Şimdi Ara

Yeni Eğlencem:Sen sor alem cevaplasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bazı sorular olur aklımda cevaplayamadığım, genel özelliklerimdendir kararsız kalmak. Eşe dosta soramadığın şeyleri sormalık bir yer aramışımdır hep.
    Teknik soruların tek adresi dh tabi ki. ama bu keşfettiğim site ile rahatlıkla hiç tanımadığım insanalara özel sorularımı sorabiliyorum. Ve ilginç cevaplar alıyorum. İşin güzel yanı soruyu kimin sorduğunu cevaplayanlar bilmiyor. Ve görsel eklemek için ara'ya tıklayıp google images sayesinde çıkan görseli kolaylıkla ekliyebilmek. En sevdiğim iki özelliği bu :) Şiddetle tavsiye edilir.http://www.alemneder.com/

     Yeni Eğlencem:Sen sor alem cevaplasın



    quote:

    alemneder'in hikayesi
    Hepimizin hayatı, aldığımız kararların ve yaptığımız tercihlerin toplamından ibarettir. Bugün ne giyeceğimiz ya da ne yiyeceğimiz gibi çok ufak şeylerle başlayan bu tercih yolculuğu hayatımızın her anında her evresinde vardır ve önemli rol oynar. Ve hepimiz tercihlerimizde karar kılarken dış seslerden destek bekleriz.
    Peki, bizi yönlendirmesine ya da etkisi altında kalmamıza izin verdiğimiz bu dış sesler bizi ne kadar doğru yönlendiriyor? Ailemiz ve yakın çevremizden tutunda, sosyal çevremize kadar herkesi içine çeken ön yargılarımız toplumumuzun belki de en yaygın hastalığı ki birçok insanı mutsuzluğa itmektedir. Bu bazen iyi niyetli koruma iç güdüsüyle, bazen kişisel hırslarla karşımızdaki insanı taraflı yönlendirmemize neden olur. İşte bu noktada sizi alemneder grubu karşılıyor.


    Sadece sorun ve gerçekleri öğrenin!
    Tamamen tarafsız yanıt alabileceğiniz bir sosyal platform olması için çalıştığımız alemneder.com sizleri keyifli bir yolculuğa davet ediyor.

    Belki nasıl göründüğünüzü merak ediyorsunuz?
    Belki yeni saç modelinize gelecek tepkileri?
    Ya da o şapkanın size yakışıp yakışmadığını...
    Evinize alacağınız mobilyada kararsız kaldınız belki de…
    İlişkilerinizde çözüme ulaşamadığınız, kafanızın karıştığı anlar var, Ya da onaylatmak istediğiniz fikirleriniz sadece…

    Aklınıza gelebilecek her konuda, kararsız kaldığınız tüm anlarda kendi kişisel ve tarafsız anketinizi oluşturabileceğiniz tamamen size özel bir alan olarak "alemneder"i sizlere sunuyoruz.



    Farkımız; Önyargıdan uzak, tamamen tarafsız yorumlar
    Bugün mevcut birçok sosyal paylaşım sitelerinde de fikirlerinizi, resimlerinizi paylaşabiliyor ya da sorular sorabiliyorsunuz. Ya da başkalarına yorumlarınızla katkıda bulunabiliyorsunuz. Bizim farkımız ne?
    İşte tam da bu noktada iddiamızı ortaya koyuyoruz!
    Mevcut sitelerdekinin aksine alemneder grubu tarafsız ve önyargılardan uzak yorumlar için tamamen kişisel alanınız haline dönüşüyor. Bu platformda; sorulan soruların kim tarafından sorulduğunu ve diğer kullanıcıların verdiği cevapları göremiyorsunuz ki bu kişilerin yaptığı yorumların birbirlerini etkilemesinin önüne geçiyor. Tamamen şahsi fikirlerini, kim olduğunu bilmeden ve başkalarının ne dediğini göremeden açıklıyor. Sorularınıza aldığınız tüm cevaplar ve yine diğer kullanıcıların sorularına yaptığınız tüm yorumlar sadece soran kişinin özel alanında yer alıyor.


    Akılınıza gelen her soruda anlık ve gerçek yanıt alabileceğiniz, alemneder grubuna hoşgeldiniz.
    Üye değilseniz sizi de aramıza katabilmek için sabırsızlanıyoruz. Üye olarak soru sorabilir, yanıt verebilir, yanıtlarını ya da yorumlarını çok sevdiğiniz kişileri uzman listenize ekleyebilir, yanıtlarınız beğenildikçe yıldız toplayabilir ve kategorilerde uzmanlaşabilirsiniz.
    Eğer alemneder üyesi iseniz teşekkür ederiz, grubumuzun her zaman daha iyiyi hakettiğini biliyor ve bıkmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.

    Son kararlarınız hep mutluluk versin…







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.