Şimdi Ara

Yeni bir electro gitar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar direk konuya giricem

    Ben bir 2. el elktro gitar aldım ama sakar abim saolsun 2. gün gitarı düşürdü ve gitar hiç bir işe yaramadı şimdi yeni bir elektro alıcam ama internetten alamk istemiyorum pek ve kursa gittiğim müzik evi bu gitarı öneriyor :http://www.axlguitars.com/as800sn.html

    Bu gitarın setine 500 tl dedi. Aslında 500 tl ye internette iyi bir set alabilirim ama internette almak istemiyorum. Sizce bu gitar 500 tl eder mi? Etmesse internetten hangi seti alıyim ve çalmak istediğim müzik heavy metal ve büteçem 500 set de olur gitar amid ayrı ayrıda

    Ayrıca bir sorum daha olucak

    Ben bir amfi aldım arkın elektroyu bağlayınca ve overdrive yi açınca zırrrrrrrrr diye yüksek ve kafa patlatıcı bir ses çıkarıyor ve sesi arttırdıkça bu gürültüde artıyor sizce normal mı ? Bide bu zırrrrrrr sesi gitardan mı amfidenmi amfiden olduğunu düşünüyorum bu yüzdende yeni bir amfi almayı düşünüyorum. Sizce bu gürültü neden ? (başka bir elktro ile denemedim )







  • Hocam sana benim Cort'u 3. elden satayım

    Amfin varmış, setlere hiç bulaşma, o fiyat aralığında ibanezin ve cortun güzel gitarları var(mesela cort x6, ibanezinki unuttum). Gir bir müzik markete dene teker teker, hatta anlayan birinide götür yanında, hoşuna giden bir tanesini seç arkinde kontrol etsin gitarı ve alın.

    Gürültüyle alakalı olarak, ona dip gürültüsü deniyor, bir çok şey etki edebiliyor bildiğim kadarıyla o yüzden araştırmanı tavsiye ederim. En çok kablolardan dolayı başıma geldi benim.
  • bende biraz araştırmıştım bizim evin prizleri topraklama değil ve jack kablosu kötü galiba arkın o yüzden oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.