Şimdi Ara

Yeni Başlangıç İçin Canon EOS 450D Sizce Nasıl?(D90 Buldum.Yorum bekliyorum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 1000 TLye temiz ve sorunsuz ikinci el D90 bulamazsınız .

    İyice incelemeden almayın .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bipekkan


    ......Kaldıki ben aynı zamanda 2. makinem Fuji FinePix S6000FD/S6500FD' de kullanıyorum ve bu makinadan o kadar memnunum ki, 40D' yi alabilmek için sattım ve çok pişman olup 3 ay sonra önüme düşen bir DÜŞEŞ' i değerlendirip hemen tekrar aldım. O makineninde kıymetini iyi bilin. Fuji' nin yapıp yapacağı ilk ve son like makinedir.



    yaklaşık 3 sene önce bu forumda bipekkan, alehdar ( yanlış yazabilirim ) ve bir kaç kişinin de yorum ve tavsiyelerine dayanarak 6500FD almıştım. makina çok şükür hala sağlam. bu zamana kadar alıp da pişman olmadığım ender elektronik ürünlerden.

    arkadaşta fuji HS10 vardı onunla kıyasladım benim makinayı. gerek foto kalitesi gerekse ele oturuş ve ergonomi açısından benim 3 yıllık 6500fd HS10'dan daha iyi geldi gözüme.




  • İlan cort.
  • @pckopat_doktor,
    İlan yayından kaldırılmış ya satıldı, yada vazgeçti ilan sahibi.
    Burada ilginç bir nokta var. Sizin verdiğiniz bilgiden hareketle Bu fiyat inanılmaz bir fiyat. Sadece 18-105 VR ki,t lensin fiyatı sıfırı 800 TL civarında Sıfır garantili 2200 TL gövde ile birlikte. Bana çok ucuz gibi geldi.
    quote:

    Orijinalden alıntı: pckopat_doktor

    Şimdi tüm forumdaşlarımdan yardım istiyorum.Bir adet 2. el Nikon D90 buldum.Satıcı ürünü yurtdışından getirttiiğini ve kullanım zorluğundan dolayı sattığını söyledi.Fiyatı 1000 TL.

    nıkon d 90 18-105 lens+ uv fılıtre 8 gb hafıza kartı vss
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-dijital-fotograf-makinesi-nikon-d-90-18-105-lens-uv-filitre-8-gb-hafiza-karti-vss-53062050/detay/


    Sizce nasıl.Birde forumdaki tecrübeli abilerimdem kardeşlerimden yardım bekliyorum.Satıcı kütahyada ben ise istanbuldayım.Bu konuda bana yardım edebilecek ürünü inceleyip bana iyi kötü yorumlarını söyleyebilecek bir arkadaştan yardım bekliyorum.

    Özellikle Bipekkan abi senin yorumlarını bekliyorum.




  • Arkadaşlar bu makina ömrü dedikleri shutter sayısı perde ömrü oluyor değilmi ? bu shutter ömrü bitince yani 100000 de fln 300dolar a fln yapılıyormuş sanırım bu konuda bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.