Şimdi Ara

Yeni bir proje başlangıcı... Hi-Fi, Hi-End adına... Bookshelf Çıkmazı!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
6
Favori
4.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • des_955: Aslında şuan kulaklık sistemi oluştu gibi birşey. Elimde herşey mevcut. Maverick Audio d1 (Nos lamba uprage yapacağım bu ay) - AKG K601 var şuan da zaten. Kabloda ise bir galeyana gelip, DH Labs aldım, şans eseri önüme düştü diyelim yine ikinci elde. :) Kulaklık konusunda HD600 e geçme planlarım var. Eğer umdugumu yakalamazsam ve başka yerlere yatırım yapacak olursa yatırımlardan biri de kulaklık uprage olacak. Hifiman veya Sennheiser Hd600-650 var şuan aklımda...

    Bu arada Conpect 20 kıyaslama yapacağim için dinlemedim... Keşke dinleseydim.

    @dustdevil: Zaten belirli zamanlarda farklı farklı sistemlerim oldu hocam. Dinleti noktalar, kablolalarım hepsi mevcut. Usb kablosu elimde yoktu onuda aldım. Ha bunların hepsi uprage isteyebilir ama ürünleri aldıktan sonra olabilir. Ana sıkıntı Ankara yaşadiğim halde, çok duramamam gerek işim gerek okulum vs. O yüzden bir kaç sene sonrasına yatırım yapmak var kafamda.

    @atalayalper Alper abi işin doğrusu üçü de tam olarak içime sinmedi. Ama en doğruya yakını çalan Usher gibiydi. Garipsediğim nokta şu, Rega da iyi çalıyor ama hissedemediğim birşey eksikti hoparlör ne anlayamadım. Hani aman allahım bune, bu aletten bu ses çikar mi diyemedim. Aslında hoparlör de çok boyut sıkıntım yok. Ben S520 ilk 3 şarkı da beğenmedim açıkçası. Basslarindan ötürü seste boyut bulamadım. Odada çok büyük oda sayılmazdı. Ürünü karekteristiği gibi geldi ama anlayamadım. Yada doymamişdi hoparlörler.... PM6005 de doyurmadıysa nasıl doysun dedim. :) Boş bir ampli değil, fiyat performansında. Ama s520 dede kesinlikle içime sinmeyen şeyler var. Aslında üçündede sinmeyen şeyler var.

    Son zamanlarda gittiğim başka dinletiler de ürünlerin aşırı üst düzey olmasından kaynaklıda kulaklarım daha iyisini istiyor şu sıra. Aslında müzik dinlememek lazım ama kaptırdık kendimizi. :)

    Ben ikinciel taraftarıyım zaten, alacağım ürünün değer kaybetmesine pek tahammulum yok. Bir de gerçekten çok temiz ürünler satişa çikiyor. Kendimin sattii hoparlörleri amplileri düşünüyorum. Çoğu sıfır gibiydi. Hatta kutusunda torbalarına kadar duran ürünlerim vardi... Yada ben çok titizim. :) Zateb acele de edemiyorum. Alacağım ürün evladiyelik olsun istiyorum. Gerekirse, kulaklık ve lamba uprage yapıp uzun süre yoluma devam etmeyi planlıyorum. :)) Her ay bir tanesi artık. Hoparlör mü olur kulaklık mı... Kablo sorunsalını tamamladıık. Ancak henüz denemedim. Usb kablosu büyük dert. Beklentimi karşilayacagını düşünüyorum.




  • gokhan2 kullanıcısına yanıt
    Anladım umarım istediğin gibi ve uzunca bir süre değiştirmeden dinleyebileceğin bir sistem kurarsın.. Ben de uzunca bir süre Epos ELS-3 serisi kullanma fırsatı bulduktan sonra bir süre Cabasse mt31 kullandım daha sonra da sırf stand'ına tav olduğum için ikinci el bir mission m72 bookshelf aldım orjinal siyah mission stance ayaklar ile birlikte. (ki elimde Acoustic Research AR-7 gibi çok çok başarılı bir vintage hoparlör varken) Açıkçası mission ayakları kullanıp hoparlörleri satarım diye düşünüyordum satıcı da ayaklar ile birlikte satmak taraftarıydı neyse ürünleri teslim aldım ve m72'leri kurup denedim.. Ve bir kez daha bu hobi'de ezbere iş yapmamak gerektiğini fark ettim. 10 küsür senelik mütevazi mission'lar günümüz giriş seviyesi ve civarı sınıftaki ürünlere çok ciddi fark atacak kadar iyi çalıyordu.. Bunu yıllardır çeşitli markalarda pek çok ürün kullanan ve çok fazla sayıda marka model ürün dinleyen, deneyen biri olarak söylüyorum. Daha önce de mission 783 kullanmıştım o zaten zamanının referans ürünüydü ve ciddi bir performansı vardı.. M7X serisinin de fiyatına göre çok iyi çaldığını bir çok kişiden duyup okumuştum gerçekten de öyleymiş.. Mission fiyat / performans konusunda korkunç işler yapmış zamanında... Bu M serisi de onlardan biri. İkinci el ilanlarda bu M72 - M73 - M74 gibi ürünleri görenler değerlendirsinler derim.. Beni bilirsiniz bir ürünü beğenmediğimde her fırsatta yerin dibine sokarım misal dali'nin giriş seviyesi ürünleri gibi, senin bahsettiğin usher s520 gibi.. Ama cidden beğendiğim bir ürün olduğunda da herkese tavsiye edebilirim. Bu da aynı hesap.


     Yeni bir proje başlangıcı... Hi-Fi, Hi-End adına... Bookshelf Çıkmazı!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayalper -- 31 Ağustos 2015; 14:59:20 >




  • Cok keyif alarak okudugum kafamdaki bir cok soruya aciklama getiren bir konu olmus. Söylemeden edemedim.oldukca detay ve bilgi icerikli.hortlattik sanirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spor911 -- 13 Ağustos 2016; 16:36:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spor911

    Cok keyif alarak okudugum kafamdaki bir cok soruya aciklama getiren bir konu olmus. Söylemeden edemedim.oldukca detay ve bilgi icerikli.hortlattik sanirim

    Teşşekkür ederim, mutlu etti soru işaretlerine cevap bulmanız açısından.

    Aslında hortladığı iyi oldu aslında. Kafamda çok projeler var ancak ki ekipman eksikliğinden gidip yeterli incelemeleri görsel videolar ile paylaşamıyorum.

    Aynı zamanda portre fotoğrafçiliği yaptığım için, gerekli ekipmanım mevcut ancak ki iyi bir mikrofon şart. Japon abilerimiz böyle şeyleri çok güzel takip etmiş. Kışa doğru böyle şeyler aklımda peşiini bırakmayacağım.

    Daha ekleyemediğim ürünler de mevcut zaman buldukça eklemek istiyorum kendi adıma...




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.