Şimdi Ara

Yeni bulduğum yorum sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yorum yazan sitelere pek güvenmem. Telefon alacaksam tabii ki okurum ama asla güvenmedim. İlk defa bir yorum sitesine güvenebileceğimi biliyorum çünkü kesinlikle bir maddi menfaati olmadan yorumlarını, gerçekten bilinçli ve basit, sohbet havasında yazıyor.

    www.netyorum.org

    Çok yeni ve tamamen hobi için kurmuş. Sitenin tasarımından yapımına kadar kendine aitmiş. Zaten yorumları yazan bilgisayar mühendisi ve telefonlardan çok iyi anlıyor. Kaç kere soru sordum hatta hatalı olduğunu düşündüğüm noktaları bile kendisine ilettim. Kesinlikle eleştri yapılamasını istiyor ve bunu memnuniyet ile karşılıyor. Ne sormuşsam kısa süre içinde tatminkar cevaplar aldım. En önemli özelliği ise, kendi test etmediği ürünlerin yorumlarını yazmaması.

    Reklam gibi oldu ama sizler ile bunu paylaşmak, bu yorumları yazan arkadaşa destek olmak istedim. Kendisinin destek olunması yada okunup okunmaması gibi bir derdi yok aslında. Hobi amaçlı, bilgilerini paylaşmak için yapmış sitesini. O yüzden çok rahat bir şekilde, maddi bir beklenti olmadan destek alabiliyorsunuz. Elinden geldiğince yardımcı oluyor.
    Bir kere ziyaret edin derim. Beğenmediğiniz, yada beğendiğiniz yerleri de kendine iletirseniz çok hoşuna gidiyor. Yada sormak istedikleriniz sorun kesin düzgün bir cevap alacaksınız.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.