Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.339
Cevap
207
Favori
523.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş bu yasakçı zihniyetin işi midir, ISS'lerin kendi yediği nane midir bilmiyorum da fiber internet hızına rağmen onu sayfalarda gezerken hissetmediğim için araştırma gereği duydum ve fark inanılmaz artık nette gezerken bilgisayarımdaymış gibi akıcı geziyorum, bu nedir arkadaş ya 2023 yılına ramak kalmış ne kısıtlarla uğraşıyoruz...


    MODEMDEN DNS DEĞİŞTİRMEK - FAYDALARI NELERDİR VE NEDEN GEREKLİDİR? ilk sayfaya eklendi.


    İnternet iyi olmasına rağmen gereksiz yavaşlık, takılmalar, sayfanın geç yüklenmesi gibi sorunlar için DNS değiştirmeyi mutlaka deneyin.


    Cloudflare DNS 1.1.1.1 / 1.0.0.1 | Google DNS 8.8.8.8 / 8.8.4.4 | Adguard DNS 94.140.14.14 / 94.140.15.15 - Reklamları, İzleyicileri blokladığını iddia ediyor. (Evet, sadece DNS değiştirerek cihazlarınızda reklam görmeyeceksiniz, bundan daha efektif bir yol yok.)

  • arkadaşlar ac51 mi alayım ac750 mi? hızlı cevap verebilirseniz çok sevinirim, genel ve oyun amaçlı kullanılıcak. o yüzden genel bir yorum olarak söylerseniz sevinirim, indirimdeyken ikisinden birini alayım.

  • Alkharin kullanıcısına yanıt
    Ac51 alabilirsin ben kullandım memnundum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asus ac55u sürekli crc hatası ve bundan dolayı hızdan dolayı yavaslama yasıyorum resmen pişman oldum aldığıma yokmudur bunun bir çözümü ? her gün restart atıyorum modeme

  • obsolete7 O kullanıcısına yanıt

    Asus AC750 aldım ben de normalde Zyxel VMG3312-10b ile sorunsuz bağlantı yaptığım telefon hattında Asus Ac750'de crc hatası oluyor ve net kesiliyor. Her odada telefon hattı var evde, oturma odasında sıkıntı yok şu anda. Oraya taktım ben de. Zyxel'de böyle bir sorun yoktu ama.

  • Alkharin kullanıcısına yanıt
    AC51 kullanıcısıyım hergün modem reslemekten bıktım . Uzak durun hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SpartaliKratos kullanıcısına yanıt
    Hocam son firmware yükle ve fabrika ayarlarına döndür. Cihazda kronik sıkıntı yok sizin cihazda sorun olabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ispanak Namık kullanıcısına yanıt
    Benle aynı sorunu yaşayan binlerce kişi var . Kısa bir google araştırması yeterli. Şuan son sürüm fw zaten ayrıca tüm sürümleri tek tek denemişimdir. Sık sık sorun yaşıyorum malesef o yüzdende kimseye tavsiye etmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 yıla yakın kullandım hiç bir sorun yaşamadım hocam.

  • SpartaliKratos kullanıcısına yanıt

    Asus dsl n16 kullanıyoruz.. Cat6 mevcut, crc hatasının önüne geçemiyoruz sanırım? İss türknet..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ispanak Namık kullanıcısına yanıt

    Snr margin değerimiz 79mbit'te 15.5 gösteriyor full hızı alabiliyoruz.. Ona rağmen crc hatası devam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ispanak Namık kullanıcısına yanıt

    6 saattir modem açık aşağıda değerler mevcut..


    TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2017 itibaren n16 modemi vardı çokta memnun sıkıntısız kullanıyordum ta ki 1 sene öncesine kadar sürekli dsl bağlantısı kopmaya başlamıştı ankastreden eve yeni hat çektim port değiştirdim yeni iss ye geçtim fayda etmedi. Bu gün yeni modem aldım ve internet 24 saatten fazladır kopmamış hiçte modem yüzünden dsl kopması yaşayacağımı düşünmemiştim. Her şeyi yapıp dsl kopması yaşayan arkadaşlar başka bir modemle deneyebilir.

  • QuaLityTR Q kullanıcısına yanıt

    Modem önerin varsa alabilirim. 79mbit vdsl mevcut cat6 ile


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

    Sıfır mı 2.el mi ve bütçe olarak ne kadar?

  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

    İlk modemimi 2.el zyxel vmg3312-b10b(türk telekomun) aldım. Sorunsuz kullandım.Menü sade ama snr-hız ayarı yok. 2.modemi vatan'dan 1299 liraya asus ac55u aldım. 1 aya yakındır kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. N11 de tenda v12 var 849 lira onuda almayı düşündüm ama menüde snr-hız ayarı yok diye almadım. İkiside gigabit ethernet ve 2.4-5 ghz çiftbant destekliyor.

  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

    Ben sırf telekom alt yapısı ile uyumlu stabil yazılımı olsun diye üstünde türktelekom yazan Tp Link Td-w9970v3 modemini aldım. 35mbit kullanıyorum her gün kopan hat 3 gündür kopmamış ama modemi alırken dikkat et sıfır diye ikinci el satanlar çok var satıcı yorumlarını okuyup öyle al alacaksan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuaLityTR -- 5 Ocak 2023; 22:35:9 >
  • QuaLityTR Q kullanıcısına yanıt

    Sıfır Asus dsl n16 aldık amazondan 250 yada 300₺ hatırlamıyorum.. Kopma vs olmadı idare ediyoruz, sadece bu markadan hangisine geçsem daha iyi olur onu bilemedim çok marka var piyasada herkes bir şey öneriyor.. 2.el alırım yüksek ihtimal temiz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. 1-2 senedir yaşadığım bir sorun var N16 modemimle. Firmware en güncel versiyonda şu an.


    Kablosuz bağlantıda evdekiler (ben de telefonda yaşıyorum tabi) sıkıntı yaşıyor. Benim PC ethernet ile bağlı modeme. Modemin etrafında hiç bir elektronik alet vs yok. Duvardan kabloları geçirip antreye yüksek noktaya konumlandırdım modemi.


    Günde bir kaç kez internet gitmemesine rağmen, babamın laptopu, telefonlar kısaca kablosuz bağlanılan cihazlarda internet gidiyor. Modemi kapatıp açmadan sorun çözülmüyor. Kanal en iyiye göre seçili, firmware güncel. 2.4 Ghz ile bağlılar. Wi-fi ile bağlanılan cihazlardan üçü (laptop+2 telefon) üst katta, diğer telefon aşağıda, sinyal gücünde bir sıkıntı yok alt-üst katta. Ne yapmam gerekiyor artık kafayı yemek üzereyim. Hat değerlerimde sıkıntı yok, zaten internetin gittiği de yok, wi-fi'da sorun yaşanıyor. Bu sorun asus modem kullananlarda çok yaygın gördüğüm kadarıyla. Kimisi x firmware yükle diyor, kimisi en son firmware güncelle diyor. Ben artık çıldırmak üzereyim. Gidip başka modem alayım diyorum almak istediğim diğer modemlerde de birinde ısınma birinde wifi problemi herkes bir şey söylüyor. Vallahi babamla aramız açılacak her akşam modem aç kapat diye kavga ediyoruz. Asus modemde bu çözülemiyorsa veya en azından bu modelde, bana başka bir marka modem veya asus'un bu sorununun olmadığı bir modelini önerin rica ediyorum.





  • mdastar M kullanıcısına yanıt

    Modem ayarlarına gir.

    Qos tıkla

    Akıllı QoS'u etkinleştir ON yap

    Qos türü Bant genişliği Sınırlayıcı tıkla

    Kaydet tıkla

    İşlemci listesinden bağlı olanları seçip indirme ve yükleme bant genişliği değerlerini ekle, uygula tıkla.Önceliği babanın cihazına verip ilk sıraya yaz. Uploadı bir tık ona fazla değer ver.

    Uygula tıkla.

    Snr biraz yükseltip hızı bir miktar düşür.

    Bunları bir dene bakalım faydası olacak mı?

    Ben asus ac55u kullanıyorum. Dizüstü,telefon ve tablet bağlı şimdilik sorun yaşamadım. Modem alacaksan asus ve keenetic bak. Neden dersen hız ve snr ayarı var. Bir de modem değerlerin nedir.?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady-Of-Ice -- 11 Ocak 2023; 17:20:16 >
  • 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.