Şimdi Ara

Yeni BMW X1 (2015)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fotoğraflarda kamuflajlı olarak görülen araç, yeni BMW X1 (2015). Önden çekişli yeni platformda geliştirilen yeni X1, yeni 1.5 litrelik üç silindirli turbo benzinli motor ailesinden motor seçeneklerine sahip olabilir.

    Henüz hakkında detaylı bilgi bulunmayan X1'in, 2015 başlarında satışa sunulması bekleniyor.

    Haberi okumak ve daha fazla fotoğraf için tıklayın.
     Yeni BMW X1 (2015)







  • 1.5 lt 231 ps i8 motoru koyarlar mı acaba, ama bmw önden itiş olmamalı bence, nerde kalır sürüş keyfi o zaman...
  • ANIL KIRMIZI A kullanıcısına yanıt
    BMW i8 modelindeki motoru böyle bir araca koyacaklarını sanmıyorum. BMW'nun önden çekişli modeller sunacak olmasının en büyük nedeni artan çevresel baskılar ve özellikle Avrupa Birliği'nin CO2 salım sınırı düzenlemeleri. Önden çekişli platform sayesinde, bu platformu kullanan araçlar görece daha düşük yakıt tüketimi ve dolayısıla daha düşük CO2 salımına sahip olabilecek.
  • Dediğim gibi nerede kalır sürüş keyfi o zaman??? Hem zaten Bmw aynı tarihlerde active sport tourer diye yine önden çekişli ve x1 benzeri bi araç çıkaracak zaten, ne farkı alacak bu ikisinin acaba, hazır x1 konusu açılmışken acaba Borusan şuan x1 i niye 143 ps 1.6 ile getiriyorda, 1.6 170 ps ile getirmiyor, hem yakıt tüketimi daha düşük olur hem araba daha iyi ivmelenir? Bu kadar meraklanmamın nedeni x1 in tarzını ve genel olarak duruşunu çok beğenmemden, görünüş olarak çok çekici bi araç olduğu fikrindeyim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.