Şimdi Ara

Yeni bir hayata nasıl başlanır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2018 yılının nisan ayının ilk günü. Üniversite öğrencisiyim, aklım beş karış havada. Arkadaş grubumla birlikte gezmeye gittik. Onunla ilk orada tanıştık. 3 gün sonra mesajlaşmaya başladık ve konuşmaya başladıktan 1 hafta sonra sevgili olduk. O da o dönem 1.sınıftı ve okumak için bu şehre gelmişti .Ailelerimiz çok farklı biz çok zıttık. Sonra biz orta yollara bulmaya başladık. Ben yavaş yavaş olgunlaştım. Birlikte çok eğleniyorduk. Her gün daha da bağlanıp seviyorduk. Aradan günler, haftalar hatta aylar geçti. Okulum bitti,askere gittim geldim. Ailemin durumu orta halli ve onun ailesine göre modernist bir aile. O ise hukuk okuyor ve ailesi zengin ama daha çok tutucu bir aile. O son senesine geldi. Önce askerlik yüzünden sonra da pandemi nedeniyle okullar bir türlü açılmaması nedeniyle çok uzum süredir görüşemedik. Video editörüyüm ben. Bir işe girdim iyi değildi sonra başka işe geçtim bir kaç hafta önce battı ama kenarda az olsa param var. Zaten ilk yılımızda beri ailesinin vermeyeceğini söylüyordu. Ben biz bir olduğumuz sürece araya giremezler desem de 3. yılımızda ayrıldı. Ben de o kenardaki paramla başka şehre taşınmaya karar verdim. Hem orada iş olanağı daha çok. Hem burada nereye baksam o var. İnanın çok sevdim ben. Zaten ailemle uzun zamandır tanışıyor. Beni bu kadar çok sevmeyi nasıl başarıyorsun derdi. Kimse yokken sen varsın derdi. Sen benim ailemsin derdi. Odamın her yerinde bize ait bir şeyler var. Evlilik teklifini bile nasıl edeceğimi düşünmüştüm ben. Bir gün tartışma bile yaşamamışken ansızın seni sevmiyorum, kimseyi istemiyorum , ayrılalım dedi ve gitti. Başka bir şehirde yeni bir hayat kurmam ne kadar kolay olabilir sizce?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Herkes ilk başta bunun çok zor olduğunu düşünür.Ancak herşeyin ilacı zamandır.İlk yapacağın iş ona ait tüm anılardan ve eşyalardan kurtulmak olmalı.Sana hediye ettiği herşeyi bugün gidip çöpe atacaksın.Fotoğraflarınız varsa onları PC'den ve telefondan sileceksin.Bunlar ilk yapacağın işlemler.Ardından işin zor kısmı başlayacak.O da onu tamamen zihninden söküp atma işlemi.Bunun için onu düşünmemeye bilinçli olarak başlayacaksın.Aklına o geldiği an hemen başka şeyler düşünmeye başlayacaksın.İlk başta zihnin ayrılık acısından dolayı sık sık aklına ona dair anılar getirecektir ancak sen bilinçli olarak bunları düşünmeyeceksin. Kendini işine ve yeni çevrene odaklayacaksın.Ardından bir bakmışsın uğruna herşeyi yapabileceğin insanı unutmuşsun ve senin için sıradan birisi olup çıkmış.Emin ol bunu herkes yaşamıştır.Ben de yaşadım.Şunu öğrendim ki bu hayatta unutulmayacak kimse yoktur.Buna emin ol.





  • Ah be hocam aynı sürçeten geçtim. Olmayacak bir ilişkiyi zorlamak çok büyük hataymış bunu anladım. Siz çok şanslısınız başka bir şehre gitmişsiniz. Unutmanız çok daha kolay olur. Geçmiş olsun hocam:(

  • Arkadaş yazmış zaten onunla ilgili herşeyi silin diye .
    Açıkçası sizin duruma benzemese de ben de farklı şehre adım attım , hobi ve sosyallik kesin gerekli . Binlerce potansiyel eğlenip gezip tozabilecegin insan var . Çöküntü yaşaman seni çok çok daha geri götürür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.