Şimdi Ara

Yeni BMW 5 Serisi, tam elektrikli BMW i5 ile birlikte tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu neeee :((( Önünü görünce Skoda sandım



    Bmw ye çok üzülüyorum nerede o e34 e36 e38 dönemindeki karizmatikliği :((



    Yeni BMW 5 Serisi, tam elektrikli BMW i5 ile birlikte tanıtıldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 26 Mayıs 2023; 7:34:56 >
  • Olmamış ama bangle döneminde beri ilk çıkan hiç bir Bmw beğenilmedi. zamanla göz alışacak.


    İçi gerçekten çok basit, karaktersiz dümdüz bir kabin. kaliteli, özellikli olabilir ama hiç orjinal değil.


    E34-39'u falan unutun artık. inanılmaz bir çağdı o, herkes Bmw manyağı idi zaten.. öyle otomobiller asla gelmeyecek artık, hiç bir markadan.


    W214 daha hoş çünkü daha geleneksel, bildiğimiz gibi bir araç. w213 altyapısında geliyor, ıvır zıvır teknoloji, dokunmatik, tiktok falan dışında önemli bir değişiklik yok. zaten gerek de yok.. hele ki kaput üstü yıldızlı lacivert modeli tam klasik Mercedes.

  • 10 milyon tl olur. hülooooooooğğğğ. padişahım çok yaşa........... akepeliler alsın

  • Yandan bakılınca Fordla Hyundai çiftleşmesinden doğmuş bir melez gibi. Ardan bakılınca japon arabası. Motor seçenekleri 1,6 benzinli 2.0 dizel ve elektrikli. 3 Motor seçenekli BMW mi olur.
    Eskiden 518 1,8, 520 2,0, 525 2,5, 525d 2,5 diesel 528 2,8 530 3,0 530d 3,0 diesel 540 4,0 540d 4,0 diesel M5 4,4-5,0

    İç mekan da kara. Açık renk döşeme çok mu zor?

  • Nerde eski BMW tasarımları

  • Benim için 5 serisi bitmiştir. Araç çirkin ama mesele bu değil. Daha önce de E60 gibi çirkin bir 5 serisi gelmişti. Buradaki temel problem Alman araçlarının simge özelliklerine yapılan ihanet. Bu sadece BMW'de değil diğer markalarda da var. Belki gülenler olacak ama benim için çok kıymetli bir unsur. Yuvarlak far anahtarı bu arabada yok!


    İkincisi ise ortadaki multimedya ekranı ile gösterge panelinin yekpare hale getirilmiş olması. Üstelik siperliği de yok. Bunlar olmadan bir Alman arabasından bence söz edilemez, bu olsa olsa Hyundai olur. Bu iş ilk Mercedes ile başladı. İlk önce multimedya ekranı ile gösterge panelini birleştirerek başladılar. Sonrasında VW yuvarlak far anahtarını yok etti. Bunu sırasıyla Mercedes ve BMW de izledi. Şuan bir Porsche kaldı bir de Avrupalı Ford.


    Zaten EV ve otonom sürüş denilen saçmalıklarla otomobiller zevk unsuru olmaktan tamamen çıkıp şahsi birer otobüse dönüşecekler. Artık yeni otomobillerin hiç biri beni heyecanlandırmıyor. Zaten yeni araçlar Türkiye ekonomisi sebebiyle erişemiyoruz da olur da düze çıkarsak bile ileride yeni nesil araçları tercih etmeyeceğim sanırım. Otobüse binmek istersem durağa giderim, binlerce EUR'yu saçmam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 26 Mayıs 2023; 15:16:48 >




  • zotacing kullanıcısına yanıt

    Son derece haklı bir yorum.

  • BMW önce 7 serisini bitirdi şimdi 5 serisini bitirdi 3 serini efsanesini de bitirecek gibi görünüyor bu kafayla

  • Şu 2020 -2023 arası çıkan bütün araçlar ruhsuz ve birbirinin tekrarı gibi. Preki neden Ruh yok çünkü çizimler ürün karekteri yapısı ile tek değil binlerce modelden biri ve benzeri aynalar aynı ekran dokumatik puh puh aynı viters topuzu aynı kadranlar aynı aynı aynı aynı eeee burdan yeni bir şey bekleme birde otonom sürüş iyice işin bokunu çıkardı arabyı süremk için mi alıyorsun binmek için mi karar ver bütün arabalar binmelik olmuş bu lafda benden BİNMELİK valla güzeloldu neyse o zaman neyi seçersen seç senin duygularını harekete geçirmeyecek o yüzden o marka bu marka o model by model kalmadı ya şu hafif ticari olarak satılan 2023 model araçlara bak aynı ekran aynı vites topuzu aynı pakel eeee... biraz düşünmek gerekiyor yanı bundan sonra fulll otomasyon bas gitsin olacak o yüzden bir şey beklemiyorum. Binmelik bir şey al gitsin.

  • ön yargılı olmayalım canlı görmek lazım i5 leri Bmw en özen gösterdiğimiz en güzel 5 serisi geliyor diyor bende bekleyenlerdenim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midicie80 -- 26 Ağustos 2023; 2:19:58 >
  • Çok güzel sedan ama ülkemizin rezil vergi sisteminden dolayi hakettigi motor kombiniyle binmek uber zengin işi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.