Şimdi Ara

Yeni Bir Civic, Taze Bir Nefes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Bir Civic, Taze Bir Nefes

    Kendine ait bir kullanıcı kitlesine sahip olan marka ve modeller arasında Honda Civic, Honda ailesinin en doğru üyesidir. Birçok Honda modeli arasından kullanan, kullanmayan herkesin en çok bildiği ve en çok kullanılan model olarak Honda Civic, yenilikler yapan ve ciddi ve güçlü hatlara sahip otomobiller arasındadır. Her yıl hayranları tarafından sıfır Honda Civic fiyatları dört gözle takip edilmekte, hayaller yeni model Civic ile süslenmektedir.

    Honda Civic Neden Beğenilmektedir?

    DModifiye severler için bir efsane olan Honda Civic, birçok parçayı üzerinde şık bir şekilde taşıyabilen bir araba modelidir. Bu nedenle özellikle modifiye araç kullanıcıları ve tasarımcıları için bulunmaz ve eşsizdir. Genellikle modifiye yapmak için ikinci el tercih edilse bile, sıfır Honda Civic fiyatları uygun olduğu takdirde, Civic hayranlarının tercihi her zaman sıfır olmuştur. Son model kasaların tasarımı ile Honda Civic yine tüm ilgiyi üzerinde toplamayı başardı. İç tasarımındaki konforun yanında, dış tasarımında yer alan ciddi ve köklü değişiklikler, müşterilerini sıfır Honda Civic fiyatları kontrol etmeye itmiştir.

    Benzin ve Benzin/LPG motor seçeneklerine sahip olan Yeni Civic, daha spor bir görünümle, keskin hatları gözler önüne sermektedir. Motoru güçlendirilen Civic, CVT şanzımanı ile 0-100 km arasına 8,1 sn içerisinde çıkmaktadır. Güvenlik donanımlarını da yükselten Honda Civic, ABS fren sistemi, EBD ve VSA’nın yanında, Acil Durum Fren Desteği BA ile daha güvenli bir sürüş sağlamaktadır. Ek paketler arasında bulunan Spor Paket, Koruma Paketi ve Aydınlatma paketi ile daha şık ve konforlu bir Honda Civic sahibi olabilirsiniz.

    Honda Civic Yeni Fiyatları Ne Kadar?

    DHonda Civic hatcback ve sedan modelleri olmak üzere motor çeşidi ve özelliklerine göre farklı fiyatlara sahiptir. Yeni Civic Sedan kasası 1.6 Premium Düz vites 1597cc motor hacmi ile benzinli otomobil 88.700 TL ile başlamakta, 1.5 RS modeli ile 120.900 TL’ye kadar çıkaktadır. Honda Civic Hatchback modeli Otomatik şanzıman 1498cc motor hacimli benzinli modelde 105.950 TL’dir.

    Yeni sıfır sıfır Honda Civic fiyatları ile hatcback ve sedan kasalardan birisine sahip olabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.