Şimdi Ara

Yeni Ev ve Şüphe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Arkadaşlar özellikle katkısını beklediğim arkadaşlarımın tecrübeleri doğrultusunda cevapları çok memnun eder.

    Muhit değişikliği için beylikdüzü ilçesine geçmeye karar verdim. jet kent adı verilen siteden yüksek kat (13. kat, 14. kat, 15. kat) bir daire alacağım. Sizce mantıklı mı? Bu sitede ve yüksek katlarda yaşayan sevgili dostlar fikirlerinize fazlasıyla ihtiyacım var. Bir de bu sitenin yapım teknikleri anlamında depreme karşı mukavemeti kafamı karıştırmakta. E bir de bu inşaatın yapanı jet fadıl olunca olay bir az daha kafa kurcalar hale geliyor. Evi barınma amacıyla aldığım için konuyu buraya açmayı doğru buldum. Öyle yatırım amacım yok. Genel itibariyle sitenin yaşamı, yaşayanların profili vs. konuları da merak etmekteyim. Gidip gördüm rahatsız etmedi fakat netice de yaşayanlar için durum farklı olabilir.



  • Site hayatını sevmem şahsen. Beni bunaltır. Ayrıca bölgede beklenen olası deprem de göz önüne alınırsa kibrit kutusu gibi binalara para yatırmamak hem maddi hem de manevi açıdan faydalı olacaktır. Naçizane tavsiyem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.