Şimdi Ara

Yeni Başlayandan Yardım Çığlıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Efenim trial olarak oyunu indirdim. Uzun süredir kendime hareketli bi mmo arıyordum, aradığım kanı buldum diye düşündüm. Özellikle pvp ile level atlama olayı beni benden aldı.

    Ancak oyuna girdiğimde şok oldum. Böyle bi hayal kırıklığı ile sövmeye başladım. Oyundan bi b.k anlamadım afedersiniz. Oyuncu sayısıda az gibi geldi. Garip.

    Acaba trial olarak oynayanlara ayrı bi dünya mı açıyorlar? Öyle savaş alanı falanda yoktu ortada. Paso npc dövdüm durdum. Zaten 3. dk da beyin iflas etti ve direk oyundan çıktım.

    Bana şöyle bi ayrıntılı anlatın oyunu arkadaşlar. Ne yapacağım? Nasıl yapacağım? Lotro gibi görev kasacaksak baştan söyleyin ortamı terkedeyim. Saatlerimi ayıramam ben zottirikten bi oyuna. Öyle çok mmo deneyimimde yok benim. Çook küçükken KO oynamıştım. Şöyle bi altı sene evvel. Ondan az cahilim yani.

    Neyse. Ayrıntılı anlatımlarınızı bekliyorum warhammer severler. Ha birde trial deki kısıtlamalar falan neler onlarada azıcık deyiniverin.







  • Trialde t1 haritalarından başka bir yere gidemezsin.10 levelden sonra level alamazsın.Orda pvp yaparsın.Pvp alanları haritada kırmızı şekilde oluyor.Yanlış serverda başlarsan boş gelir oyun.Karak Azgal veya Karak Norn serverlarında oyna.Oyun karışıktır şimdiden söyleyeyim.Oyunda pve yok.Mob öldürmek filan sadece ilk 4 levelde filan.Sonra pvp yapıyorsun sadece.
  • 3 sene oldu neredeyse oyunun hala çözemediğim kısımları var, yok WOW gibi karmakarışık olduğu için değil çok saçma bir sağlayıcısı olduğu için ve sürekli oyunun mekanikleri ile oynandığı için bu güne kadar oyamadığım character (char diyeceğim) kalmamıştır, çoğunu yüksek ranklara yani 60RR (Reown Rank) civarına geitrimişimdir..

    Sadece zaman geçirmek için oynadığım bir oyun fazlasını beklememek lazım, çünkü oyunda size vereceği hiçbir artı yok. ne serverın kralı olacaksınız nede end-game size bişi verecek (server olarak sadece karak-norn canlı EU'da)

    bir tankın ölümsüz olması, bir healerın abartı olması, DPS karakterinin inanılmaz olması diye bişi sözkonusu değil, bu bir takım oyunu bunu düşünerek oyuna başlayalım veya oynayalım..

    neyse sözün özü size süper bir oyun sunmuyor ( ama inanın bunda oyunun en ufak bir kusuru yok, tamamiyle MYTHIC ENT. hatasıdır), ama WOW dan 1000 kat daha eğlenceli daha fazla yetenek düşünme ve taktik gerektiriyor. tabiki çok saçma bir oyun tarzı seçip önünüze gelenlere yatabilirsiniz, oyunda herşey sizin tercihiniz, hatta healer açıp 100RR ye ulaşıp 1 kişiye bile heal atmayabilirsiniz kimse buna bişi demez (tamam tamam o kadarda değil yiyeceğiniz küfürün haddi hesabı yok :)

    önemli olan yaptığınız şeyden keyif almak, 40R olduktan sonra 15dk bir senaryoya girip oyundan keyif alabilirsiniz veya manyaklar gibi saatlerce gidip yaratık öldürüp Unlock lar için uğraşabilirsiniz (örneğin 1000 Ejderha kesince - DRAGONSLAYER başlığı kazanmak gibi)...

    öyle iken böyle çok keyifli karakterler vardır çok sıkıcı olanlarda oynayında karar verin, oyunu ilk 10 rankda anlamak ehliyet olmadan uçak kullanmak gibidir, en iyisi siz bir ehliyet alın yani bir 13€ verin çok şey kaybedebilirsiniz veya kazanırsınız bişi diyemiyeceğim..

    Karak Nornda her türlü yardımcı olurum, salak saçma şeyler yapacağıma zaman oldukça size yardım ederim bari, ha birde Türklerden uzak durma olayı var ona karışmıyorum (örneğin Aga 5k PLS , Kas PLS, beni çeker misin, neden uzayacak mısın gibi gibi..)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.