaşlar Merhaba,

    Videoda sözünü ettiğim ısınma sorunu cihazın çalışmasını engelleyecek düzeyde değil fakat WEB'de gezerken dahi elinizi terletecek düzeyde. Alım kararına etkisi büyük diyorum zira iPad 2 buz gibiyken WEB'de gezerken ısınan ve elimi terleten bir tableti açıkçası ben hoş karşılamam. Yazın ne olur hep beraber göreceğiz.

    Retina ekran, olayı gerekten çok farklı bir seviyeye taşımış. Eğer benim için sorun değil derseniz sadece Retina ekranı için bile yeni iPad tercih edilebilir.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    Kesinlikle Mesut'a katılıyorum, 1500 lira verip elimin terlemesi hoş olmaz. Ayrıca ekran çok güzel olmuş ama incelemede de söylediğiniz gibi internet sayfalarını geç yüklemesi can sıkıcı. Ama ekranı ve grafikleri gerçekten muazzam. Bu arada buraya yazayım, Mesut (yaşım 28 abi diyemiyorum o yüzden ) bu profilimizde sistem ekleme kısmında sıkıntı var ona bir el atarlarsa iyi olur. Benim sistemde gördüğünüz gibi yalnız iki özellik gözüküyor.




  • ya fiyatı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpa07

    ya fiyatı

    Üstte de yazmıştım şu an yalnız wifili modelini gördüm o da 1500 tl civarı
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/notebook-netbook-tablet-pc/yeni-apple-ipad-3-nesil-16-gb-wi-fi-beyaz_30.001.1190.0110.htm
  • Full HD bir mkv video oynatsaydınız bari yeni ipad'de. :(
    Yeniden boyutlandırma görüntüyü bozmuyor mu yeni ipad de?
  • Bu incelemeden sonra güzelim iPad 2 'mi satma düşüncesini bertaraf ettim... Ne gerek var bu kadar Apple Fan'ı olmaya...Sıra ona da gelir... Yanlış bir ürün çıkardı Apple , yani daha doğrusu şuan için gereksiz bir cihaz çıkardı...

    Kesinlikle bu yıl The New iPad 'e G-E-Ç-M-E-Y-E-C-E-Ğ-İ-M...
  • SUPER inceleme teşşekkurler IPAD2'im ile devam:)
  • Alacaklara hayırlı olsun.

    Şahsi fikrim: ipad den ipad 2 ye yapılan gelişme 2 den 3 e yapılamamış. şurda birkaç ay oldu steve jobs ın ölümü. Duraklama umduğumdan daha hızlı olacak gibi. apple ne kadar gelişirse rekabet o kadar işimize yarar biz kullanıcıların. Umarım ileriki ürünlerde bu durumu toparlayabilirler.
  • üzerinde çok uğraşılmamış gibi. en azından apple için böyle olmaması gerekirdi.
  • En başta inceleme için Mesut Çevik'e teşekkür eder sözlerime şöyle devam etmek isterim... Yeni iPad kısacası belirtilen her özelliği ile Wi-Fi bluooth dışında aynı özellikler taşıyor geriy ekalna teknik özellikler tamamen farklı, ayrıca pek sorun olmasada taraycıda sayfa açarken çok az saniye veya saliselerle ölçülebilecek farklar var, taarım aynı zamanda aynı ve ayrıca sayfa açma hızı ile tamamen farklı olarak oyun açma hızı gayet yüksek..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isyankar_emre

    En başta inceleme için Mesut Çevik'e teşekkür eder sözlerime şöyle devam etmek isterim... Yeni iPad kısacası belirtilen her özelliği ile Wi-Fi bluooth dışında aynı özellikler taşıyor geriy ekalna teknik özellikler tamamen farklı, ayrıca pek sorun olmasada taraycıda sayfa açarken çok az saniye veya saliselerle ölçülebilecek farklar var, taarım aynı zamanda aynı ve ayrıca sayfa açma hızı ile tamamen farklı olarak oyun açma hızı gayet yüksek..

    O açıdan bakarsan hocam, tarayıcı açma hızındaki fark oyun açma hızındaki fark kadar. Yani oyunları yeni ipad siteleri ipad 2 hızlı açıyor. Bir de bunu 3g bağlantıyla kullanırsanız site açma hızı daha belirgin hale gelecektir. Bence düzeltilmesi gerekir sıkıntılı bir durum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

    ekran dışında hiçbir fark yok.oyuna 2 sn hızlı girmişim girmemişim ne fark eder?ayrıca ısınma sorunu oldukça can sıkıcı.tek umudum yeni ipad in ipad2 nin 2.el fiyatını etkilemesi.onun dışında yeni ipad bence sınıfta kalan bir ürün.

    Aynen benimde kafamı kurcalıyor ısınma proplemi birde web sayfalarını ipad 2 den geç açışı kabul edilemez yeni ürün olarak inşaAllah ipad 2 fiyatlarında biraz ucuzlama olurda ipad 2 alırım kısmetse
  • böyle giderse ipad 2 nin fiyatı new ipadın fiyatını geçer gibi geliyor bana :)
  • Benim gözümde tamamen retine ekran dışında hiç bi farkı olmaması işlemci olarak hemen hemen aynılar ve new ipad su an yanıyor ısı konusunda herkez kullancıya rahatsızlık vermıyor dıyor fakat ılerde vermıcegını ne malum tabı apple bu durumu yakında halleder ama söylede bı sorun var retına ekran da oyun oynamakta pahabıcılmez heralde ama ısletım olarak gözumde hıc bı farkı olmuyan cıhazlar
  • S.Jobs vefat etmeden önce şirketin 10 yıllık teknoloji, strateji ve üretim planını yaptı. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şuanda çıkan her türlü apple ürünü S.Jobs un planları doğrultusunda çıkıyor. İyidir kötüdür bilemem ama Ipad 3 de öncekileri gibi S.Jobsun eseridir. En önemlisi apple ürünleri arasında bir eco sistem oluşturduğu için başka bir marka cihazla apple ürünlerine dosya aktarmak zahmetli ve S.Jobs un hayali herkesin her şeyi apple olsundu. Bu yüzden apple a yaptığı 10 yıllık plan doğrultusunda apple marka bir fotoğraf makinası, video kamera ve televizyon göreceğiz. Böylece apple eco sistemin de ki tüm ürünler tamamlanmış olacak. Her cihaz kablosuz iletişi sahibi olacak. Şuan apple ait bir foto makina veya video kamera olmadığı için bunlarda çekilen görüntüler kablosuz olarak veya usb ile apple ürünlerine aktarılamıyor. Başka yollar kullanılıyor. S.Jobs bunun farkındaydı ve planını bu doğrultuda yaptı. Yapmış olduğu eco sistem fotoğraf makinası, video kamera ve televizyon eksik kalmıştı onuda kendinden sonrakilere adım adım nasıl yapacağını anlattı. Hangi yıllarda hangi piyasaya sürüleceğini hepsini belirtti önceden

    Apple fanımıyım hayır değilim hatta apple umurumda bile değil. Android i daha çok severim ama gerçek bu apple ın eco sisteminde 3 cihaz kaldı. Fotoğraf makinesi, video kamera ve televizyon bunlarda piyasaya sürüldü mü apple ürünleri nin usb girişi olamaması, dosya sistemi ve diğer sıkıntıları ortadan kalkacak çünkü eco sistemde ki tüm cihazlar tamamlanmış olacak apple a ait olmayan bir cihazı kullanıp sıkıntılar yaşamak zorunda kalmayacaksınız. Bu bir gerçek apple tüm piyasayı ele geçerip eco sistemini oturtmak istiyor.

    ----




  • Yabancı forumları takip ediyorum, Yeni ipad ile bir şikayet daha var:
    Sakın 16 gb lık versiyonu almayın diyorlar:
    Çünki yeni çözünürlüğe doğal destek olsun diye uyarlanan oyunlarda oyunların boyutları artıyormuş ve 16 gb yetmez oluyormuş.
    128 gb versiyon isteyenler haklı çıktı.
  • videodan görüldüğü kadarıyla webdeki gezinmede öyle aman aman bir gecikme söz konusu değil. genel anlamda ise zaten performans artmış görünüyor. oyun açılışlarında bu rahat gözleniyor zaten. görüntünün keskinliği ise satın almak için yeterli bir neden..

    çok güzel bir sunum olmuş.. en faydalı bulduğum sunum şekillerinden biri. oldukça bilgilendirici oluyor bu şekildeki incelemeler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: createemir


    quote:

    Orijinalden alıntı: blank42

    İpad 2'den Yeni İpad'e geçiş gereksiz. İphone 4 4S geçişi gibi..

    Aralarında ki farkları biliyo musun ? Adamlar boşuna çıkartmıyolar...

    iyice amerikaya döndük. boşuna değil para için çıkarıyorlar üzerine apayrı yenilik kolayacaklarına bi kaç bi şey ekleyip teknoloji delilerini ya da takıntılı kişilikleri avlıyorlar. ipad2 de yapıpta yeni ipad de yapamayacağın bi şey var mı sanki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mebrar



    quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step Arkadaşlar Merhaba, Videoda sözünü ettiğim ısınma sorunu cihazın çalışmasını engelleyecek düzeyde değil fakat WEBde gezerken dahi elinizi terletecek düzeyde. Alım kararına etkisi büyük diyorum zira iPad 2 buz gibiyken WEBde gezerken ısınan ve elimi terleten bir tableti açıkçası ben hoş karşılamam. Yazın ne olur hep beraber göreceğiz. Retina ekran, olayı gerekten çok farklı bir seviyeye taşımış. Eğer benim için sorun değil derseniz sadece Retina ekranı için bile yeni iPad tercih edilebilir. Sevgiler, Mesut Çevik
    Mesut abi peki bu isinmanin A5X ten mi yoksa Retina ekran mi ya da guclendirilmis bataryadan mi oldugu konusunda bir fikrin var mi?




    bir ekran koy sür piyasaya oldu sana yeni ıpad 3 birde seneye sogutucu koy sür piyasaya oldu sana yeeepyeni ipad4 bu booole gitsin varsın modelde 1 numara arttı ama hep fiyatta milyar oynadı nedense ..




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.