Şimdi Ara

Yeni:Defying Gravity (2009) (Bilim-Kurgu-Drama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fox Stüdyolarında hazırlanan Abc kanalında gösterilen Amerika-Kanada ortak yapımı dizimiz fena halde RDM'un fiyaskosu Virtuality'e benzemektedir konu ve girizgah itibariyle.
    3 bölüm seyrettim ilerleyen bölümlerde değişik şeyler olacağa benziyor.Konu itibariyle uzayda geçen LOST kıvamında başlamıştır.An itibariyle 6.bölümü yayınlanmıştır.

    ilk 3 bölümün özeti:
    2052 yılında 5 ülkeden 8 mürettebat özel bir görev için güneş sistemimizde 6 yıl sürecek uzay yolculuğuna başlamış,ancak saatler içinde mürettebattan 2 kişi, bir hastalık neticesinde dünyaya dönmek zorunda kalmış, yerlerine daha önce Mars görevine katılmış 2 kişi geçmiştir.
    burdan sonrası

    Uzay yolculuğunda esrarengizlikler başlamış;BETA diye bir şey ortaya çıkmış dünya kontrol merkezinde gizemli birşeyler dönmeye başlamıştır.8 mürettebatın bu göreve özenle seçildiği gen haritaları araştırılınca ortaya çıkar.İlk görev Venüs'e inmektir ancak simülasyonda bilgisayar önceden belirlenen iniş yeri dışında bir yer göstermektedir,gemideki ekip ve dünya kontrol bu sorunu çözmeye uğraşır ama başaramazlar,daha sonra dünyadan gemiye yeni program yüklenir ve iniş yeri belirlenir.Yolculuktaki gizem gitgide artmaktadır.

    trailer:








  • Dün gördüm ben de bu diziyi.Konusunu aradım, izleyenlerin yorumuna göre başlamayı düşünüyordum.
    İzleyen varmı bakalım.
  • Ben de merak ediyorum.

    İzleyen var mı?

    10. bölüm piyasaya düşmüş...
  • çok büyük potansiyeli olan ama harcanan bir dizi,görsel efektleri oldukça başarılıydı ve senaryosuda ilginçti,
    zaten piyasada doğru düzgün bilim-kurgu kalmamıştı yeni başlayanları da iptal ediyorlar bu amerikalıları anlamak mümkün değil.az da olsa dizinin 2.sezonuyla devam etme ihtimali varmış umarım devam eder.
  • Konusu güzelmiş bence, inşallah devam eder.
  • Firefly, T-TSCC, FlashForward; fan kitle baskısını kenara koy, Jericho da dahil olaya.. Bilim kurgu avı aynen devam ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Macabre

    Firefly, T-TSCC, FlashForward; fan kitle baskısını kenara koy, Jericho da dahil olaya.. Bilim kurgu avı aynen devam ediyor.



    İnşallah bu dizinin sonuda aynı olmaz.
  • Dizi maalesef yayından kaldırıldı.ABC kanalı 13 bölümlük dizinin 8 bölümünü yayınladı kalanını yayınlamadı,sonradan bir Kanada kanalında kalan bölümleri yayınlandı ve ekranlara veda etti.Dizi seti de tamamen sökülüp başka bir dizi çekimine ayrılmış.Şahsi kanaatim bilim-kurgu dizileri Syfy kanalı haricinde kesinlikle iş yapmıyor,bunu yapımcıların görmemesina şaşıp kalıyorum.FOX-ABC-NBC gibi amerikan kanallarında saçmasapan diziler iş yaparken bilimkurgu dizileri için bu kanallarla anlaşılması dizilerin ömrünü en fazla bir sezonluk yapıyor.

    Bu gidişle uzun süre yeni bir bilimkurgu dizisi izleyemeyeceğiz gibime geliyor.Bilimum kanalların yeni yayın dönemlerine baktığımda Spielberg'in Terra Nova'sı dışında herhangi bir bilimkurgu dizisi(2100'lü yıllarda ekolojik değişimlere uğramış bir dünyada geçen,uzayda değil ve tabi bol bol dinazorlu) yeni yayın döneminde(2010-2011) yayınlanacak.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.