Şimdi Ara

Yeni Dacia Sandero LPG problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    5 Mart' ta teslim aldığım aracımda (2013 Dacia Sandero Ambiance 1.2 LPG) ciddi bir sıkıntı var. İlk üç hafta araçla baya yol teptim. Hiçbir sorunu yok gibiydi. Sonradan bazen motor ilk star alışında sesli uyarı veriyor ve inatla LPG' ye geçmiyor oldu(uzun süre hem de-kilometrelerce) Bu olay bilindiği gibi LPG' nin belli bir sıcaklığa ulaşması+motorun belli bir devir ve ısıya ulaşması ile kesinlikle ilgili değil. Resmen kafasına göre takılıyor. Çok sinsi bir sıkıntı. Serviste de ispatlayamıyorsun. Çünkü yapmayabiliyor!

    Ancak LPG' de giderken arıza uyarısı vererek benzine geçtiği hiç olmadı. (tabii LPG bitişi hariç)
    Aynı model aracı alan arkadaşlarımızdan böyle bir sıkıntı ile karşılaşan var mıdır? Ya da aracında Landi Renzo kiti olup ta böyle bir sıkıntı ile karşılaşmış da olabilirsiniz.

    Tabii servis LPG kitine yorsa da sorun motorla da ilgili olabilir. Ancak benzinle giderken hiçbir sıkıntı yok.

    Aydınlatırsanız sevinirim.







  • Ya arkadaşlar, yok mu bu problem ile karşılaşan.
    Bugün servis ile görüştüm
    Aracı kontrol ettiklerini söylediler ve şamandıranın yapılan ölçümlerde düzgün çalışmadığı tespit edilmiş ancak şamandıra tek satılmadığı için tankı da değiştirmeleri gerekiyormuş! 2 aylık aracımın lpg tankı da değiştirilecek sinir oldum doğrusu. Bir de parçanın gelmesi 2 hafta alabilirmiş. 2 hafta da arabasız olacam. üstüne sızdırma riski de cabası.
    ben değişim istedim onların yaptığına bak.yok mu yorumu olan arkadaşlarımız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evt aynı sorun bendede var.arac henüz daha 1000 km de bıraktım servise ama banda elelrinde parça ve program olmadıklarını istediklerini fakat ne zaman gelcegini bilmediklerini söylediler.bende aracı benzinli bir modelle degiştirmek sitedigimi söyledim .bakalım ne olcak.gercekten can sıkıcı bir sorun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.