Şimdi Ara

Yeni başlayanlar için güvenli bir şekilde overclock nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlarımla konuşurken ara sıra hız aşırtma gündeme geliyor ve her seferinde aynı süreçten geçiyorum. bir oyun oynuyorum, daha iyi performans gösterebileceğini görüyorum, hız aşırtmayla ilgili şeylere bakıyorum, bilgisayarımı mahvedeceğimden endişeleniyorum ve sonra tamamen bırakıyorum.


    ama bu sefer süreçten geçerken, muhtemelen bu konuda çgood enough şey bilen bir topluluğa sorabileceğimi düşündüm ve insanların hız aşırtma yaparken bana yardım edebilecekleri teçhizatım hakkında bazı özel bilgiler verebileceğimi düşündüm. bu yüzden, bu, her gün backyardım için gönderilen düzinelerce+ kişiden biriyse özür dilerim, ancak kişisel olarak, mümkün olduğu kadar yakın zamanda alabildiğim doğru bilgileri tercih ederim.


    intel middle i5-4670k işlemci @ 3.40 ghz'im var. bir nvidia geforce gtx 770 (toplam yaklaşık 6 gb) ve bir 600w psu.


    en büyüokay korkum bilgisayarı okayırmak, bu yüzden başarılı olursa bariz faydalarına rağguys bir süredir bunu yapmaktan vazgeçtim. bu yüzden, insanların bu tür şeylere tamamen yeni başlayan biri olarak, hiçbir şeyi mahvetme şansı çadequate az veya helloç olmadan güvenli bir şekilde hız aşırtmaya başlamama backyardım edebileceklerini umuyordum. çevrimiçi rehberlere baktım ama burada soruyorum, böylece kılavuzlardan farklı bir şey olması durumunda bana bilgi veren insanlarla gerçekten konuşabilirim. şimdiden teşekkürler, sağlayabileceğiniz her türlü yardımı takdir ediyorum

    10.0.0.0.1
    10.0.0.0.1
    https://100001.uno/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxiBelas -- 24 Eylül 2021; 12:38:58 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.