Şimdi Ara

Yeni Chery TIGGO 9 PHEV, 1400 km'nin üzerinde menzil sunuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

    Genelde kulaktan dolma bilgi oluyor bunlar, her markanın servisine düştüğünüzde başınız ağrıyor.

  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

    çok farklı markalarda araçlar kullandım, şu anda mercedes kullanıyorum ve ailede de chery var,

    biraz abartılı gelecek ama servisinden en mutsuz olduğum firma açık ara mercedes ve hemen arkasında da citroen,

    en memnun kaldığım firma ise chery


    duyduklarınıza inanmayın, kullanıcılarıyla konuşun mutlaka

  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

    PSA grubunun şikayetlerini paylaşsam simdi burada sayfalar yetmez.

  • Tiggo 9 PHEV Türkiye'de Mercedes, BMW, Audi fiyatına satılırsa tutulmaz ama onların altında bir fiyatla Türkiye pazarına girerse tutulur iş yapar. Bizim millet marka takıntılıdır premium marka fiyatına satılırsa insanlar doğal olarak premium marka alır bu yüzden ne kadar kaliteli ve iyi bir araç olursa olsun premium markalar seviyesinde bir fiyatla Türkiye'de satılmamalı. Chery kötü marka algısını kısa zamanda silmeyi başardı yeni modelleriyle iyi bir ivme yakaladı ülkemizde geçmişten kalan kötü olan marka algısını da yavaş yavaş düzeltmeye başardı. Ülkemizde Hyundai nasıl marka algısını düzelttiyse Chery de aynı şekilde doğru politikayla marka algısını düzeltme yolunda ilerliyor
  • Çinliler otomobil piyasasında taşları yerinden oynatacaklar bu gidişle. Adamlar sağlı sollu her koldan saldırıyorlar...

  • Aracın,2.0T olduğu yazılmış,bu motorla gelirse,anında 3 milyon üstünü görür,premium da,2.0 motor ve üstü sıkıntı oluşturmazken ,Çin araçlarında ve özellikle artık ;PHEV ,HEV gibi içten yanmali motoru ciddi manada destekleyen elektrik motoru varken ,diger ülkeleri bilmem de ,biz de almama-alamama sebebidir,Türkiyenin (Orta direk ve altı sınıf)aracı ;içten yanmalı da,HEV,PHEV de,1600 c.c.altı ,tam elektriklide de,160 kw.altıdır net.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanjiro Kamado -- 30 Nisan 2024; 17:8:36 >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt

    superb, passat’tan daha şık ve konforluydu.


    derken bu söylediğin tam oalrak hangi modeller arası karşılaştırma 2015 superb - 2015 passat gibi mi

  • SW4RTHY kullanıcısına yanıt

    boyut olarak değil tabii ki, görüntü olarak pek albenisi yok büyük olması dışında. zaten o da şehir içinde avantaj değil dezavantaj oluyor.

  • Çeri(🤣) yine ne yapar yapar az gideni bize çakar. Adamların Türkiye ye getireceği araçlar 195beygir yeni jenerasyon motorlu araçlar olacakken 183 beygir 12 13 senelik eski jenerasyon motorlarla geldi. Zaten tuscon çok yakıyor diye baya bir dertliydi motordan. Chery hiç takmadan getirdi. Chery birgün alınabilir bir araç olacak ama Ogün bugün değil.
  • mavikıs M kullanıcısına yanıt
    Aslında Arkadaş yanlış yazmış. Passat Octavia ile aynı segmentte. Superb d segment olduğu için arteon ile kıyaslanır. Laurint klement modeli passatın çok üstünde çünkü. Passat c segment bir araç.
  • Tanjiro Kamado kullanıcısına yanıt
    3 milyon verip cherye binmem
  • BALCKSAGAT kullanıcısına yanıt
    octavia jetta, passat superb. doğru yazılmış. passat d segmenttir.
  • BALCKSAGAT kullanıcısına yanıt
    kafanıza göre ne güzel segment yorumluyorsunuz. Passat çıkmış çıkalı d segment bi araç. adamın tezi lk paketinin çok dolu olması passatla aynı sınıfta olamayacağıymış
  • The_BUTZ T kullanıcısına yanıt

    Ne sorun yaşadınız araçla ve servisle çözdünüzde mutlu kaldınız biraz daha bahsetseniz

  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

    tabii ki bahsederim,


    Önce mutsuz olduğum mercedes i anlatayım,

    şirket aracı olarak kullandığım c serisi rutin bakım için servise gitti, iş çıkışı aracı almak için servise uğradım,

    aracı teslim alıp yola çıktığımda aracın giderken zorlandığını vites değiştirmekte takıldığını farkedince servisten daha fazla uzaklaşmadan sağa çektim,

    bu arada araçtan duman çıkmaya başladı, acilen servise geri döndüm, servis baktığında bir hortumun bağlanmadığını ve bu haliyle teslim edildiği bana söylendi,

    hiç utanma sıkılma olmadan bu şekilde anlattılar, temsilciye kızıp servise girdiğimde ise aracımın başında 2 tane lise öğrencisi yaşlarında çocuk vardı.

    Aracımın az daha yanıyor olmasına mı kızayım, çuvalla para verilip alınan hizmetin karşılığının bu olduğuna mı kızayım, serviste usta diye çoluk çocuk çalıştığına mı kızayım bilemedim.


    Chery'ye geldiğimizde ise,

    anneme araç yokluğunda kısa mesafelerde kullanması için omoda 5 almıştık, bulunduğumuz şehirde servisi ise daha yeni kurulmuştu.

    araçta rahatsız edici şekilde dikkatli sürüş uyarısı çıkıyordu, aracın bir sorunu değil ama bizi rahatsız ettiği için servise götürdüm ve sesi kapatmalarını istedim.

    öncelikle mercedes in burnu havada servis temsilcilerinin yanında inanılmaz kibar ve ilgili servis çalışanları vardı. konuya bakan arkadaşın test sürüşünde olduğunu istersem bekleyebileceğimi

    ya da geldiğinde beni arayacağını söyledi. Mercedestekilerin umursamazlığına alıştığım için içimden "tabi tabi kesin ararsınız" diyip çıktım. yarım saat sonra arayıp servise çağırdılar, uyarının sebeplerini anlatıp güncelleme yaptılar, ertesi günde arayıp ne durumda olduğunu sordular.

    Diğer bir olay ise bir gün annemin aracıyla chery servisinin önünden geçerken 5 bin kontrolü için gireyim dedim, servis çok kalabalıktı ama ordaki çalışan madem buraya kadar geldiniz sizi geri çevirmeyelim dedi, randevusuz gelmem ve servis kalabalıklığına rağmen aracı hallettiler.


    bu iki durumda sizce hangi servisten memnun olmam lazım





  • Chery fethetti türkiyeyi
  • TİGGO var ken 1400 km.TOGG a ne gerek var.
  • Chery marka aracımla bayramdan 2 gün önce köpeğe çarptım. Aracı bayramdan sonra 16 Nisan’da servise bıraktım. 27 Nisan cumartesi günü de servisten aldım. Sadece servisteki boyacının renk tutturamadığından dolayı beğenmediğimi söyledim ve dün tekrar geri verdim. Tekrar boyayacaklar.
    Araç farı, tampon ve ismini bilemediğim 4-5 parça değişti. Toplam 57.000 tl hasar çıktı. Kasko’dan karşılandı. Yerine ikame araç verdiler.
    Hepsi 11 günde halloldu.
    Hani olmuyordu?
  • Bizde Chery sahipleri olarak bunu söylüyoruz Sanki araç Chery olunca herşeyi sorun Avrupa ve Japon aracı olursa hiç sıkıntı yaşanmaz gibi bir algı var bugün en lüks araçlar da bile sıkıntı var onun için Chery araç sahipleri aracınınızın tadını çıkarın
  • 2023 toyota corolla ön cam siparişim 92 günde geldi.Orjinal Parça sorunu her markada var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.