Şimdi Ara

Yeni Defender 90 Hard Top sahipleri (ve sıra bekleyenler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
14
Favori
28.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu aracin vergisiz fiyatinin kazik oldugunu dusunuyorum, %15ötvli araci nerdeyse range rover fiyatina satiyolar, bizdede millet az para verdim diye seviniyo
  • Ben eylülden itibaren 110 bekliyorum. Bana gelecek dendi ama hiç resmi ithalat görmedim. İşlerimizden biri çiftçilik babama alıyorum bunu koltuk sökme, değiştirme işlemi düşünmüyorum. Yalnız ben kaporayı yatırdığımdan itibaren çok zam yedi Borusan çok kar ediyor bu araçtan
  • SwedeSpeed kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aracınız. Bize biraz kullanımla ilgili bilgi verir misiniz? Yakıt durumu nasıl, sürüş konforu yaprak yayda sıkıntı yaratıyor mu? Land Rover arıza konusunda sıkıntılıdır herhangi bir problem yaşadınız mı?
  • Vay vay 3 milyonluk arabayan binenlere de bak hele.


    5 TL istesek verecek misiniz?


    TR 89 0000

  • Land baş belasıdır ustası yok en ufak sorunda komple değişir her şey.

    İngiltere de 50 bin km yapıp ya çöpe ya da 50 bin Sterlin harcayıp devamnediyolwr
  • mbkaynar M kullanıcısına yanıt

    Borusan kesinlikle çok kar ediyor hocam, binek versiyonun yüksek fiyatıyla ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar.


    Bende uzun bir bekleyişten sonra teslim aldım aracımı nihayet, ama aklımdan hep özel ithalat yoluyla yurtdışından getirtmek geçiyordu. Hem fiyat avantajı olurdu hemde bu kadar sıra beklemezdim. Tabi araç ithal etmenin teferruatını bilmediğimden vazgeçtim.


    Sonuçta beklediğinize değiyor, sizin peder çiftlikte çok memnun kalacak  110'luk versiyonda d250 motor geliyormuş galiba?

  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ya 250 var ya 300 ama 300 getireceklerini sanmıyorum. Hepsinde artık 50 beygir çok önemli değil bizim için. Sizinki yaprak yaydı sanırım sürüş konforu nasıl
  • mbkaynar M kullanıcısına yanıt

    Yok benimki havalı süspansiyon ile geldi. Evdeki diğer araçlar audi a4 ve bmw 5'ten bariz derecede konforlu. Donanım seçme şansım olmadı ne teklif ettilerse onu almak zorunda kalıyorsun biraz emrivaki oluyor ama o konuda şanslıydım.

  • mbkaynar M kullanıcısına yanıt

    Kullanımı ve park etmesi çok kolay. Araç nispeten daha küçük olduğu için manevra kabiliyeti çok yüksek. Zaten 360 derece kamera aracın yeryerini ayrıntılı gösteriyor.

    Yakıtı 100km'de 9.1 litre gösteriyor şu an bilgisayar, 6 ayda 8bin küsür km oldu. Ağırlığı 2,3 ton ve 6 silindir 3 litre motorlu bir araca göre tüketimi az bence.

    Benim araç coil süspansiyon, diğer aracım s60'ta da benzer bir süspansiyon var konforlarıda aynı diyebilirim. Sürüş konforunda bir sorun yok ama 2 ay önce air süspansiyonlu bir Defender kullandım arada çok fark var. Eğer airmatic denemeseydim bir eksik hissetmezdim ama şu an aklıma air süspansiyonlu defender takıldı :)


    Hiçbir arıza yada problem yaşamadım çok şükür. Zaten bu araçlara ağır işlerde kullanıma uygun motor koymuşlar, sağlam olduğunu düşünüyorum. Diğer 2 litre yüksek beygirli LR motorları gibi değil.





  • Yeni Defender 90 Hard Top sahipleri (ve sıra bekleyenler)
  • Bugün ön ile arka atarafı ayıran paneli söktüm, baya zor oldu püf noktasını bilmediğim için. Ters çevirip yan döndürmek gerekiyormuş ve tek kişinin yapabileceği birşey değil.


    Son hali böyle oldu, ön koltukları ileri çekince arkada yatacak kadar yer olabiliyor. Arka tarafa koltuk eklemeyi düşünenler için her türlü altyapı var, hoparlörden tut arka klimalara ve arka yolcular için usb girişlerinden tut emniyet kemeri yerlerine kadar.


    Panel sökümü yapacaklara yardımcı olabilirim.

  • İnternette 6 silindir 3 litre D200 ile D300 motorun birebir aynı olduğu, sadece fren kaliperlerinin farklı olduğu yazıyor. Yazılımla yükseltenler var yurtdışında.


    Beygir gücü 200'den 330'a, tork ise 500'den 720'ye çıkıyor.



    www.rstronic.com
    RS-TRONIC | Chiptuning Land-Rover Defender 3.0 D200 MHEV 200ch
    https://www.rstronic.com/en/chiptuning/land-rover/defender/2020/3.0-d200-mhev-200
  • Arka tarafa koltuk dönüşümü yaptıranlar, airbag işini napıyor ? arka tarafta airbagsiz yolcu taşımak çok riskli geldi bana

  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt

    90 kasa d200 aracimi yeni teslim aldim sayilir daha once 110 kasa p300 de kullandim. 3.0 d200 arac bariz sekilde p300 e gore basarıli. Şahsi gorusum 2.0 p300 motor 2.5 tonluk bir jeep icin uygun degil. Bu araclarin torkla yurumesi lazim

  • Hayırlı olsun hocam. D200 gayet tatminkar, diğer 2 litre motorları kullanmadığım için karşılaştıramıyorum. Bizim Defender 90'lar daha çevik tabi onunda etkisi var. Bu yazılımla ilgili kullanıcı yorumlarını araştırıyorum yabancı forumlardan, sonra TR'de nerde yaptırabilirim ona bakacam.


    Arka camları açtırdınız mı daha? Ben araca deri koltuk düşünüyordum ama mevcut koltuklar da gayet kaliteli, yepyeni koltukları söküp deriyle değiştirmek içime sinmedi.

  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt

    Güzel olmuş. Arka taraf uzunluğu bu haliyle 175 cm. Yükseltip yatak yapınca 195 cm'e ulaşıyor, çünkü ön koltuklar ileri eğimli.



    Yeni Defender 90 Hard Top sahipleri (ve sıra bekleyenler)


    Yeni Defender 90 Hard Top sahipleri (ve sıra bekleyenler)




  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt

    Henuz araca herhangi bir islem yaptirmadim. Muayene konusunda emin olmak istiyorum. Reklam olurmu bilmiyorum kornit de yaptirmayi dusunuyorum ileriki donemde

  • kesinlikle dönüşüm mantıklı değil. fatura bedeli üzerinden ötv ve ayrıca proje bedel, vs. standart 110 defenderdan pahalıya gelir.



    Ben de bekliyorum ama yakın zamanda gelecek gibi değil.. ticari kullanacağım , satmak isteyen varsa alırım, hatta takasa E200d bile verebilirim sıfır kondüsyonunda full, AMG. :)

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.